51.BÖLÜM - Something new

13.4K 867 1.1K
                                    



Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs

Kafeteryadaki yasakları nihayet kalkmıştı ve orijinal masalarında tekrar oturabiliyorlardı. Kimse korkunç gözüken(özellikle de karagözlü wushu adamı 'Tao'ya!) 'çeteye' bulaşmak istemediği için bir kişinin bile masaya oturmaya cüret edemediği söylenmişti.

Baekhyun ve Chanyeol yan yana oturuyor, Chen'in Minseok ile kahkaha atmasını, Lu Han'ın hevesle Yi Xing'e fısıldamasını seyrediyorlardı. Jongin ve Kyungsoo da sanki araları çoktan düzelmiş gibi sessizce konuşuyorlardı. Kimse onlara dikkatini vermiyordu, rahatsız da değillerdi gerçi.

Chanyeol çaktırmadan masanın altından Baekhyun'un elini tutmuştu. Baekhyun yemeye devam etmeden önce ağzının kenarının hafifçe kıvrılması dışında bir şeyler olduğuna dair hiçbir belirti göstermemişti. Uzaktan, sessizce yemeğini yiyen iki kişi gibi gözüküyorlardı ama öyle değildi. Chanyeol sırıtarak yemeğini yerken sol eliyle Baekhyun'un elini sıkıca kavramıştı. Kısa olan da karşılık olarak sıkmıştı ve bir el sıkma kapışmasına girişmişlerdi. Hemen sonra Joonmyun birden Chanyeol'ün yanına gelmiş, kısa süreli bir kalp krizi yaşatmıştı.

Kafasını kaldırdığında Joonmyun kafasını eğmiş ona bakıyordu, kilitlenmiş ellerine bakarken neler olduğunu anlayarak kaşlarını çatmıştı. Sessizce onaylayarak somurttu, daha sonra Chanyeol'ün yanına oturdu. Baekhyun Chanyeol'ün kıpkırmızı olan kulaklarına kıs kıs gülmüştü ve Chanyeol Joonmyun'un da çorbasını içerken sırıttığına yemin ederdi.

Onlar bilmese de, Aimi tüm sahneyi görmüştü. Sessizce oradan uzaklaşmıştı.





















Chanyeol'ün kafası Baekhyun ile öyle doluydu ki Aimi'yi tamamen unutmuştu.

"Görünüşe göre Aimi sensiz de yaşayabiliyor." Dedi Kris Chanyeol'ün odasına dalıp evindeymiş gibi rahat davranırken. Baekhyun şekerleme yapmaya çalışırken Chanyeol Kris'i yatağından atmamak için elinden geleni yapmaya çalışıyordu.

"Ne? Oh ... evet ..." Chanyeol kalbinin bu düşünceyle suçlulukla ezildiğini hissetti. Chanyeol Aimi'yle doğru düzgün ilgilenmiyordu, ondan kaçıyordu çünkü ...

Baekhyun Aimi'nin adının geçmesiyle doğruldu.

"Ne demek istiyorsun?" diye sordu Baekhyun. Kris sırt üstü uzanıp Chanyeol'ün yastığıyla oynarken omuz silkti.

"Birçok arkadaşı var, sanırım. Özellikle de birçok erkek arkadaş." Kris'in bir eli saçına gitti. "Onun görüşünü söylemeliyim. Biseksüellerin bir şansı yok."

"Yeni arkadaşlar edinmesine sevindim." Dedi Chanyeol, beceriksizce elleriyle oynadı. "İsterse yeni arkadaşlar edinebilir, biliyorsun ... Sadece istememişti ..." Chanyeol Kris'le yeni bir sohbete başlarken Baekhyun yavaşça kısa uykusuna dalmıştı.





















Chanyeol:                     Yataktan çık artık.
                                           Geç kalacaksın!
                                           Öğretmenin seni öldürecek!
                                           Her neredeysen çık ortaya
                                           heh heh
                                           kalk canavarlar geliyor
                                           uyan uya -

"Park Chanyeol!" Bay Bae bağırdı. Chanyeol az daha yerinden düşecekti, telaşla etrafına bakarken telefonu cebine saklamıştı. Sınıf arkadaşları yüzünden sınıf yumuşak kahkahalarla dolmuştu. Chanyeol kızardı.

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now