Capitolul 31

2.2K 174 8
                                    

Ally POV

Dupa tot discursul spus de Niall am coborat in spatele scenei unde toti ne-au felicitat si strans in brate. Stateam de vorba cu baietii si Paul, managerul lor a venit repede la noi. Si-a dat seama ca baietii au uitat de duetul care trebuia sa fie in seara asta. Am stat si m-am gandit si brusc mi-am dat seama. Le-am propus ca eu si Niall sa cantam piesa 'Miracle' de la Ovi si Paula Selling. Au fost de acord asa ca eu si Niall am urcat pe scena cantand piesa pana la sfarsit. Dupa ce am terminat de cantat ne uitam unul la altul zambind larg iar toata lumea aplauda zgomotos si tipa fericita.

"Ati fost minunati! Vocile voastre se imbina foarte bine!" spune Louis zambind.

"Multumim Lou." spun eu razand. Drept rasplata pentru duetul nostru, am mers la un club select. Am petrecut toata seara pana cand m-am simtit atat de obosita incat l-am rugat pe Niall sa ma duca acasa. I-am lasat pe ceilalti sa petreaca in continuare iar eu am urcat in masina pornind spre casa.

"Poti sa te intorci daca vrei." ii spun eu cascand.

"Pai deja nu mai am ce face acolo daca tu nu esti." spune el calm.

"Multumesc!" ii spun eu uitandu-ma in ochii lui.

"Pentru ce?" intreaba el nedumerit.

"Pentru tot ce ai facut azi acolo pe scena. Nu multi ar face ce ai facut tu." ii spun eu si el zambeste si ma ia in brate." Te iubesc Niall." ii spun eu.

"Si eu te iubesc pitico." spune el si ma saruta.

"Ok vrei sa ai de cine rade?" ii spun eu dand din sprancene in sus si jos.

"Nu am nimic impotriva sa rad de baieti." spune el auzindu-i pe baieti intrand in casa.

"Aseazate aici pe scara si sa inceapa distractia!" ii spun eu razand.

Se pare ca baietii erau singuri nu si cu fetele asa ca am sunat-o pe Danielle si mi-a spus ca pe ele le-a lasat acasa.

Cum ma asteptam baietii faceau un teatru mare. Liam stergea podeaua tarandu-se peste tot pe spate. Zayn statea in fata unei oglinzi si vorbea cu ea de parca era o fata. Louis batea din palme si facea ca o foca. Harry se dezbracase de blugi si tricou ramanad doar in boxeri si dansa cu un mop .

"Hey baby! Hai si tu la dans!" il aud pe Harry spunand.

"Nu mersi pampalaule! Stau bine aici langa Horan." ii spun razand.

"Hmm..... Am o idee. Cum ti s-ar parea daca i-am lasa pe clovnii astia aici sa faca ce vor si noi mergem in camera si inchidem usa ha?" intreaba el ranjind pervers.

"Uuu buna idee scumpii." spun eu razand si il sarut.

Am urcat la etaj si am intrat in camera lui. Niall a inceput sa imi lase saruturi umede pe gat si de la gat a coborat tot mai jos.

E dimineata. Abia imi pot deschide ochii avand in vedere noaptea nebuna petrecuta cu Niall. Se pare ca el inca doarme si e atat de dragut. M-am ridicat incet sa nu-l trezesc si cand sa ma ridic de tot din pat, am simtit cum ma apuca de incheietura si ma trage inapoi in pat langa el.

"Neata raza de soare!" spune el zambind.

"Neata!" ii spun eu si ma saruta.

"Ma duc sa fac un dus apoi mergem sa vedem in ce stare sunt baietii?" il intreb eu zambitoare si el da din cap ca da.

"Sunt de acord cu asta dar tot ce vreau sa fac atunci cand cobor e sa ma infig in frigider pentru ca sunt atat de flamand!" spune el cu o fata de catelus.

Am intrat in baie si mi-am facut un dus fierbinte care ma relaxeaza mereu. Am iesit si m-am imbracat cu o pereche de blugi verzi si un tricou rosu pe care l-am luat de la Niall. Ce? Nu e ciudat! Doar ca imi plac hainele mai largi decat cele stramte.

"Ala e cumva tricoul meu?" intreaba el uimit si dau din cap ca da iar el rade.

Am coborat tinandu-ne de mana si am inceput sa radem cand am vazut cum adormisera baietii. Liam era intins pe canapea, Zayn era cu picioarele pe fata lui si cu capul in partea opusa, Louis era intins pe masuta de lemn din fata canapelei si Harry era calare peste el.

"Ah.. Harry date jos de pe mine!" il aud pe Louis spunand.

"Zayn ia-ti dracu picioarele alea imputite de pe fata mea!" Se aude si Liam spunand.

"Oops! Probleme in paradisul Zyam si in paradisul Larry?" intreb eu si incep sa rad si la fel si Niall.

"HA HA HA! Am uitat sa rad!" spune Harry." Mai taci tarfulita mica si adune cate o pastila si un pahar cu apa." spune Harry si ma opresc din ras si ii trag o palma peste fata.

"Auch! Frate controleaza-ti iubita!" spune Harry frecandu-si obrazul palmuit.

"Daca aia nu ti-a placut poate iti place asta!" spune Niall si ii trage un pumn in fata.

"Las-o balta Niall, nu merita." ii spun eu luandu-l in bucatarie.

One Direction- My famillyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum