7.BÖLÜM - Suprise

15.9K 1K 827
                                    

Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs

Ç/N: Merhaba arkadaşlar biraz vaktinizi alacağız özür dileriz ^^, 

Öncellikle bölümlerimizi beğenip o güzel yorumlarınızı yapıp bizi 4K yaptığınız için çok teşekkür ettiğimizi söylemek istiyoruz. Elinize yüreğine sağlık, çok teşekkür ederiz. ^^ 

Bundan sonra hikayeye şarkı koyarak devam etmeye karar verdik. İsteğe bağlı dinleyebilirsiniz, uyumlu olduğunu düşündüğümüz her parçayı medyaya ekleyeceğiz. Sizin de eğer önerileriniz olursa, elbetteki dikkate alacağız, olursa ilerde de eklemeyi düşünüyoruz. (Ve bölüm uzun olduğu için şarkı bittikçe tekrarlayın lütfen)

Ve ikinci bir parça olarak Rudimental Ft Ed Sheeran Lay It All On Me'yi dinleyebilirsiniz.

Bize olan desteğini esirgemeyin lütfen ^-^ Önümüzde daha çok yol var :) Tekrar teşekkürler ve iyi okumalar ^^ 

~

Sikeyim Byun Baekhyun'u. Chanyeol kendi kendine düşündü, ertesi gün sınıfına doğru ayağını yere vura vura yürürken sinirden yüzü kızarmıştı. Onun sorunu neydi be?

İlk gitsin ve bana siktiğimin hiçbir sebebi yokken yemek alsın, sonra da gitsin ve benimle hiçbir şey yapmak istemediğini söylesin! Şöyle ki onunla ateşkes imzalamayı bile düşünmüştüm ve onunla yeniden başlamak istemiştim!

Sadece ne halt oluyo –

Chanyeol ana dalı olan Diş hekimliğine girmek için aldığı dersin sınıfına fırtına gibi girerken öfkeliydi. Her şeyden önce, Chanyeol her zaman dişlerine iyi bakan birisi olmuştur ve kötü dişleri sahip insanlara karşı büyük bir öfkesi vardı. Hatta eğer tek bir dilek hakkı olsaydı, bu koca dünyada tek tek her insanın mükemmel dişlere sahip olması için kullanırdı bu dileği.

Derste Chanyeol hocasının söylediği tek bir kelimeyi bile duymuyordu, çünkü aklında tek bir şey vardı Byun Baekhyun şöyle, Byun Baekhyun böyle, hepsi lanet olasıca Byun Baekhyun'un suçundan, Byun Baekhyun, ta ki çok sinirlenip yumruklarını masaya geçirene ve kükreyene kadar...

... Daha sonra sınıfta olduğunu fark etti.

"Chanyeol-ssi, her şey yolunda mı?" Hocası, Bay Bae, sahte bir ilgiyle sordu ve Chanyeol şimdiden hocasının sıkkınlıkla gözlerini devirdiğini hissedebiliyordu.

"Uh ..." Chanyeol kulakları kıpkırmızı olana dek kızardı. "Ben sadece ... uh ... nefret ettiğim birisini düşünüyordum ..."

"Peki o zaman, bunu boş zamanında yapmalısın." Birkaç kız kıkırdamıştı ve Chanyeol utançla geri yerine oturdu. Yine de, Bay Bae'i övmeye devam eden biseksüel kızlara gözlerini devirmeden edemedi. Onun nesi iyiydi ki hem? Zerre kadar komik bile değildi.

Ders devam ederken Chanyeol can sıkıntısıyla kendi kendine söylendi ve içinden durmaksızın onu bir kez daha belaya sokan Byun Baekhyun'a küfrediyordu.









O gece, Chanyeol masasına oturmuş, yüzündeki memnun gülümsemesiyle ödevini bitirmişti. Diğer yandan, aynı abartılı sırıtış, arkasını döndüğünde ve kendi yatağının yanındaki yatağın boş olduğunu gördüğünde, kaybolmuştu. Bu mal nerdeydi? Diye düşündü kendi kendine. ...Umursadığından değildi, tabi ki de... Ne pahasına olursa olsun benden uzak durmak isteyecek kadar mı nefret ediyordu benden?

...

Neden umursuyorum ki?

Neden kendimi temin ediyordum ki?

The Faults in Byun BaekhyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin