36.BÖLÜM - Catching deer

10.5K 893 976
                                    


Yazar; blehmeh

Çevirenler; SeKaism & diremaniacs


"Şu anda aşık olduğum biri yok, ilk öpücüğümü aldım, hiç dar kot giymedim..."

"Dar kot! Dar kot!" diye bağırdı herkes. Yi Xing kafasını salladı, kahkahasını bastırmaya çalışıyordu ama kahkaha atmaya başlamıştı, daha sonra Lu Han'ın üstüne yuvarlandı.

"Ne?" Diye haykırmıştı herkes şaşkınlıkla. "BU DELİCE!"

"Dar kotta iyi görünüyorsun, güven bana." Diye fikrini belirtmişti Kris, ama Joonmyun ondan hızlıca geri çekilince Kris dediğini geri aldı ve Joonmyun'a canı pahasına yapıştı. "Benim için sadece sen varsın." Böylece Joonmyun bunu bir süre özür olarak göz önünde bulundurdu ve kabul etti.

"Baekhyun!"

"Baekhyun!"

"Baek-hyung!" Herkes tezahürat etmişti, Baekhyun'un başlamasını bekliyorlardı. Baekhyun arkasına uzanırken yüzünde küçük bir gülümseme vardı, elleriyle yere kendisini desteklemişti.

"Düzüştüm-"

"Çok sıkıcısın!" Herkes baş parmağını aşağı yöne indirip kafalarını onaylamadıklarını göstererek sallamışlardı. "Senin seks hayatın umurumuzda değil, hyung! Bize daha ilginç şey söyle!"

"......" Baekhyun ilk başta bir şey söylememişti ve dürüst olması gerekirse Chanyeol fark etmeden kendini tıpkı diğerleri gibi öne eğilirken bulmuştu - çünkü o da fazlasıyla meraklıydı.

"Ben... Benim çocukluk hayalim üniversiteye gitmekti, Park Chanyeol'dan nefret ediyorum, daha önce hiç bu kadar kafam karışmamıştı." Chanyeol adının geçtiğini duyduğunda kalbi teklemişti ama daha sonra Baekhyun'un ne dediğini fark etmiş, oturduğu yere sinmişti.

"Kafan mı karışık? Hangi konuda?" diye sordu Sehun. Baekhyun orada öylece oturmuş, oyalanmıştı. Sehun kocamanca sırıttı.

"YAKALADIM İŞTE!"

"Son söylediği yanlış olan, her iddiasına varım." Dedi Chen yüksek sesle. "Hayalini biliyorum. Onun çocukluk arkadaşıydım ve her zaman bana bu bok hakkında boşboğazlık yapardı ve- "

"Kafa karışıklığı!"

"Kafa karışıklığı yanlış olan!"

"Baekhyun-hyung'un kafasının karışacağı hiçbir konu yok!"

Bu noktadan sonra, Chanyeol artık umursamıyordu bile. Derin bir iç çekti. Hayat, sevdiğiniz kişi sizden nefret ederken hala devam ediyordu. Yine iç çekti. Böyle aptal bir duruma neden koymuştu ki kendini zaten? Kyungsoo'yu sevmek daha kolay olmaz mıydı?

"...Emin misiniz?" Baekhyun tek kaşını kaldırdı. Herkes alaylı bir şekilde gülmüştü.

"Senin 'emin' olduğun kadar eminiz."

"...Yanlış." Diye cevapladı Baekhyun kısaca. Oğlum, o gözlerin göz yuvalarından çıkmasını izlemek Baekhyun'a gerçekten komik gelmişti ama hiçbir şeyi belli etmeyen dudaklarının arkasına saklamıştı eğlencesini. Bu arada, Chanyeol kaldırdı ve herkesi taklit ederek büyük gözlerle Baekhyun'a bakmak için döndü.

"NE?!"

"BU NE BE-"

"SENİN SİKİK HAYALİNİ BİLİYORUM-" Chen Jongin'e kocaman gözlerle döndü ve Jongin, tıpkı diğerinin gözleri kadar büyük bir şekilde onu onayladı.

The Faults in Byun BaekhyunHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin