~Κεφάλαιο 21ο~

231 30 13
                                    

Αφού στέγνωσα με το πιστολάκι μόνο τις ρίζες των μαλλιών μου, άφησα τα υπόλοιπα να στεγνώσουν μόνα τους για να σχηματιστούν οι φυσικές μπούκλες μου. Έχω πολύ καιρό να αφήσω τα μαλλιά μου φυσικά και ο ελάχιστος χρόνος που έχω, δεν μου επιτρέπει να ισιώσω τα μαλλιά μου. Βάφτηκα ελαφρά τονίζοντας μόνο τα μάτια μου με μαύρο μολύβι και μάσκαρα. Διάλεξα από τη ντουλάπα μου ένα μαύρο υφασμάτινο σορτσάκι με δαντέλα στην άκρη, όπως ακριβώς και το μπλουζάκι. Φόρεσα από πάνω ένα φλοράλ κιμονό και τις μαύρες γόβες μου. Έβαλα ένα κραγιόν σε απαλό χρώμα, άρωμα και με μαλλιά που είχαν στεγνώσει σε ομοιόμορφες μπούκλες που έπεφταν διακριτικά στους ώμους μου.

Σίγουρη πλέον ότι ήμουν έτοιμη, περιποιήθηκα το τατουάζ με μια κρέμα που μου έδωσε ο Τράβις, έβαλα το κινητό στη τσέπη μου και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο του Νάιλ όπου θα ετοιμαζόταν η Κάθριν

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Σίγουρη πλέον ότι ήμουν έτοιμη, περιποιήθηκα το τατουάζ με μια κρέμα που μου έδωσε ο Τράβις, έβαλα το κινητό στη τσέπη μου και κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο του Νάιλ όπου θα ετοιμαζόταν η Κάθριν. Με την άδειά της, μπήκα μέσα. Φορούσε μια μπορντό κοντή φούστα με ένα μαύρο μπλουζάκι, ενώ το βάψιμό της ήταν διακριτικό με το κόκκινο κραγιόν να στολίζει τα λεπτά χείλη της και τα ξανθά ίσια μαλλιά της να σκεπάζουν τους ώμους της.

«Είσαι πολύ όμορφη Κάθριν! Θα τρελαθεί ο Νάιλ!» της έκλεισα παιχνιδιάρικα το μάτι καθώς καθόμουν στο κρεβάτι απέναντί της.

«Κι εσύ δεν πας πίσω! Είσαι υπέροχη! Τα μαλλιά σου να τα κάνεις έτσι πιο συχνά, σου πάνε πολύ! Σίγουρα δεν θες να αποπλανήσεις τον Χάρρυ;» ρώτησε με τον ίδιο τόνο και γέλασα στριφογυρνώντας τα μάτια μου.

«Είσαι χαζή και λες ανοησίες! Τελείωνε, πρέπει να κατέβουμε!» έγνεψε καταφατικά, έβαλε τα μαύρα μποτάκια της και κατεβήκαμε.

Ο χώρος έδειχνε πολύ μεγαλύτερος, αφού έφυγαν τα περισσότερα έπιπλα που επέτρεπαν την είσοδο σε ακόμα πιο πολύ κόσμο. Χαιρέτησα τους περισσότερους από αυτούς, διάσημους και μη και πήγα προς τη κουζίνα αφήνοντας τη Κάθριν να μιλάει με κάποιους γνωστούς της. Βρήκα τον Λίαμ και τον Λούι να παιδεύονται με τα κεράκια στη κουζίνα, όταν πρόσεξα ότι οι αριθμοί ήταν το 2 και το 0.

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now