ÇIĞLIK

1.7K 174 37
                                    

  Ağacın dibinde uyuya kalmıştım. Uyandıgımda herkes uyuyordu.Çantamdan bir şişe su ve çikolata çıkardım.Çikolatayı yedikten sonra şişeyi kafama diktim. Tüm şişeyi içmem aptalca ve bencilceydi biliyorum fakat dilim damagım o kadar kurumustu ki agzımda tükürük bile olusmuyordu. Gölün dibine gidip elimi yüzümü yıkadım. Cebimdeki paketten bir tane sigara cıkarak yaktım.3 tane paketim kalmıstı.Bu beni anca 3 gün götürürdü. Tüm dünya zombi salgınıyla boğusurken ben garip bir şekilde sigarayı düşünüyordum. Etrafta dolasan bir kaç tane zombi gördüm. Korkmuyordum.Döner bıçağımı alarak kafalarını uçurdum. Yine her tarafım kan olmustu." Öldürsen ayrı dert öldürmesen ayrı bir dert " diye kendi kendime söylenirken Ayda uyandı. " Günaydın " dedi. " Günaydın " dedim. Elini ve yüzünü yıkadı.Bir tane bisküvi ve şişenin yarısını yiyerek, içerek yerine koydu. Yiyecegimiz ve icecegimiz coktu fakat sayımızda gittikce artıyordu. Ahsen ve Kemal ' in yanında birşey yoktu bir tane meyve bıcagından başka.Oda işimize yaramazdı ve çoktan atmıstık zaten. 

Bunlar bizi en az 3 hafta götürürdü peki ya sonra ? Şehre inmemiz gerekicekti. işte o zaman hiç iyi şeyler olmıyacaktı. Ayda güzel bir kızdı. Böyle bir durumda bile onun güzelligine karşı koyamıyordum. Uyanmışlardı.Konuşuyorlardı birbirleriyle. Bize bakıp birşey demeden güldüler. Ayda onların yanına gitti. Bense ateş için odun toplamaya gittim. Kemal gelmek istesede cok yorgun ve halsizdi. Burda kalmasını söyledim. Israr etmedi. Odun toplamaya gittim. Gerçi odun dedigimede bakmayın birkaç tane kalın odun hariç gerisi ince ince dallardı. Hepsini toplayarak geri döndüm. Ateş yaktık. Hava çok soguktu. Sanırım hem göl kenarında olmamızdan hemde sabah oldugundan dolayıydı. Ayda anne ve babasını anlatmıstı onlara. Onlarınsa anne ve babası yıllar önce ölmüştü.En azından bu acıyı atlatmışlardı diyerek kendi içimden onları teselli ettim. Dün ki adamların kim olduğunu sordum Kemal'e .Ayda'nın başına gelen aynı olaydı. Tanımadıklarını birden eşyalarını isteyerek Kemal'i dövüp Ahsen'e tecavüz etmeye çalışmışlar. Anlam veremiyordum. Tüm dünya cehenneme dönmüşken. Zombiler tüm dünyayı eritip bitirirken. Küle çevirirken. insanlar onlarla savaşıcakları yerde tarih boyunca yaptıkları aynı şeyi yapıyorlardı. Bencilliklerini ve aç gözlülüklerini yine sergiliyorlardı. Anlam verememiştim.O günümüz bir kaç zombi dışında sorunsuz geçti.Ta ki ormanın derinliklerinden gelen çığlık seslerine kadar. 

Arkadaşlar yorumlamadan ve oylamadan gecmemenizi rica ederim emegimin karsiligi verildigi surece bolumleri daha seri yazmaya basliyacağım.Keyifli okumalar :)

Zombi Salgını (Düzenleniyor) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin