~Κεφάλαιο 9ο~

318 37 11
                                    

Ο χαρακτηριστικός ήχος του κινητού μου με έκανε να ανοίξω διάπλατα τα μάτια μου. Πετάχτηκα από το κρεβάτι μου γεμάτη όρεξη ανοίγοντας τις κουρτίνες. Και ναι λοιπόν ο ουρανός είναι γαλάζιος και ο ήλιος απλώνεται σε όλο το μεγαλείο του Λονδίνου. Άνοιξα τα παράθυρα και ένα κύμα ζέστης γέμισε όλο το δωμάτιο. Ό,τι χρειαζόμουν για αυτή τη μέρα, αλλά έχω λιγότερο από δύο ώρες να ετοιμαστώ. Πήγα στο μπάνιο, έπλυνα το πρόσωπό μου και ύστερα κατέβηκα στη κουζίνα για να ετοιμάσω τα σάντουιτς και να φάω πρωινό.

Όταν τελείωσα και με αυτά πήγα στο μπάνιο, έπλυνα τα δόντια μου και επέστρεψα στο δωμάτιό μου για να ντυθώ. Έβαλα ένα ψηλόμεσο μπλε τζιν, μια γκρι κοντομάνικη μπλούζα με στάμπα και έδεσα γύρω από τη μέση μου ένα καρό πουκάμισο σε αποχρώσεις μωβ και μπλε. Βάφτηκα πολύ ελαφρά και χτένισα τα ήδη ίσια μαλλιά μου. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Είχα ακόμη αρκετή ώρα μπροστά μου, αλλά το πιθανό κήρυγμα του Λίαμ αν αργήσω δεν με άφησε σε ησυχία. Έλεγξα τα πράγματα μου και έβαλα μέσα στη τσάντα όσα χρησιμοποίησα σήμερα. Αφού ήμουν τελείως έτοιμη κατέβασα τις τσάντες στο σαλόνι και κάθισα στο καναπέ για να δω τηλεόραση μέχρι να περάσει η ώρα.

Μετά από λίγο κάλεσα ένα ταξί και αφού χαιρέτησα τη Κάθριν, φόρεσα τα λευκά παπούτσια μου και βγήκα από το σπίτι. Ο ταξιτζής με βοήθησε να βάλουμε τη τσάντα ώμου που είχα στο πορτ-παγκάζ και την άλλη με τα απαραίτητα τη πήρα μαζί μου στο ταξί. Του είπα τη διεύθυνση και ξεκίνησε.

Όλως παραδόξως πέντε λεπτά νωρίτερα με άφησε έξω από το πάρκο της δισκογραφικής. Πλήρωσα τον οδηγό και βγαίνοντας από το ταξί, είδα τον Νάιλ να έρχεται με τα πόδια. Ευτυχώς δεν θα περιμένω τους υπόλοιπους μόνη μου.

«Καλημέρα Νάιλ!» του χαιρέτησα με χαμόγελο.

«Καλημέρα Δώρα! Στην ώρα σου βλέπω!» μου χαμογέλασε κάνοντάς με να γελάσω στο πείραγμά του.

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now