Capitolul 9

3.1K 242 8
                                    

Zayn POV

"Neata pitico!" o salut eu pe Ally.

"Neata frezatule!" ma saluta si ea chicotind." Deci ce vom face azi? Si te rog spune-mi ca e mai distractiv decat ieri!" intreaba ea.

" Eu am o idee dar trebuie sa-i lasam pe baieti sa doarma. Ok?" ii spun eu cu un zambet malefic pe fata.

" Uuu. Imi place cum suna si imi place si zambetul tau malefic." imi raspunde ea imitandu-mi fata si frecandu-si mainile. "Acum spune-mi ce idee ai" continua ea cu aceeasi fata.

" M-am gandit si sper sa-ti placa ideea asta ca alta nu mai am,spun eu razand, ca in timp ce baietii dorm sa le facem cateva farse. Ce zici te bagi?" o intreb eu razand.

"Glumesti nu? Normal ca ma bag!" spune ea sarind in sus.

" Ok uite ce vom face..." ii spun eu tot planul si ea da din cap ca a inteles.

Ally POV

Zayn avea cel mai bun plan. El s-a gandit ca lui Niall sa-i ascundem toata mancarea si la frigider sa punem un lacat in asa fel incat atunci cand se va trezi si va veni dupa mancare sa nu gaseasca nimic. Lui Liam prima oara se gandise sa-i umplem camera cu linguri dar nu vrea sa faca vreun atac asa ca va pune cate o lingura in fiecare loc unde stie ca Liam isi face drum. Lui Harry ii vom lua toate hainele in asa fel incat atunci cand se va trezi sa nu aiba cu ce sa se imbrace( mda.. Harry doarme doar in boxeri...ew). Pentru Louis nu gasise nimic asa ca m-am gandit la ceva si stiu ca se va speria putin dar va fi pedeapsa pentru ziua de ieri. M-am gandit sa ma ascund undeva cat de bine pot si Zayn sa se duca repede sa-l trezeasca si sa-i spuna ca am fugit de acasa si el sa ma caute prin toata casa apoi cand nu e atent voi iesi din ascunzatoare si ma voi duce si-l voi speria.

" Sa incepem distractia!" sopteste Zayn si ne apucam de treaba.

In sfarsit am terminat. A durat ceva dar am reusit sa facem tot ce ne-am propus. Eu m-am ascuns cand am vazut ca baietii incep sa se trezeasca. Nici eu nu stiu ce era locul in care stateam ascunsa dar tor ce stiu e ca auzeam tot ce se intampla si vedeam tot printr-o gaura. Acum ca ma gandesc locul asta seamana cu un dulap inchis fara iesire.

Stand acolo l-am vazut pe Niall care tipa disperat ca era flamand si eu incercand sa ma abtin din a nu rade si Zayn radea cu pofta. Intr-un colt statea ghemuit Liam care se legana ca un copil mic si handicapat. Harry tipa la Zayn sa-i dea hainele dar Zayn era pe jos de ras.

Zayn POV

Doamne sunt deja pe jos de la atata ras. Oricum a venit momentul sa ma duc sa-l trezesc pe Louis.

" Louis! Louis! LOUIS!!" tip eu ca sa-l trezesc.

" Ce naiba vrei Zayn nu vezi ca dorm?" intreaba el somnoros cu capul intre perne.

"Ah bine dormi dar sa stii ca in timp ce tu dormi Ally rataceste pe undeva pe aici si eu nu o pot gasi!" ii spun eu serios.

"CE?!" tipa el si se ridica imediat si se imbraca cu o pereche de blugi apoi o ia la fuga pe scari.

" Ally! Ally unde esti?" tipa el disperat. Ally era ascunsa in dulapul care era inchis si tot ce trebuia sa faca era sa iasa prin spate si sa-l sperie ca el sa sara in sus de frica.

Ally POV

Oh da baby! A venit momentul meu. Louis sta in fata dulapului si eu ma strecor prin spate facandu-le semn celorlalti sa nu spuna nimic si ei isi abtin rasetele.

"BOO!" tip eu si Louis sare doi pasi mai incolo uitandu-se speriat la mine.

" Oh Doamne! Trebuia sa-ti fi vazut fata !" spunem eu si Zayn in cor in timp ce ne tavaleam si ne tineam cu mana de burta de la atata ras.

" Cum ati putut sa-mi faceti asta?" striga el la noi punandu-si mainile in san.

" Nu Louis ai gresit! Ceea ce voiai sa spui era : Cum ati putut sa ne faceti asta?!" tipa Harry nervos dar noi incercam sa ne abtinem din ras dar nu reuseam.

" Scuze baieti chiar nu ne pare rau!" spune Zayn printre rasete.

" Gata pana aici! Ally sus in camera ta esti pedepsita!" tipa Louis la mine.

"CE?!" tipam eu si Zayn in cor si chiar nu stiu de ce Zayn a facut asta.

" Hai frate nu o poti pedepsi! S-a distrat si ea." Spune Zayn luandu-mi apararea.

" Asta nu a fost distractie! Stii ce speriat am fost cand mi-a zis Zayn ca nu te gaseste?!" tipa Louis nervos la mine.

" Stii ce? Las-o balta Louis! Te urasc! Doar pentru ca m-am distrat cu Zayn mai mult decat cu tine asta nu inseamna ca trebuie sa ma pedepsesti si in plus nu ai dreptul asta!" spun eu si o lacrima mi se scurge pe obraz.

" Sunt fratele tau si am tot dreptul asta!" spune el inca nervos. " Tu nu esti decat o razgaiata si o fitoasa asta esti!" spune si apoi isi da seama ce a zis. " Ally eu..." spune dar il intrerup.

" Nu stii ce? Ai dreptate asta sunt!" tip si ies din casa fugind.

Nu vreau sa mai stau in casa aia! Il urasc pe Louis si el ma uraste pe mine si nu-mi pasa unde ajung ci vreau sa fiu cat mai departe de el.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now