KÖTÜ POLİS

1.4K 96 16
                                    

Birisi kafama silah dayamıstı. Gözlerim direk Ayda'yı aradı.Ücünü yanyana koyarak ellerini arkadan baglamıslardı. Bunlar Polisler'di.Cok kalabalıklardı. Liderleri bana yaklastı. Kafama silah dayayan adam silahı cekti. Liderleri yanıma gelerek diz çöktü.

- Kimsiniz siz ?
+ Asıl siz kimsiniz ? Neden bagladınız arkadaslarımı ?
- 2 tane arkadasımızı arıyoruz.Ama onların yerine sizi bulduk.

Dün yedigimiz geyige bakarak " Baya yetenekliymissiniz " dedi sinir bozucu ve alaycı bir ses tonuyla." Ne istiyorsunuz bizden ? " demeye kalmadan elindeki makinalı silahla suratıma vurarak bayılttı.

Gözlerimi bir odada actım. Tanımadıgım bir evdeydim.Basim catlarcasına agrıyordu ve alnım kanamıstı liderlerinin kafama vurmasıyla. Etrafıma baktım. Ayda yanımdaydı. Uyuyordu.Azda olsa sevindim.Oda bombostu.2 tane koltuk ve daha önce hic görmedigim bir adam haric. Birden konusmaya basladı.

+ iyi misin ?

Cevap vermedim. Hafiften tebessüm ederek " Peki. Konusmak istemiyorsun demek. " dedi.

- Kimsin sen ? Neresi burası ?

" Konusabiliyormussun " dedi alaycı bir ses tonuyla.

- Soruma cevap ver.
+ Polisler getirdi sizi. Benide.Onların yeri burası.
- Sen kimsin ?
+ Zombilerden kacarken Polisleri gördüm. Yardım istemek icin gittim ve kendimi burada buldum.
- Ne istiyorlar bizden ?
- Bilmiyorum. Benide dün getirdiler.

Anlam verememistim. Bizi neden kacırmıslardı ki ? Biz ne yapmıstık onlara ? " Hass... " dedim birden.Çantam ve silahımda gitmisti.Ne yapıcagımı bilmiyordum. Biraz sonra Ayda uyandı. Onada anlattım durumu. Biraz sonra liderleri ve yanında elinde 3 tane konserveyle bir adam geldi. Liderleri " Konserverleri ver " şeklinde başıyla işaret etti adamına.Çok açtım. Direk konserveyi acarak bir zombinin insanın üstüne atılıp onu yemek istemesi gibi bende konserveyi ışık hızında acarak yemeye basladım.

- Bizi neden buraya getirdiniz ? Bize ne yapıcaksınız ?
+ Ormanda hic otuzlu yaslarda biri esmer digeri kumral iki adam gördünüz mü ?

Bunlar kardeşlere saldıran kisilerdi. Başta evet onları öldürdügümüzü söyliycektim. Sonucta onlarda öldürmek istiyordu ve onların hayrına birşey yapmıstık bir nevi fakat daha sonra bunun kötü bir fikir oldugunu anladım.Çünkü ne olursa olsun liderlerinin arkadasıydı onlar.Öldürceksede kendi öldürmek ister diye düşündüm ve onları öldürdük dersem eğer sinirlenicegini düşündüm ve " Hayır " dedim.

- Arkadaslarım nerede ? Bizi bırakıcak mısınız ?
+ Bir kac gün misafirimizsiniz.

Nedenini bile soramadan kapıyı cekerek gitti. Aydayla birbirimize bakıyorduk. Kemal'i ve Ahsen'ide bulup burdan kacmamız gerekiyordu. Fakat kapı kilitliydi ve muhtemelen nöbetcide vardı önünde. Camda demir parmaklık vardı. Aydayla bir plan yapmaya calısırken adam atıldı." Ben sizi buradan cıkarabilirim. " dedi. Nedense icimde ona güvenmememiz gerektigini söyleyen bir ses vardı.Ben bunu düşünürken Ayda söze atılarak " Nasıl " dedi.

+ Dün beni getirdiklerinde arka tarafta bir kapı gördüm.Ön taraftan cıkmamızın imkanı sürekli nöbetci koyuyolar. Fakat arka taraf bombostu. Eğer kacabilecegimiz bir yer varsa orası kesinlikle orası.
- Sana neden güvenelim ?
+ Çünkü baska çareniz yok.

Haklıydı.Ona ne kadar güvenmek istesmesemde baska caremiz yoktu. Anlasmıstık.Sırt sırta verip kardesleride alıp buradan cıkacaktık.Önce kapıdaki nöbetciyi halletmemiz gerekiyordu.Bir plan yaptık. Ayda " Yardım edin bu adam bizi öldürüyor , nolur yardım edin ... " diye bagıracaktı. Bense kapının arkasında durup nöbetci iceri girince üzerine atlıycaktım. Basladık planı devreye sokmaya. Ayda bagırmaya basladı. Kapının arkasına gectim. Nöbetci bir kac saniye sonra iceri daldı.Ben kapıyı kapattıktan sonra arkadan bogazına sarıldım.Bir kac saniye sıktıntan sonra beni geri geri gelerek duvara vurdu. Ellerim adamın bogazından cözüldü.Bir tane yumruk salladı eğildim testislerine tekme attım ardından suratına bir tane yumruk attım. Yere yıgıldı.Üzerine cıkarak bayılana kadar vurmaya devam ettim.Üzerinde silahı yoktu. Belinde bir tane bıcak vardı.Onu elime aldım ve kapıyı acarak kontrol ettim. Ortalık temizdi.Hep beraber sessiz adımlarla cıktık odadan.Ev büyüktü. Galiba villaydı. Ahsen ve Kemal'i arıyorduk. Tüm odalara bakıyorduk.Bir kac saniye sonra bir odaya girdim ve cantalarımızı buldum. icinden 2 tane bıcak cıkararak Ayda ve kendine " Dt " diyen adama verdim. Cantaları kardesleri bulduktan sonra gelip alıcaktık.Bir kac dakika aramadan sonra sonunda bulmustuk kardesleri. Fakat cansız bedenlerini. Kapıyı actıgımda ikiside kanlar icinde yerde yatıyordu. Kemalin bogazı kesilmis Ahsen'inse üstü bası parcalanmıs şekilde karnından defalarca bıcaklanmıstı. Tecavüz ettiklerini düşündüm.O kadar öfkelenmistim ki nefes alısverisim hızlanmıstı. Kaskatı olmustum o sokla. Ayda aglamaya basladı.Dt fazla zamanımız yok hemen gitmeliyiz dedi. Haklıydı.Ayda'ya kendisini toplamasını söyledim ve hemen cantalarımıza dogru yöneldik.Tam cantaların oldugu odaya giricekken yan odadan bir adam cıktı. Direk elini silahını almak icin beline attıgında elimdeki bıcagı kardeslerinde öldügünü gördügümdeki birikmiş öfkemle kafasına fırlattım.
Adam yere yıgıldı.Ben ve Ayda hemen girip cantaları aldık.Dt kapıda bekliyordu. Cantalardan döner bıcagımı cıkardım ve Ayda'yada yayını verdikten sonra odadan dısarı cıktık.
Dt az önce kafasına bıcak fırlattıgım adamın basındaydı." Napıyosun , gidelim hemen... " dedim. Tedirgin olmustu. Anlam verememistim buna ve bunu düsünecek zamanda yoktu. Merdivenlerden assagı iniyorduk. Dıs kapıda bir nöbetci vardı. Ayda sadagından bir ok cıkararak nöbetciyi vurdu. Ardından Dt'nin bahsettigi arka kapıya dogru kostuk. Kapıyı actık ve dedigi gibi bombostu ve azıcık ilerisi ormanlıktı." Acele edin " dedim ve ormanlıga dogru kosmaya basladık. Yaklasık yarım saat kosmanın ardından yavasladık. Kardeslerin ölmesine üzülmüstüm ne kadar cok tanımasamda. Ayda da cok üzülmüstü fakat belli etmemeye calısıyordu. Cantamdaki sigaralarımdan iki tanesini cıkararak birini Ayda'ya digeriniyse kendim ictim. Yürümeye devam ediyorduk hafif tempoyla.Dt arkadan " Durun ! " dedi ciddi bir ses tonuyla. Arkamı döndügümdeyse elinde silah bize dogrultmustu." Nereden buldu lan o silahı " diye düsünürken " Tabi ya , ne kadar salagım. Bıcagı fırlattıgım nöbetcinin belinden almıstı. Basında dikilmesinin ve tedirgin olmasının sebebide buymus." dedim kendi kendime." Sana güvenmemem gerektigini biliyordum " dedim." Cantaları ve elinizdekileri uzatın " dedi alaycı bir ses tonuyla. Yapacak birşeyimiz yoktu. Cantalarımızı ve bıcaklarımızı verdik. Ayda'nın babasının hediyesi olan yayınıda almıstı. Cantaları sırtladıktan sonra döner bıcagıma bakarak " Bu sende kalabilir " dedi tekrar alaycı bir ses tonuyla ve bıcagı önüme attı. Ardından kosarak uzaklastı.Ne yapıcagımızı bilmiyordum. Tüm yiyeceklerimiz, iceceklerimiz,bıcaklarımız hatta bir tane silahımız ondaydı. Keske silhı cıkarıp belime koysaydım. Keske.Öylece ortada kalmıstık.Hic birşeyimiz kalmamıstı evimden aldıgım döner bıcagımdan baska. Kendimi teselli ediyormus gibi " Allah'tan bir paket sigaramı almısım " dedim icimden aglamalı ve gülünc bir sekilde. Polislerin bizi aramaya cıkacagını düsündügümüz icin hemen yola koyulduk , soyulmus bir vaziyette. Yaklasık 1 saat kostuktan sonra izimizi kaybettirdigimizi düsündük. Tekrar otobana cıkmıstık.Her taraf ölü insanlar ve terk edilmis arabalarla doluydu. Arabaların hicbiri calısmıyordu.Ya benzinleri yoktu yada aküleri alınmıstı. Etrafsa onları insanları katleden vahşi zombilerle doluydu

Zombi Salgını (Düzenleniyor) Where stories live. Discover now