KADİR'İN İHANETİ

857 66 11
                                    

ARKADASLAR MERHABA ÖNCELİKLE İYİ GÜNLER.Bİ KAÇ GÜNDEN BERİ YAZAMADIĞIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN BUGUN BIRAZ SERİ SERİ ATMAYA ÇALIŞICAM.KENDİNİZE İYİ BAKIN.KEYIFLİ OKUMALAR İYİ GÜNLER

Güneş doğumuzda kalıyordu. Hala öğlen olmamasına rağmen hava çok sıcaktı. Etrafta temizdi , kuş cıvıldamalarından başka birşey yoktu.Önümüzde koca bir yol vardı. Terkedilmiş arabaların aralarından yolumuza devam ediyorduk.Ali , yolda bir kaç defa Kadir'in sırtından iterek ona hareket etmesini söylüyordu. Yaklaşık bir saattir yoldaydık. Acaba hoca hala orada duruyor muydu ? Hayatta mıydı ? Panzehiri yapabilicek miydi ? En önemlisi , Kadir doğru mu söylüyordu ? Kafamda bir sürü soru işareti vardı.Ve bu soruların cevabını sadece oraya ulaşarak bulabilirdik. Artık bu olayların bitmesini istiyordum. Tüm bu vahşi bir hayvana dönüşmüş zombilerden , hatta onlardan daha tehlikeli , bencil ve aç gözlü insanlardan kurtulmak istiyordum. Yolun uzağında bir arabanın yaklaştığını gördüm. Komutan arkasını dönerek bana baktı şaşkın bir tavırla. Araba gittikçe yaklaşıyordu ve neredeyse 50 metre kaldığı anda araba durmuştu. Tabi arabayla beraber bizde durmuş , silahlarımıza sıkıca sarılmıştık. Arabayı daha önce görmüştüm. Kasalı bir arabaydı. Arkadan 3 kişi öndense 2 kişi indi , ellerinde silahlarla beraber. Tanımıştım.Bunlar , biz eczaneden çıktığımızda içinde bulunduğumuz zombi sürüsüne ateş açan gruptu.Ali , Kadir'in kolunu kaçmaması için sıkıca tutmuştu.Çünkü tek kurtuluş yolumuz oydu ve silahınıysa ondan daha sıkı tutuyordu. Karşımızdaki grup gittikçe yaklaşıyordu , yürüyerek. Kolumun acısına rağmen silahımı temkinli bir şekilde tutuyordum.

Aramızda yaklaşık on metre kaldığındaysa ortadaki , liderlerini düşündüğüm adam durmuştu. Tabi onunla beraber sağında ki ve solunda ki toplam dört adamıda durmuştu." Merhaba. " dedi adam. Komutan silahını iki eliyle tutarak " Sizede. " dedi." Ben Samet. Grubumuzun lideriyim. Bunlarsa arkadaşlarım. " dedi. Komutan bir kaç defa öksürüp , boğazını temizledikten sonra " Serdar. " dedi adını ima ederek." Nereye böyle ? " dedi Samet." Yol nereye götürürse. " dedi Komutan. Liderleri birazcık güldükten sonra " Görüyorum ki aracınız yok. Sizi gidiceğiniz yere kadar götürebiliriz. " dedi." Sağolun ama böyle iyiyiz. " dedi Komutan." Sadece dostane bir teklif sunuyorum. Başka bir niyetimiz yok. " dedi Samet. Liderlerinin hemen sağında ki adamla göz göze geldik.Bu ikinci defa oluyordu. Eczaneden çıktığımız zamanda onunla göz göze gelmiştik o aracın kasasındayken." Seni tanıyor muyum ? " dedi bana." Sanmıyorum.ilk defa karşılaşıyoruz. " dedim." Sanki daha önce gördüm gibi seni. " dedi." Karıştırıyordursun. insanlar birbirine benzer. " dedim." Doğru söylüyorsun. " dedi derin bakışları içinde. Liderleri tekrar söze girdi " Ne yaptı o ? " dedi Kadir'e bakarak ve " Neden tutsağınız ? " diye ekledi." Bu sizi ilgilendirmez. Grubumuz arasında ki bir problem. " dedi Komutan." Dinlemek isterim. Belki yardımcı olabiliriz. " dedi Samet silahını eliyle sıkarak." Dediğim gibi , grubumuzun arasında ki bir problem. Kendi aramızda çözmeyi yeğleriz. " dedi Komutan." Peki , nasıl isterseniz. " dedi Samet. Onlarda , sadece liderlerinde yani Samet'te makinali silah vardı. Güç olarak ne kadar bizden güçlü olsalarda , hepsi erkekti , bizim silahlarımız daha iyiydi ve bu gözünden kaçmamıştı.

" Amerikan askerinden farkınız yok. Nereden geliyor bu ganimet ? " dedi gülerek Samet. Komutan sinirlenmişti artık fakat sakinliğini korumaya çalışıyordu." Yolumuza devam edebilir miyiz ? " dedi." Tabi , hiç kimse size engel olmuyor. istediğiniz zaman gidebilirsiniz. Sadece sohbet etmeye çalışıyorum. Dostane bir şekilde. Böyle bir zamanda dürüst bir dost gerçekten zor bulunuyor. " dedi Samet. Komutan homurdanarak " Bilmez miyim. " dedi ve yürümeye başladı yavaşça." Kız , ısırıldı mı ? " dedi Asena'ya bakarak." Evet. " dedi Asena." Nasıl hala hayattasın ? " dedi Samet." Isırıldığı anda kolunu kestik ve- " Samet lafımı bölerek " Ve , virüsün vücuda yayılmasını engellediniz. Gerçekten harika. " dedi. Komutan yürümeye devam ediyordu ve bizse onlarla beraber. Sola doğru çekildiler bize yol vermek için. Neredeyse yanyanaydık. Kadir kendini onların önüne atarak " Nolur yardım edin. Bunlar beni öldürücek. " dedi. Komutan ve Ali hemen silahına davranarak onlara doğrulttu. Herkes silahlarını birbirine doğrultmuştu. Kadir ise yalvarmaya , yalan söylemeye devam ediyordu." indirin silahlarınızı. " dedi Samet. Fakat Komutan cevap vermemeyi tercih etti. Kadir " Ben virüsün panzehrini biliyorum. Beni kullanmak istiyorlar. Nolur yardım edin. " dedi. Samet , kulaklarıyla Kadir'e odaklanmış , gözleriyle ise tüm dikkatiyle Komutan'a bakıyordu. Komutan ve Samet arasında iki metre ya vardı ya yoktu. Samet'in arkasında onun adamları , Komutan'ın arkasında ise biz vardık.

Karşı gruptan birisi " Doğru mu söylüyorsun ? " dedi Kadir'e bakarak." Yemin ediyorum. Hatta şunda " beni göstererek " Panzehirin yazdığı kitap var.Onu benden aldılar. Nolur kurtarın beni onların elinden. Panzehiri sizin için yapabilirim. " dedi. Kadir her konuştuğunda benim sinirlerim dahada yükseliyordu." Orosbu çocuğu yalan söylüyor. " dedi Ali." Kitap sende mi ? " dedi Samet." Kitap falan yok. " dedim soğuk bir sesle." Sana neden inanayım. " dedi Samet. Kadir ise 2 yaşında ki bir çocuk gibi Samet'in ayaklarına yapışmış , yardım istiyordu. Komutan " indirin silahlarınızı ve çocuğu bize verin. Kimse zarar görmeden dağılalım. " dedi. Fakat Samet'in Kadir'i bize vermeye hiç niyeti yoktu." Çocuk bizimle kalıcak ve sizde o kitabı bana vericeksiniz. Ancak o zaman yolunuza devam edebilirsiniz. " dedi." Yoksa ? " dedim." Hepiniz burada ölürsünüz. " dedi." Kaybedicek birşeyimiz yok. " dedim. Gözümü , silahın soğukluğuyla birleştirmiş , Samet'in kafasına nişan almış bekliyordum." Kimsenin zarar görmesine gerek yok.Çocuğu verin ve herkes yoluna gitsin. " dedi Komutan. Samet , o kalın sesiyle yüksek bir kahkaha attıktan sonra " Sizin değil , bizim dediğimiz olucak. " dedi ve " Ve bu size son uyarım.Ya kitabı verin , ya da hep beraber ölelim. " dedi." Daha kitabın varlığından bile haberin yok.Bir hiç uğruna ölmiyeceğini nereden biliyorsun ? " dedim." Dediğin gibi , kaybedecek birşeyimiz yok. "dedi sırıtarak.

Zombi Salgını (Düzenleniyor) Where stories live. Discover now