~Κεφάλαιο 44ο~

238 31 26
                                    

1 μήνας μετά

Αυτός ο μήνας πέρασε τόσο ευχάριστα όσο και κουραστικά. Είχαμε τόσες πολλές πρόβες για τα βραβεία, τόσες ετοιμασίες που ο χρόνος έμοιαζε ελάχιστος. Φυσικά φύγαμε από το Λονδίνο και ταξιδέψαμε μέχρι τη Καλιφόρνια όπου θα λάμβαναν χώρα τα μουσικά βραβεία MTV. Είχαμε τρεις βδομάδες για να προετοιμαστούμε και της εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο. Από το πλευρό μας φυσικά δεν έλειψε η Κάθριν που με βοήθησε να βρω φόρεμα για τα βραβεία. Έπρεπε να είναι κάτι εντυπωσιακό για να τραβήξει τα βλέμματα σαν πρώτη εμφάνιση σε μια τέτοια είδους εκδήλωση. Διαλέξαμε ένα όμπρε μακρύ φόρεμα με ουρά, στην αρχή είναι σκούρο μπορντό και συνεχίζει ομοιόμορφα σε ανοιχτή απόχρωση του μπεζ. Το ντεκολτέ είναι αρκετά αποκαλυπτικό, αλλά μου επιτρέπεται από τη στιγμή που τα πόδια μου κρύβονται κάτω από το φόρεμα.

«Δώρα πρέπει να ντυθείς!»

Σηκώθηκα από τη καρέκλα που βρισκόταν μπροστά στο καθρέφτη που είχε το ξενοδοχείο και ξεκίνησαν να με ντύνουν.

Το μακιγιάζ μου ήταν απλό, τα μάτια βαμμένα στις αποχρώσεις του χρυσού με μια γραμμή αϊλάινερ και έντονες βλεφαρίδες, ενώ το υπόλοιπο βάψιμό μου κυμαινόταν σε γήινους τόνους με κραγιόν νουντ στο χρώμα του δέρματος. Τα μαλλιά μου ήταν απλά ίσια που έφταναν λίγο πιο κάτω από τους ώμους μου. Αφού τελείωσαν με το δικό μου μακιγιάζ και τα μαλλιά, ασχολήθηκαν με τη Κάθριν ώστε εγώ όση ώρα μου απομένει να κάνω ασκήσεις φωνητικής με το δάσκαλό μας. Όταν τελειώσαμε φόρεσα τα ψηλά μπεζ πέδιλα, βγήκαμε από το δωμάτιο και κατευθυνθήκαμε προς αυτό των αγοριών.

 Όταν τελειώσαμε φόρεσα τα ψηλά μπεζ πέδιλα, βγήκαμε από το δωμάτιο και κατευθυνθήκαμε προς αυτό των αγοριών

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μπαίνοντας μέσα αντίκρισα έναν πραγματικό χαμό.Παντού υπήρχαν σκόρπια ρούχα, παπούτσια, χτένες. Ό,τι έψαχνε κανείς θα το έβρισκε εδώ μέσα, εκτός από τα αγόρια. Προσπαθούσα να ισορροπήσω ανάμεσα στα ρούχα κρατώντας το φόρεμα, όταν το πόδι μου μπλέχτηκε σε κάποιο ύφασμα υποθέτω,κάνοντάς με να χάσω την ισορροπία μου. Πριν προλάβω να χτυπήσω στο έδαφος, δύο χέρια τυλίχτηκαν γύρω μου σταματώντας τη πτώση μου. Άνοιξα τα μάτια μου για να έρθουν σε επαφή με τα πράσινα διαμάντια του Χάρρυ. Με βοήθησε να σταθεροποιηθώ μαζεύοντας μερικά ρούχα από το πάτωμα ώστε να μην πέσω ξανά. Τα μάτια του έλαμπαν ενώ με κοιτούσε από πάνω μέχρι κάτω εξεταστικά. Ένιωθα τα μάγουλά μου να καίνε από ντροπή, αν και ήταν ωραίο να ξέρω ότι του κάνω τέτοια εντύπωση. Αλλά και ο ίδιος ήταν πολύ όμορφος, φορούσε ένα διάφανο μαύρο πουκάμισο μέσα από το μαύρο τζιν παντελόνι του, που έκανε εμφανή τα τατουάζ στο σώμα του. Τα κουμπιά ήταν ανοιχτά μέχρι το στομάχι του ενώ άφηνε σε κοινή θέα το σταυρό που έχει πάντα κρεμασμένο στο λαιμό του. Από πάνω φορούσε ένα μαύρο σακάκι, ενώ τα μαλλιά του ήταν περιποιημένα σε καλοσχηματισμένες μπούκλες στα πλάγια με το πάνω μέρος τραβηγμένο προς τα πίσω. 

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now