23.BÖLÜM - Inner Strenght

9K 888 513
                                    

Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs


Chanyeol kalakaldı.

Baekhyun burada ne halt ediyordu?

Ve nasıl bu kadar düzgün yürüyebiliyordu? Dizi iyileşmemişti ki daha! Chanyeol acısını sakladığında karar kıldı.

Sahnedeki sunucu kız bile ondan son derece daha iyi görünen birisine şokla bakıyordu, hepsi olmasa da, seyircilerin gözü ondaydı. Kıza gülümsedi Baekhyun ama sahteydi ve Chanyeol bu mesafeden bile oda arkadaşının soğuk bakışlarını görebildiğine yemin ederdi.

"Teşekkür ederim. Bundan sonrası benim." Tekrar gülümsedi ve aceleyle gitti. Chanyeol, kızın bunu yapmasının sebebinin korkması mı yoksa mest olması mı yoksa her ikisi de mi bilmiyordu. Kalabalık daha sesli tezahürat etti ve birçoğu "Becer beni, Baekhyun!" dan "Baekhyun çok seksisin!"e kadar olan kelimeleri bağırmıştı. Baekhyun kalabalığa çekici bir şekilde gülümsedi.

"Teşekkürler." Dedi, sesinden seksilik damlıyordu ve Chanyeol Baekhyun'un. Bu. Yanına. Dayanmıyordu. "Sevgililer gününüz kutlu olsun."

Kalabalık bağırdı. Güzelliğine tutsak edilmiş gözüküyorlardı ve cümlesinin her sonunda tezahürat ediyordu.

"Burada olmam... herhangi birisine itiraf etmem için değil..." Herkes bir "Awws" sesiyle hayal kırıklığına gömüldü. "Burada olmamın sebebi beni uzun zamandır rahatsız eden bir şey hakkında. Fiziki olarak." Ani bir sessizlik oluştu.

Birden, Baekhyun'un arkasındaki ekran açıldı ve arkasındaki tüm boş alan fotoğraflarla doldu.

Fotoğraflar yaralanmalarından mahvolmuş hallerine kadar sıralanmıştı - bu herkesin iğrenerek bakmasına ve kalabalığın fısıldaşmasına neden olmuştu.

"Bu okulda iki buçuk yıldır gördüğüm muamele işte bu." Dedi Baekhyun. "Bir kez olsun tek laf etmedim bunun sebebi bu gün gelene kadar beklemekti." Fotoğraflar gösterilmeye devam ediyordu fısıldamalar gitgide daha da yükseliyordu.

"Görmezden gelmeye çalıştım çünkü bana göre onlar çocuktan farksız. Ama şimdi, onları artık korumamın bir manası yok. Çocuklar her zaman gerçekten kaçamaz." Kalabalık onaylamayla bağırdı, hak vermelerinden değil de daha çok sırf Baekhyun konuşuyor diyeydi.

"Sabrettiklerimin kanıtı işte burada." Yaralanmalar ekranda gösterilmeye devam etti, diz sıyrılmasından kırılan uzuvlara kadar, kan bile vardı hatta. Ona ait olan birkaç harapları daha gösterdi, yırtılmış kitaplardan daha çok yırtılmış kitaba, kapılar ve dizüstü bilgisayarlar ve seyircilerin hepsi bile tüm bunlara ne kadar çok ödeme yapmak zorunda olduğunu görebiliyordu.

"Ve son zamanlarda..." Tanıdık bir odadaki - ikisinin de paylaştığı olan - fotoğraflar gösterilirken Baekhyun'un lafı yarım kaldı. Aniden, ekran karardı ve yüksek ve sabit bir şey duydular - bir ses kaydı.

"Bu ses kaydını yaydığım için beni anlamanızı umuyorum. Bu ses kaydında adı geçen her biri masum, her ne kadar sesleri olmasa da." Baekhyun sakince açıkladı. "Burada adı geçen kişilere: Bu süre aralığında benliğiniz açıklayarak kanıtlandığı için özgür hissedebilirsiniz. Bu ses kaydını...dolaylı yoldan itiraf olarak görün." Daha sonra ses kaydında bir şey değişti ve bir ses geldi.

"...Baekhyun buna pişman olacak." Herkes fısıldaşmaya başladı. "Erkeğimi çaldığı için. Onu mide bulandıran görünüşüyle ayarttığı için. Jaeyong bebeğimi aldığı için." Kalabalık Jaeyong'a bakmak için hareketlenirken fısıldaşmalar şiddetlenmişti ama adam ayağa kalktı ve bağırdı "Onun kim olduğunu bile bilmiyorum! Baekhyun ile sadece iki kez yattım!" Fısıldaşmalar yayılmaya devam etti.

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now