Capitolul 41

1.7K 153 1
                                    

"Ally trezirea!" aud o voce de dimineata. "Haide vreau sa-ti arat orasul." continua vocea aia. Bineinteles ca era Niall cine mai putea fii?

"Oh stai! Gata m-am trezit. Multumesc ca mi-ai stricat visul!" spun eu somnoroasa.

"Bine scuze acum schimbate de pijamale si hai sa iti arat orasul!" spune el dandu-mi un sarut pe frunte.

Am intrat in baie si mi-am facut rutina de dimineata. Mi-am luat pe mine un tricou turcoaz si o fusta neagra si in picioare o pereche de balerini. Am coborat si mi-am luat gecuta de piele pe mine.

"Mergem?" il intreb eu pe Niall si el isi ia la revedere de la mama sa si apoi plecam.

Mi-a aratat o mare parte din oras si in special locurile prin care el statea cand era mic.

"Niall? Esti chiar tu?" il intreaba o fata blonda si destul de frumusica.

"Ahm... Cine esti?" O intreaba el confuz.

"Off Niall prostutule! Sunt eu Miranda, prima ta iubita." spune ea si simt cum ma inec.

"Miranda! Nu te mai recunosc te-ai schimbat atat de mult!" spune Niall apoi ea il ia in brate zambind. Hmm nu prea o suport si nici nu o cunosc....

"Niall nu ai uitat nimic?..." ii spun eu zambindu-i fals acelei fete.

"O da scuza-ma! Miranda ea e iubita mea, Allyson Tomlinson. Ally ea e prima mea prietena, Miranda Rives." face el prezentarile si noi dam mana zambindu-ne fals.

"Niall nu vrei sa mergem la cafenea sa povestim?" il intreaba ea sorbindu-l din priviri. Niall te rog spre binele tau spune nu!

"Sigur!" spune el fericit. Esti asa un prost! Nu puteai sa o refuzi?!

Am mers la cafeneaua din colt unde se pare ca au avut primul lor sarut. Super! Am stat la o masa si i-am ascultat cum povesteau detalii despre relatia lor sau copilaria lor! Chiar nu voiam sa stiu lucrurile astea!

"Ok mi-a facut placere dar acum noi vom pleca." spune Niall. Am petrecut doua ore. Doua ore in care fufa aia a povestit detalii despre ei doi si alte chestii.

"Unde mergem acum? Sa ne intalnim cu o alta fosta iubita de-a ta?" il intreb eu ironica.

"Haide nu mai fii suparata!" spune el apucandu-mi fata in mainile sale si sarutandu-ma.

"Nu sunt suparata doar ca nu a fost chiar placut sa ascult doua ora numai detalii despre fosta voastra relatie sau despre ea." ii spun eu bosumflata.

"Stiu dar nu aveam ce face nu puteam sa o refuz. Iti promit ca ma voi revansa ok?" spune el si dau din cap ca da si ma saruta din nou dulce si apasat.

Am mers ce am mers pana am intrat intr-un parc. Mergeam incet tinandu-ne de mana si la un moment dat, Niall imi sopteste la ureche ca daca nu vreau sa ma las prinsa asa usor mai bine fug. Am stat umpic pe ganduri apoi am fugit uitandu-ma in spate la el. Am lasat-o putin mai incet obosind si dintr-o data simt cum doua brate ma apuca de talie si ma ridica.

"Niall! Niall lasa-ma jos te rog!" spuneam eu razand.

"Te las dar mai tarziu ca acum nu pot." spune el razand.

Alerga cu mine in spate si se invartea. A fost oprit de cateva ori de fane care l-au recunoscut si el le-a dat cate un autograf . Nu m-a lasat deloc jos alergand in continuare cu mine distrandu-se.

"Horan frate cand te-ai intors in oras?" il opreste un baiat cam de-o seama cu el .

"Sam? Amice esti chiar tu?" spune Niall iar acel baiat da din cap ca da." Sammy nu cred! Ma bucur sa te vad prietene! Ea e iubita mea Allyson." spune el tinandu-ma inca in spate.

"Ma bucur sa te cunosc All. Eu sunt Sam, vechiul cel mai bun prieten al lui Horan." spune el zambind." Frate cand te-ai intors acasa?" intreaba el.

"Ieri. Am venit aici sa ii prezint lui Ally orasul si familia mea." raspunde Niall zambind.

"Frate dar ai noroc cu o asa fata langa tine. E foarte frumoasa dar o strica putin burta aia." spune el stramband din nas.

"Nu sunt grasa ci insarcinata cu copiii lui." ii spun eu zambind aratand spre Niall.

"Oh scuze atunci si felicitari! Ahm... Scuze eu trebuie sa plec am putina treaba dar ma bucur ca ne-am vazut si ca am cunoscut-o pe ea." spune Sam fericit apoi pleaca.

"Niall lasa-ma putin jos te rog." ii spun eu .

.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now