~Κεφάλαιο 17ο~

298 34 13
                                    

3 μήνες μετά

Μετά την εκπομπή επικράτησε ένας πραγματικός χαμός. Οι θαυμαστές ξαφνικά πολλαπλασιάστηκαν και δεν σταματούσαν. Δεχόμουν μηνύματα από γνωστά και κυρίως άγνωστα πρόσωπα, είτε από Ελλάδα, είτε από σχεδόν όλο τον κόσμο. Το συγκρότημά μας αναφερόταν σε όλες τις εκπομπές τις βρετανικής τηλεόρασης και σύντομα εξαπλώθηκε παγκόσμια, κυρίως μετά τη κυκλοφορία του δίσκου μας.

Τους επόμενους δυόμιση μήνες δουλεύαμε τα καινούργια μας τραγούδια μέχρι που ο δίσκος ήταν έτοιμος να βγει επιτέλους στη κυκλοφορία. Μέσα σε μια βδομάδα έγινε ανάρπαστος και συνέχιζε έτσι. Τα βίντεο μερικών τραγουδιών που ανέβηκαν αργότερα στο YouTube άγγιξαν τρελά νούμερα προβολών που δεν μπορούσα να φανταστώ πως συνέβαιναν όλα αυτά. Έπαιξε ρόλο βέβαια και η προώθηση που μας έκανε ο Τζέισον στα media.

Ο Τζέισον μας έλεγε διαμάντια της δισκογραφικής. Καλά, ας μη μιλήσω για τα λεφτά που πήραμε από τις πωλήσεις και τη δισκογραφική. Παραείναι πολλά. Όπως ακριβώς και οι συνεντεύξεις που δίναμε στις εκπομπές, αλλά και στους παπαράτσι που μας έβρισκαν στο δρόμο. Κάθε φορά που βγαίναμε έξω πάντα κάποιος θα μας έβρισκε και κυρίως οι θαυμαστές που ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Είχαμε φτάσει σε σημείο να έχει ο καθένας μας από έναν μπράβο για προστασία αν και κατά τη γνώμη μου δεν χρειαζόταν γιατί ο κόσμος ήταν ευγενικός μαζί μας και δεν υπήρχαν ποτέ επεισόδια. Ο Τζέισον θεωρούσε ότι εγώ χρειαζόμουν δύο γιατί μπορεί να αντιμετώπιζα βιαιότητες από άλλα κορίτσια εξαιτίας της σχέσης μου με τα αγόρια. Φυσικά και το αρνήθηκα κατηγορηματικά αυτό και μετά από πολύ πίεση δέχτηκε.

Με τις φωτογραφίσεις μας και τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, αποδείχτηκε ότι τα αγόρια είχαν απήχηση σε μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού, πράγμα που δικαιολογεί και τους δύο μπράβους που υποτίθεται χρειαζόμουν. Βέβαια κι εγώ δεν πήγαινα πίσω, αφού πολλοί άντρες ζητούσαν μόνο από μένα φωτογραφίες, ενώ δεν έλειπαν τα κομπλιμέντα, κάτι που μου με ξάφνιασε. Ήταν μία συμπεριφορά από άντρες που σπάνια ζούσα και η τωρινή κατάσταση με φέρνει σε δύσκολη θέση, η οποία όμως δεν μπορώ να αρνηθώ ότι μου κάνει καλό. Αυτό που μου έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν ότι τελικά έγινα αποδεκτή και από τις θαυμάστριες της μπάντας. Με αγάπησαν και μου το έδειχναν με κάθε τρόπο μέσα από τα μηνύματά τους στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και από τις φορές που έβγαινα έξω μόνη μου και με πλησίαζαν χαμογελαστές ζητώντας μου αυτόγραφα και φωτογραφίες ή δίνοντάς μου αρκουδάκια και πανό. Φυσικά και δεν το αρνιόμουν γιατί σε αυτές και σε όλους τους θαυμαστές μας οφείλαμε αυτήν την επιτυχία.

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now