Capitolul 40

1.8K 165 2
                                    

Ally POV

Am ajuns de o ora acasa la Niall. Mama si fratele lui sunt niste persoane minunate! Mama lui Niall a aflat ca sunt insarcinata si a fost foarte bucuroasa la fel si Greg. Niall era atat de flamand incat a rupt o imbratisare pentru a-i spune mamei sale ca ii e foame. Ne-am asezat la masa si am inceput sa mancam si sa povestim. Greg si Maura au aflat de ce ma cheama Tomlinson si au fost foarte mandri de gestul lui Louis. Baietii s-au ridicat de la masa si eu am ramas sa o ajut pe Maura sa stranga masa.

"Va ajut eu cu spalatul vaselor. Dumneavoastra va puteti duce sa va odihniti." ii spun eu zabind.

"Scumpa mea Ally , imi poti spune direct Maura si iti multumesc pentru ajutor." imi spune ea zambind.

"E onoarea mea sa va ajut. In plus nu prea pot sa va vorbesc la pertuu, tine de respect." ii spun eu apoi ea da din cap si se duce in camera ei.

M-am apucat de spalat vasele si cand terminasem si stergeam blatul, am simtit cum doua maini se inconjoara in jurul taliei mele. Normal ca era Niall.

"Hei iubito!" spune el punandu-si capul pe umarul meu.

"Hei scumpitel!" ii raspund eu intorcandu-ma si stand fata in fata cu el.

Fruntile noastre erau lipite si ne uitam unul in ochii celuilalt apoi ne sarutam.

"Te iubesc Allyson!" spune el lipindu-si inapoi fruntea de a mea.

"Si eu te iubesc Niall!" ii spun eu apoi ma saruta dulce si pasional.

"Ahm... Scuze ca va intrerup dar voiam sa va arat camera." il auzim pe Greg spunand din usa.

Am mers dupa Greg in camera in care urma sa dormim. Puteam dormi si in camera lui Niall dar se pare ca patul ala era stricat. Greg ne-a spus noapte buna si a mers in camera lui. Am intrat si noi in camera noastra si eu m-am dus sa-mi fac un dus.

"Nu-i asa ca ma lasi sa fac dus cu tine?" intreaba Niall cu un zambet pervers asternut pe fata.

"Viseaza in continuare Horan!" ii spun eu apoi intru in baie si inchid usa cu cheia asigurandu-ma ca nu va intra.

Mi-am facut un dus fierbinte relaxant. M-am imbracat in pijamalele mele pufoase cu 'Tom and Jerry' si mi-am uscat parul. Am iesit din baie uscandu-mi varfurile care inca erau ude. M-am uitat spre pat si l-am vazut pe Niall dormind. Pe fata mi-a aparut un zambet la vederea lui. Doamne e asa dragut cand doarme! Zici ca e un ingeras, mai precis ingerasul meu sexy si fomist.

M-am asezat in pat langa el dandu-i incet un pupic pe obraz. M-am ghemuit la pieptul sau si am inchis ochii. Mainile lui mi-au inconjurat talia si m-au tras mai aproape de el. Am adormit si eu intr-un final cu capul pe pieptul lui.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now