40.BÖLÜM - Date

12.2K 949 1.7K
                                    

Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs



Ç/N: Bazılarının isimlerini tam çeviremediğimiz için fotoğraflarını ekledik. Yazarın tam olarak hangisini düşündüğünü bilemeyiz bu yüzden fotoğraflar tam olarak doğru olmayabilir. Sadece aklınızda canlansın istedik..



Baekhyun'un hazırladığı plana göre gidecekleri yere vardıklarında Chanyeol burasının büyük bir eğlence parkının olduğunu görmüştü. Chanyeol etrafa aval aval bakıyordu, hemen sonrasında ise bu eğlence parkının doğduğundan beri hayalini kurduğu yer olduğunu fark etmişti!

Giriş kocamandı ve yaklaşık 30 metre yükseklikteydi ve kaydırakların yüksekliği girişteki dekorasyonlardan daha da yüksekteydi. Chanyeol Baekhyun'u takip edip içeri girerken fark edilir bir şekilde yutkunmuştu.

Girdikleri anda, karşılarındaki gişeyle karşılaşmışlardı. Chanyeol fiyatları okurken, çenesi yere düşmüştü.

Çocuklar (2-14 yaş arası) - 200000 won (540 TL)

Ayrıcalıklı* (15-20 yaş arası) - 300000 won (810 TL)

Ç/N: Ayrıcalıklı dediği, bizim tahminimize göre, Baekhyun'un özel bir kartı var ve bu kartla bindikçe para birikiyor. Buna ek olarak, bu daha ucuz bir bilet. Öğrendiğimiz kadarıyla öğrencilere, gençlere, yaşlılara, işsiz ve engelli insanlara veriliyor.

Yetişkinler (21+ yaş arası) - 450000 won (1215 TL)

Kahretsin, bunu nasıl ödeyecekti ki????

"Ben ödeyeceğim." Baekhyun parasını çıkarırken söylemişti. Yüzü kızaran Chanyeol kafasını iki yana salladı.

"Hayır, ben kendiminkini öderim, teşekkürler."

"Ödememe. İzin. Ver." Diye ısrar etmişti Baekhyun, hemen sonrasında gişeye gidip parasını çıkarmadan önce Chanyeol'ü büyük bir güçle ittirmişti. "Bir ayrıcalıklı ve bir yetişkin lütfen." Chanyeol(sersem uzun bir çocuk olduğu için) dengesini geri kazanmak zamanını almıştı ve Baekhyun'un yanına ulaştığı sırada kadın çoktan biletleri kesmiş, Baekhyun'dan parayı almıştı.

"Ayrıcalıklı ..." Kadın Baekhyun'a uzatmıştı bileti. "...ve yetişkin." Diyerek diğerini de Chanyeol'a uzattı. Baekhyun cüzdanını cebine koyup yürümeye başlamıştı ama Chanyeol diğerini takip ederken, bir an için çevresindeki ilgiyi kaybedip gülmeye başlamıştı.

"Ee, şimdi sen ayrıcalıklı oluyorsun, değil mi?" Diyerek alay etmişti Chanyeol. Baekhyun gözlerini devirdi.

"Lütfen. Bariz bir şekilde buradaki bebek sensin, sonuçta ücreti ödeyen bendim." Chanyeol'ün gülümsemesi silinip gitmişti.

"Ama ben - "

"Neyse. Yanıma gel şimdi, bebeğim." Baekhyun el işaretleriyle gelmesini söylemişti, daha çok köpeğe işaret eder gibiydi. Chanyeol önündeki ele vurdu, ama yine de takip etmişti.

"Bugünkü ilk hedefimiz bu eğlence parkındaki bütün oyuncaklara binmek." Diye belirtmişti Baekhyun.

"Ne?!" Chanyeol olduğu yerde durup, Baekhyun'a bakmak için dönmüştü.

"Böylece biriktirdiğim paramı daha çok çoğaltabiliriz."

"Affedersin ama onu nasıl yapacağız? Zamanımız yok ki -"

"Buraya son geldiğimde 18:33'te bitirmiştik hepsine binmeyi." Dedi Baekhyun. Chanyeol etrafına bakındı, çocuksu oyuncaklardan orta görünümlü oyuncaklardan, kocaman korku salan kaydıraklardan, mağaralardan geçen su oyuncaklarına kadar her -

The Faults in Byun BaekhyunWhere stories live. Discover now