Capitolul 11

3K 240 6
                                    

Ally POV

Niall tocmai mi-a spus ca sunt draguta. Nu ca el nu ar fi..

Ma pregateam sa-i spun si eu acelasi lucru dar am fost intrerupti de Harry care atunci cand ne-a vazut i-a aparut un zambet pervers si tembel pe fata.

" Uuuu ce faceti aici singuri porumbeilor?" intreaba el cu acel zambet pe fata.

" Hei Harry ti-a mai zis cineva ca esti un mare idiot?"il intreb eu si ma ridic de la masa.

" Normal ca toata lumea imi zice ca sunt sexy tu ce credeai?" spune razand si eu plec dandu-mi ochii peste cap.

" Neata baieti unde plecati asa grabiti?" ii intreb eu pe ceilalti 3 din sufragerie.

" Noi ne ducem la studio si tu vei ramane cu Niall si in plus azi era oricum ziua ta petrecuta cu el.

O da! Uitasem ca asta e ultima zi petrecuta cu unul din ei si acum chiar ca o sa fie ciudat avand in vedere momentul de azi dimineata....

"Ok pa baieti!" le fac eu cu mana apoi ma trantesc pe canapea si la fel si Niall.

"Uh... Cred ca am mancat prea mult..." spune el tinandu-se de burta.

" Ahhh chiar e dragut in momente ca asta..."

" Ahm.. Ally?" Se uita el la mine razand.

"Da...?" ii raspund neintelegand de ce zambeste.

"Stii ca tocmai ai gandit cu voce tare si ai zis ca sunt dragut nu?" spune el si raman blocata cand aud ce tocmai am facut. La naiba Ally!

" Ehm... Ehm.... eu...ehm...."incerc sa zic ceva dar nu pot incepand sa ma balbai.

" Stai calma stiam ca si tu crezi asta despre mine." spune razand si il lovesc cu o perna." Acum vrei sa te invat ceva?" ma intreaba si dau din cap ca da avand inca obrajii rosii.

Am mers cu el in bucatarie si mi-a spus sa stau jos si sa filmez ceea ce va face el. Am pus pe filmat si el si-a inceput numarul.

" Buna ziua si bun venit la emisiunea bucatarului Niall Horan! Azi va voi arata o reteta de inghetata secreta." spune el vorbind la lingura de parca ar fi fost un microfon.

" In ce consta reteta asta domnule bucatar?" il intreb eu zambind.

"1) Iei doua boluri in care pui diferite tipuri de inghetata.2) Cauti jeleuri si bomboane si le pui deasupra.3) Cauti siropuri si le torni deasupra si 4) Pui frisca si o cireasa deasupra si gata! Va multumesc ca v-ati uitat si ma bucur ca v-am invatat ceva unic si nu nu-mi pare rau ca voi nu mancati pentru ca imi ramane mie mai mult muhahaha!" termina el de vorbit razand si inchid camera.

" Da doua lingurite si sa vedem ce ai facut aici."spun eu uitandu-ma cu pofta la acea inghetata.

"Sa stii ca e bun si daca mai vrei frisca iti pui singura" spune el cu gura plina de inghetata cu tot ceea ce a pus el in ea.

" Vezi ca ai dat pe jos frisca." ii atrag eu atentia ca sa nu calce pe ea. Vazand ca nu se ocupa de ea m-am dus si atunci cand am vrut sa o ocolesc am calcat pe ea si am inchis ochii stiind ca voi cadea dar asta nu s-a intamplat. Am deschis ochii si am vazut ca Niall m-a prins. Fetele noastre erau la un centimetru distanta si amandoi se pare ca eram pierduti unul in ochii celuilalt. Dintr-odata buzele noastre s-au unit intr-un sarut. Ne-am desprins din sarut si ne-am uitat unul la altul pentru un minut apoi ne-am sarutat din nou. Sarutul a fost intrerupt de data asta de usa care s-a auzit si vocile baietilor. Ne-am uitat unul la altul si ne-am inrosit imediat apoi ne-am luat inghetata si am mers la baieti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Niall POV

Eu...eu si Ally ne-am sarutat. Nu pot sa cred cat de fericit m-am simtit atunci cand buzele noastre s-au atins. Cred ca am sentimente pentru ea. Sarutul nostru a fost intrerupt de usa si vocile baietilor. Ne-am luat desertul si am mers la baieti ca si cand nimic nu s-a intamplat.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now