~Κεφάλαιο 2ο~

424 46 9
                                    

Κοιτούσα άναυδη τον άγγλο, μουσικό παραγωγό, Τζέισον Σταρκ. Στο πρόσωπό του είχε σχηματιστεί ένα ενθουσιώδες χαμόγελο καθώς επεξεργαζόταν ολόκληρη την εμφάνισή μου. Μπορεί να ήμουν το ίδιο έκπληκτη με αυτόν, αλλά δεν έλειψε να νιώσω ντροπή καθώς όχι μόνο με άκουσε κάποιος ξένος να τραγουδάω, αλλά παρέμεινε να με χειροκροτήσει κάνοντας αισθητή τη παρουσία του.

«Λοιπόν, αυτό είναι κάτι που δεν περίμενα!» έμεινα σιωπηλή περιμένοντας να συνεχίσει, εφόσον εγώ είχα χάσει τα λόγια μου. «Έχεις πολύ ωραία φωνή! Για την ακρίβεια, από τις καλύτερες που έχω ακούσει.» έκανε ένα βήμα προς το μέρος μου κάνοντας εμφανή την επιθυμία του να μιλήσω κι εγώ.

«Ε-Ευχαριστώ πολύ!» ψέλλισα σχηματίζοντας ένα αχνό χαμόγελο στο πρόσωπό μου

«Συγγνώμη, δεν συστήθηκα. Είμαι ο Τζέισον Σταρκ, μουσικός παραγωγός!» έτεινε το χέρι του ευγενικά προς εμένα και χωρίς δεύτερη σκέψη του συστήθηκα.

«Δώρα Έιμπελ Γιαννοπούλου Βέγκας» έμοιασε σαν να πέρασε πολύ ώρα προφέροντας το όνομά μου. Γιατί πρέπει να είναι τόσο μεγάλο;

«Δεν είσαι ελληνίδα;» ρώτησε έκπληκτος.

«Είμαι μισή ελληνίδα και μισή αγγλίδα, αλλά μένω στην Ελλάδα.» του εξήγησα νιώθοντας τη ντροπή μου να υποχωρεί.

«Λοιπόν δεσποινίς Βέγκας, βρίσκομαι στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά η έκπληξη που με περίμενε ήταν πολύ ευχάριστη. Ψάχνω για ταλέντα αυτή τη περίοδο και νομίζω ότι εσύ κι εγώ θα κάναμε μια πολύ καλή συνεργασία» σταύρωσε τα χέρια του στο στήθος του χαμογελαστός, όσο τα δικά μου μάτια άνοιγαν από έκπληξη όλο και περισσότερο.

«Εγώ και εσείς;» ρώτησα άσκοπα θέλοντας να σιγουρευτώ για αυτό που μόλις είχα ακούσει.

«Βεβαίως. Ίσως όχι μόνο με εσένα, αλλά αυτά θα τα βρούμε αν δεχτείς να έρθεις στο Λονδίνο και να ξεκινήσουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω με μια τόσο ξεχωριστή φωνή σαν τη δική σου. Έχεις πολλές δυνατότητες!» χαμογέλασα ντροπαλά στα λόγια του χαμηλώνοντας ελάχιστα το βλέμμα μου.

«Ειλικρινά, η τιμή είναι δική μου και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, αλλά είναι μια απόφαση που θα ήθελα να σκεφτώ. Φεύγω σήμερα για Θεσσαλονίκη και θα προτιμούσα να συμβουλευτώ και τους γονείς μου!» αν εξαρτιόταν από εμένα, υπήρχε μία πιθανότητα να φύγω επί τόπου για Αγγλία, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όταν οι γονείς μου κατέχουν σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση.

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now