Capitolul 62

773 72 4
                                    

      Rebeca POV
    Astazi se implinesc 3 ani de cand mama si tata au decis sa divorteze. Nu a fost deloc usor pentru mine si Tommy dar nici pentru tata. Cu tata tin legatura si vorbim in fiecare zi insa cu mama vorbesc foarte rar.
       Dupa un an de la divort am aflat de la tata ca mama si a gasit deja pe altcineva si chiar am fost invitati la nunta ei cu Gregorry dar eu am refuzat sa ma duc.
      Gregorry este un tip destul de aratos insa nu se compara nici pe departe cu tata.
     Spre deosebire de mama , tata nu si a gasit pe nimeni dar nici nu a cautat. El spune ca prefera sa fie singur decat sa se implice in alta relatie cu o femeie pe care eu si Tommy sa n o placem si sa ajunga din nou la o despartire.
      El si trupa inca mai au concerte si sunt inca la fel de populari cu la fel de multe fane.
     Tommy si a gasit pe cineva si sincera sa fiu prietena lui destul de frumoasa. Numele ei este Jessica , are parul roscat natural si ochii verzi.
      Eu insa nu am pe nimeni. In prezent sunt plecata in diferite tari pentru a sustine concerte. Dap cum ati auzit. Am devenit cantareata exact ca si tata si asta doar datorita unchiului Harry.
       In ziua in care am primit vestea si am mers sa i spun si lui Erick el s a suparat foarte rau iar in ziua in care a trebuit sa plec nu mi a raspuns la telefon. Nu stiu de ce dar atunci cand avionul a decolat am simtit ca ceva s a rupt in mine. Stiam ca n o sa l mai vad prea curand si stiam ca el n o sa mai vrea sa vorbeasca cu mine.
     La cateva luni de la plecarea mea si despartirea de prietenul meu cel mai bun , am realizat ca facusem o greseala. Realizasem ca nu era un simplu prieten. Era mai mult. Aveam sentimente pentru el... Dar stiam ca deja ma uraste asa ca am continuat incercand sa ascund durerea pe care o simteam.
       In trei ani am ajuns destul de celebra. Am scos cateva melodii , am avut parte de duete cu cantareti celebrii ba chiar am avut ocazia sa cant alaturi de tata si restul trupei.
      Chiar daca am devenit celebra nu am uitat de unde am plecat. Nu am devenit genul de celebritate care are fite si mofturi si se baga in patul tuturor celor cu bani.
         Astazi este prima zi de vacanta asa ca am decis sa ma intorc in oras pentru a l vizita pe Tommy. Chiar imi est dor de el.
       Poate daca am noroc voi reusi sw vorbesc si cu Erick....asta daca nu ma va ignora..
       Avionul a aterizat acum o ora si eu stau in continuare in aeroport asteptandu l pe dragul meu frate sa vina sa ma ia.
      - Rebecaaa! Draga mea surioaraa!il aud strigand incercand sa nu ma faca sa uit de intarzierea lui.
      - Ai noroc ca mi a fost dor de tine. spun eu luandu l in brate.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now