~Κεφάλαιο 58ο~

278 22 20
                                    

Τον είχα ανάγκη, είχα ανάγκη τα πάντα πάνω του. Τα χείλη του πάνω στα δικά μου, τα χέρια του γύρω μου, τα μάτια του να ρίχνουν σπίθες στο κορμί μου, την όμορφη ψυχή του, το υπέροχο χαμόγελό του. Ανταποκρίθηκα στο ρομαντικό φιλί του, το οποίο γινόταν όλο και πιο παθιασμένο, όλο και πιο άγριο σε κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε. Μετακίνησε τα σώματά μας και βρέθηκα ξανά ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τον Χάρρυ ανάμεσα στα πόδια μου. Το κινητό του δίπλα στο κομοδίνο άρχισε να χτυπάει γεμίζοντας το δωμάτιο. Το τραγούδι ήταν δικό μας, ένα από τα πιο ερωτικά του πρώτου δίσκου, το οποίο είχα λατρέψει αφού το έγραψα μαζί με τον Χάρρυ. Βέβαια εγώ ασχολήθηκα περισσότερο με τη μουσική, ενώ εκείνος με τους στίχους, αλλά το αποτέλεσμα μας έβγαλε ασπροπρόσωπους. Το ότι δεν έδωσε σημασία στο κινητό με έκανε να το βγάλω από το μυαλό μου και να επικεντρωθώ στον σγουρομάλλη άντρα που είχα μπροστά μου.

Τα φιλιά του στο λαιμό μου άφηναν μικρές φλόγες σε κάθε εκατοστό του, το σώμα του τόσο κοντά στο δικό μου ήταν ένας πειρασμός. Ανασήκωσε το σώμα του και έβγαλε τη μπλούζα του δίνοντάς μου πλήρη ορατότητα στο γυμνασμένο σώμα του. Ανασήκωσε το σώμα μου χωρίς να σταματήσει να με κοιτάει με έρωτα στα μάτια. Κατέβασε τα χέρια του και με ευγενικές κινήσεις αφαίρεσε τη φούτερ μου μαζί με το φανελάκι αφήνοντάς με, με το μαύρο σουτιέν. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα απλά κοιτώντας ο ένας τον άλλον. Τα χέρια μου επεξεργαζόντουσαν το σώμα του, χαϊδεύοντας κάθε τατουάζ, από τα χελιδόνια στο στέρνο του μέχρι τη πεταλούδα στο στομάχι του κάνοντάς τον να ανατριχιάσει, χωρίς όμως να φτάσω στα φύλλα που βρισκόντουσαν στο ορατό V του σώματός του. Πλησίασε ξανά τα χείλη μου καθώς με έριξε απαλά στο κρεβάτι. Το δεξί του χέρι περιπλανιόταν στη μέση μου, στη κοιλιά μου σταματώντας ελάχιστα κάτω από το σουτιέν. Άρχισε να διαγράφει υγρές διαδρομές με τα χείλη του ξεκινώντας από το λαιμό και κατεβαίνοντας αργά και βασανιστικά στο κενό ανάμεσα στα στήθη μου. Τα χέρια του κατέβηκαν μέχρι την άκρη της φόρμας μου πιάνοντας διστακτικά την αρχή της. Με κοίταξε στα μάτια ανήσυχος, αναζητώντας την σιγουριά στο βλέμμα μου.

«Είμαι σίγουρη Χάρρυ!» τα χείλη του σχημάτισαν ένα πλατύ και σέξι χαμόγελο, αφήνοντάς με για άλλη μια φορά ανήμπορη να ελέγξω τις βαριές ανάσες μου καθώς κατέβαζε συγχρόνως τη φόρμα μου.

Το μαύρο εσώρουχό μου και το σουτιέν έκρυβαν ελάχιστα σημεία από το σώμα μου. Ένιωθα τελείως γυμνή και κυρίως ντροπή, παρά το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που με βλέπει σε αυτή την αμφίεση. Τα χέρια μου κινήθηκαν αυτόματα στο σώμα μου προσπαθώντας να κρύψω ένα ελάχιστο μέρος από τη γύμνια μου, αλλά ο Χάρρυ τα τράβηξε μακριά.

Έρωτας στους στίχους... [H.S. & X❤O]Where stories live. Discover now