~Κεφάλαιο 8ο~

341 41 9
                                    

Οι πόρτες του ασανσέρ άνοιξαν με τη γραμματέα να απουσιάζει από το χώρο. Πάνω στο γραφείο της υπήρχαν τα κινητά των παιδιών και η τσάντα μου που προφανώς όλοι ξεχάσαμε. Λογικά ο Τζέισον θα τους τα δώσει... κάπως. Μπήκαμε μέσα στο γραφείο του και κάθισα σε μια από τις δύο καρέκλες. Ύστερα κάθισε και ο Τζέισον στη θέση του, αφήνοντας ένα χαρτί, που έβγαλε από το συρτάρι δεξιά του, πάνω στο γραφείο.

«Λοιπόν, Δώρα απ' ότι φαίνεται θα συνεργαστείς με τα παιδιά, πράγμα που με χαροποιεί βέβαια!» ξεκίνησε καθώς έδεσε τα δάχτυλά του μεταξύ τους. «υπάρχει όμως πάντα ένα "αλλά" που τα χαλάει όλα, σωστά;» υποθέτω έπρεπε να περιμένω να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, παρά το ότι δεν νομίζω ότι έκανα κάτι.

«Μπες στο θέμα Τζέισον, παρακαλώ;» ζήτησα ευγενικά.

«Εντάξει λοιπόν! Ξέρεις, είσαι ένα κορίτσι και είναι τέσσερα αγόρια. Μπορεί να προκύψουν διάφορα μεταξύ σας!» το φοβόμουν ότι θα μου έλεγε κάτι τέτοιο. Ειδικά με τέτοια εισαγωγή, αλλά δεν θα το αφήσω έτσι.

«Κοίτα, είναι όντως περίεργη η κατάσταση, αλλά δεν είμαι τόσο χαζή για να βάλω σε κίνδυνο τη μπάντα. Θα καταστρέψω όχι μόνο το δικό μου όνειρο, αλλά και των παιδιών . Δεν ρισκάρω τίποτα από αυτά για μερικούς "έρωτες". Ήρθα Λονδίνο για να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ και θα αρπάξω την ευκαιρία που μου έδωσες!» εξήγησα νιώθοντας όμως ακόμα την αμφιβολία στο πρόσωπό του. «Τα παιδιά τα συμπάθησα και θα γίνουμε πολύ καλοί συνεργάτες και φίλοι. Δεν πρόκειται να μπω ανάμεσα σε αυτούς και τα όνειρά τους και πίστεψέ με, ούτε αυτοί πρόκειται να με αφήσουν να κάνω κάτι τέτοιο. Είναι όλοι τους θαυμάσια άτομα μόνο και μόνο γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου μαζί τους κάτι το οποίο εκτιμώ πολύ. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!» ολοκλήρωσα νιώθοντας σίγουρη για τα λόγια μου.

«Ξέρεις, τον έρωτα δεν τον προγραμματίζεις Δώρα. Έρχεται μόνος του χωρίς να σε ρωτήσει.» συνέχισε να επιμένει σκεπτικός. Ίσως το θεωρούσε προειδοποίηση, αλλά είναι κάτι που δεν με απασχολεί.

«Το ξέρω αυτό, αλλά όπως σου είπα δεν θα με εμποδίσει κανείς και τίποτα να κάνω αυτό που αγαπώ!» ανταποκρίθηκα, βέβαιη για την απάντησή μου.

«Ωραία λοιπόν, αφού είσαι τόσο σίγουρη, θα υπογράψεις ένα παραπάνω συμβόλαιο. Μόνο εσύ!» σπρώχνει το φύλλο χαρτί που είχε βγάλει πριν από το συρτάρι προς το μέρος μου. «Μέσα στο συμβόλαιο αυτό λέει ότι οι σχέσεις σου με τα παιδιά θα είναι καθαρά επαγγελματικές και φιλικές φυσικά, αλλά τίποτα παραπάνω. Τίποτα απολύτως! Οποιαδήποτε παραπάνω σχέση με κάποιον θα έχει επιπτώσεις! Αν το υπογράψεις και δεν το τηρήσεις τότε θα φύγεις από τη μπάντα. Αν δεν το υπογράψεις καθόλου, δεν μπαίνεις καν στη μπάντα, είτε θέλουν τα αγόρια είτε όχι!» κοίταξα το χαρτί μπροστά μου διαβάζοντας στη κορυφή τα μεγάλα έντονα γράμματα, 'ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ'.

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now