55.BÖLÜM - Epilogue

11.4K 704 505
                                    

Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs

*EXO - Artificial Love 

Birkaç ay sonra



"Umursuzca, umursuzca vur bilinmeyeni, isimsizi ..." Baekhyun homurdanarak yatakta döndü.

"Chanyeol ..."

"Kalpsiz, akılsız olan kim beni önemser ki ......"

"Chanyeol ..."

"Umursuzca, umursuzca vur bilinmeyeni, isimsizi..."

"Telefonun ... "

"Kalpsiz, akılsız olan kim beni önemser ki ......"

Baekhyun uzandı ve yatağın yanındaki komodinin üzerinde titreyen telefonu aldı, kulağına bastırmadan önce telefonu çevirdi.

"Alo?" Uykulu bir halde homurdandı, gözleri yarı açıktı.

"Yeollie?" Baekhyun anında doğruldu, gözlerini ovdu, sırtını doğrulttu.

"Uh, hayır ... Benim, Bayan Im. B-Baekhyun."

"Ohhhh,evet, sesini duydum! Çok sevimli bir sesin var, canım! Ve bana 'anne' de demedim mi sana ben?" Baekhyun utanarak kızardı.

"C-Chanyeol şuan burada değil ... Nereye gitti bilmiyorum ..." Baekhyun boş yatağa baktı. Garip. Chanyeol'ün bugün dersi yoktu. O halde nereye gitmiş olabilirdi ki?

"Sesin çok uykulu geliyor ... Umarım seni uyandırmamışımdır ..."

"Sorun değil, uyanmak üzereydim zaten." Yalan değildi. Baekhyun kendi kendine düşündü. "Döner dönmez sizi aramasını söylememe ne dersiniz?" Kısa olan kalktı ve telefonu diğer eline aldı. Yakında dersi vardı.

"Oh, hayır ... Benim için ona bir mesaj iletmen sorun olur mu?"

"Hiç sorun değil."

"Her zamanki gibi sevimlisin ... Chanyeol sana sahip olduğu için çok şanslı. Bu arada ilişkiniz nasıl gidiyor?"

"Um ... iyi gidiyoruz..." Bunun hakkında konuşmak nasıl da garipti. Yılbaşı zamanı eve gidip Chanyeol'ün annesine ilişkilerini duyurduklarında annesinin gözlerinin büyümesi ve yanaklarından yaşlar dökülürken onlara nasıl sarıldığını hala hatırlıyordu. Çok güzel hissettirmişti ama Baekhyun bunda bu kadar ağlanacak ne olduğunu anlayamadığı için garipti de. Babasına söylediklerinde de aynı şey olmuştu ve Chanyeol aşırı garip hissetse de sarılışına karşılık vermiş ve gergince gülmüştü.

"Yaramazlık yapmıyor değil mi? Erkeksi ve korumacı davranıyor hep ama bazenleri de bebek gibi olduğunu hepimiz biliyoruz ..." Baekhyun düşünceye gülümsemişti – doğruydu bu. Chanyeol bazen küçük bir çocuk gibi davranıyor ve sızlanıyordu, Baekhyun bazen ona istediğini verdiğinde seviniyor ama vermediğindeyse somurtuyordu.

"Her şey yolunda, Bayan Im, benim onunla ilgilendiğimden daha çok benimle ilgileniyor." Chanyeol gerçekten insanlarla ilgilenmeyi seviyordu, yemeğini hep Baekhyun'a veriyor, bazen onun için odanın ona ait olan yerini topluyor ve bazenleri de mutfağa erişip Kyungsoo ve Yixing ile Baekhyun'un sevdiği yemeği pişiriyordu.

"Bana 'anne' de! ... Pekala ... Umarım sana iyi davranıyordur! Şu çocuk sağını solunu söyleyemiyor, sana evlenme teklif ederken dili sürçse şaşırmam." Baekhyun kızardı – o kadar ilerisini henüz düşünmemişti. Birisine ait olma düşüncesi hala onu korkutuyordu. Ve muhtemelen hep korkutacaktı.

The Faults in Byun BaekhyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin