~Κεφάλαιο 15ο~

342 34 7
                                    

3 μήνες μετά

Το ξυπνητήρι μου χτυπάει εδώ και 5 λεπτά, αλλά δεν το κλείνω. Όσο δυνατά και να το έχω ρυθμίσει να χτυπάει, δεν με νοιάζει καθόλου, θέλω απλά να κοιμηθώ. Ακούω βήματα μέσα στο δωμάτιό μου, αλλά συνεχίζω να έχω τα μάτια μου κλειστά.

«Δώρα, το ξυπνητήρι χτυπάει τόση ώρα!» ακούω αυτή τη βαριά πρωινή φωνή, που ακούω εδώ και δυόμιση μήνες καθημερινά. «Άντε σήκω έχουμε να κάνουμε πρόβες για τη συνέντευξη στη σημερινή εκπομπή!» άνοιξε τις κουρτίνες και το ελάχιστο φως της ημέρας εισέβαλε στο δωμάτιό μου.

«Άσε με να κοιμηθώ! Δεν θέλω να σηκωθώ!» γκρίνιαξα ξαπλώνοντας ανάσκελα χώνοντας το κεφάλι μου κάτω από το πάπλωμα.

Ένιωσα το στρώμα του διπλού κρεβατιού μου να βυθίζεται και το σώμα του να πέφτει πάνω μου δυνατά. Ένα βαρύ βογκητό ξέφυγε από το στόμα μου εξαιτίας του βάρους, ενώ ένα ζευγάρι χέρια ξεσκέπασαν το κεφάλι μου. Άνοιξα τα μάτια μου για να συναντήσω τα πράσινα δικά του να λάμπουν υπερβολικά πολύ, παρά το πρωινό της ώρας.

«Έλα, σήκω υπναρού!» ταρακούνησε το σώμα του παρασέρνοντας και το δικό μου μαζί.

«Χάρρυ σταμάτα να κουνιέσαι και σήκω από πάνω μου, είσαι χοντρός!» το ύφος του άλλαξε και με κοίταξε σοβαρά.

«Τι είπατε δεσποινίς Βέγκας;»

«Ότι είστε χοντρός κύριε Στάιλς και θα με σκάσετε!»

«Τώρα θα σκάσεις πιο πολύ!»

Ανασήκωσε το σώμα του, τραβώντας τελείως τα σκεπάσματα από πάνω μου και ξεκίνησε να με γαργαλάει. Χωρίς να καταφέρω να συγκρατηθώ, ξέσπασα σε γέλια προσπαθώντας να τον κάνω να σταματήσει. Είχε μάθει τα ευαίσθητα σημεία του σώματός μου, του ήταν τόσο εύκολο να με γαργαλίσει με μια του μόνο κίνηση.

«Έλα άσε με! Σταμάτα!»

«Πες ότι είμαι ένας ακαταμάχητος Θεός και θα σταματήσω!»

«Σοβαρά; Το πιστεύεις αυτό που λες; Γιατί εγώ όχι!» συνέχισε να με γαργαλάει και στο τέλος έπεσε πάνω μου ρίχνοντας όλο το βάρος του σώματός μου.

«Πες το, αλλιώς θα σε λιώσω!» προσπάθησα να τον σπρώξω από πάνω μου, αλλά χωρίς να καταφέρνω τίποτα, ενέδωσα.

«Είσαι ένας ακαταμάχητος Θεός!» σηκώθηκε από πάνω μου αφήνοντάς με επιτέλους να πάρω ανάσα. Κατεβήκαμε και οι δυο από το κρεβάτι αφού είχα ξυπνήσει τελείως μετά από τέτοια μάχη. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να με ξυπνήσει. Έκανε νέο ρεκόρ αυτή τη φορά και με σήκωσε πιο νωρίς απ' ότι κάποιες άλλες. Όμως δεν ήθελα να τον αφήσω να κερδίσει. «Πλάκα έκανα, είσαι χοντρός!» του είπα και άρχισα να τρέχω προς το εξωτερικό μπάνιο.

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now