Capitolul 16

2.8K 213 6
                                    

Louis POV

Dormeam asa de bine si chiar nu voiam sa ma trezesc mai ales dupa noaptea salbatica avuta cu Eleanor. Shhh nu ati auzit nimic. Oricum nu voiam sa ma trezesc dar se pare ca cineva voia pentru ca batea ca disperatul cu pumnu in usa.

Am deschis usa si i-am vazut pe toti stand in fata ei si Harry care se pare ca el era cel care nu ma lasa sa dorm.

"Te imbraci azi sa mergem la aeroport si noi?!" intreaba Liam serios.

M-am dus de mi-am facut un dus apoi m-am imbracat apoi am iesit pe hol la ei cu bagajul. M-am uitat mai atent si am observat ca El, Ally si Niall lipsesc.

"Unde sunte fetele si Niall?" intreb eu curios.

"Pai fetele sunt la masina si Niall la bufet." raspunde Zayn luand-o inainte spre lift.

Am ajuns la masina si le-am vazut pe fete si pe Niall care avea in brate mancare, multa mancare.

Am plecat spre aeroport si cand am ajuns am mers si am urcat in avion. Paris pazea ca venim!

Ally POV

Am urcat din nou in avion si de data asta am stat altfel inafara de Lou si El care au stat tot amandoi. Liam a stat cu Niall, Harry singur si eu am stat cu Zayn.

Toti adormisera in afara de mine si Zayn. Ura ! Iar nu pot sa dorm... Acum ca Zayn a aflat de mine si Niall se poarta prea .... Mda nu cred ca exista vreun cuvant potrivit.

"Si.. De ce nu stai cu iubitelul tau?" spune el zambind." Poate iese ceva daca intelegi ce vreau sa spun." continua el dand din sprancene in sus si in jos.

"In primul rand vorbeste mai incet sa nu te auda cineva si ewww cum poti sa te gandesti la asta am doar 17 ani!" ii spun eu uitandu-ma ciudat la el.

"Ce sa zica?" il aud pe Lou intreband.

"Zayn imi spunea ca Harry e obsedat de noptile de dragoste cu baieti." spun eu razand si Louis la fel.

"Ce?! Nu am spus asta!" spune el repede.

"Stai calm stiu ca doar glumeste." spune Lou intorcandu-se la locul lui.

Eu si Zayn nu am mai zis nimic si uite asa am adormit in sfarsit si eu. Dormeam atat de bine cand am simtit cum ceva m-a lins pe fata si m-am ridicat brusc.

"Ewww! Harry ce naiba?! Nu sunt vreo fufa de-ata!" tip eu la el scarbita de gestul lui.

"Inca nu esti dar poate vei fii si in plus nu stiam cum sa te trezesc." spune el ." Auch! Pentru ce a fost asta?" se plange el dupa ce Lou il plesneste peste cap si ii spune ca a fost pentru ce a zis de mine.

I-am lasat sa se certe si l-am rugat pe Liam sa ma ajute cu bagajul. Da ajunsesem deja si ne indreptam spre masina.

Am urcat si apoi am mers la hotel unde am mers fiecare in camera lui.

Mi-am facut un dus fierbinte si apoi m-am imbracat cu o perrche de colanti negri cu stelute si o bluza gri pe care scrie Nirvana. Ma uitam in oglinda si am auzit cum cineva intra in camera. L-am vazut in oglinda cum a venit si si-a infasurat mainile in jurul taliei mele si si-a pus capul pe umarul meu uitandu-se la reflexia noastra din oglinda si zambind.

"Niall ce faci? Daca ne vede Louis stii cum o sa faca." ii spun eu zambind neputand sa fiu serioasa.

"Nu o sa ne vada si chiar daca o sa ne vada ii spunem ca suntem buni prieteni si ca mi-ai luat mancare si eu te-am luat in brate." spune el venind in fata mea.

"Stii...ca...nu o sa...creada asta nu?" spun eu printre saruturile pe care mi le dadea.

Zayn a intrat in camera si a spus un "awww" lung apoi si-a scuturat capul si ne-a zis ca suntem asteptati jos si ca trebuie sa mergem la stadion pentru concertul lor.

Au cantat si dupa ce au terminat toti cu exceptia lui Louis au ramas pe scena, Louis venind spre mine si El. Louis imi spusese inainte de a pleca spre stadion ca vrea sa o ceara pe El de sotie .

"Louis ce se intampla?"intreaba El in timp ce Lou o ia de mana si o aduce pe scena.

"Toata lumea sa fie atenta la mine. Dupa cum bine stiti ea este iubita mea Eleanor. Alaturi de ea am petrecut cele mai frumoase clipe, zile luni si chiar trei ani din viata mea si nu regret nciun moment." spune Louis si se aseaza intr-un genunchi si o ia de mana pe El." Draga mea, Eleanor, vrei sa-mi faci onoarea de a te marita cu mine?" spune Louis si scoate din buzunar o cutiuta mica rosie in care era un inel auriu cu o piatra in mijloc.

"DA! Da vreau pentru ca te iubesc si imi doresc sa te am alaturi in fiecare clipa." spune El printre lacrimi apoi cei doi se saruta si toata lumea tipa si aplauda.

Stateam langa scena si ma uitam la ei zambind larg in timp ce aplaudam si eu. Lou imi face semn sa urc pe scena si tot ce pot sa spun cand vad multimea din fata mea e un "Wow!". Louis ma strange in brate si eu ii felicit.

"Asta nu a fost tot! Vreau sa v-o prezint astazi si pe noua mea sora. Toata lumea ea e Allyson Tomlinson!" striga el tare si toata lumea incepe sa tipe si sa aplaude din nou.

One Direction- My famillyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum