Capitolul12

3K 215 2
                                    


Ally POV

"Hei baieti!" ii salut eu zambind.

" Hei! C-ce mancati voi acolo?" intreaba Louis uitandu-se cu o pofta in ochi la desertul nostru.

"Inghetata facuta de Niall. Aaa imi pare rau dar nu am facut decat pentru noi pentru ca am crezut ca voi va puteti face si singuri." spun eu scotand limba la ei si ma duc in camera mea.

Niall POV

Ally a ras putin de baieti cand au vazut ce mancam noi. Ea a urcat in camera ei si eu am ramas cu baietii sa ne uitam la niste filme. Ne-am uitat la cateva filme apoi am urcat fiecare in camera lui. Pe tot parcursul filmelor nu am fost deloc atent gandul mi-a stat numai la acel sarut.

Am urcat ca toti ceilalti in camera si am asteptat sa adoarma. Am verificat sa vad daca dorm si am ciocanit la usa lui Allyson. M-am bucurat atunci cand am auzit-o ca imi spune sa intru ca usa e deschisa. Statea in pat cu privirea atintita spre tavan si cu un zambet pe fata. Cred ca si ea se gandea tot la acel moment in care noi doi ne-am sarutat.

Ally POV

Stateam pur si simplu cu privirea atintita spre tavan si cu un zambet pe fata. Nu puteam sa adorm si ma gandeam intr-una la acel sarut. La usa a ciocanit cineva. A intrat si s-a asezat timid pe marginea patului. M-am ridicat in sezut si ma uitam la el.

" Ally....trebuie sa iti spun ceva.." spune el timid scarpinandu-si ceafa.

" Spune...s-a intamplat ceva?" il intreb eu confuza.

"Stiu ca probabil dupa ce voi spune asta te vei indeparta de mine dar trebuie sa o spun. De cate ori te vedeam parca mi se aprindea un beculet dar eu il ignoram. Acum insa am inteles de ce mi se intampla asta." spune el uitandu-se in ochii mei.

"Niall...nu inteleg unde vrei sa ajungi cu asta." ii spun eu cu toate ca mi-am dat deja seama doar ca vreau sa o aud de la el.

" Eu....eu te plac,Ally. Chiar foarte mult." spune el si isi lasa privirea in jos. L-am luat in brate apoi mi-am lipit fruntea de a lui.

" Si eu simt acelasi lucru pentru tine Horan." ii soptesc eu.

Dupa ce i-am spus ca si eu il plac pe el ne-am uitat unul in ochii celuilalt apoi ne apropiam incet incet pana cand buzele noastre s-au unit intr-un sarut.

"Crezi ca am putea fi ceva mai mult decat prieteni?" intreaba el uitandu-se in ochii mei. Zambesc si dau din cap ca da apoi si lui ii apare un zambet pe fata si ne apropiem iar unul de altul pentru a ne saruta.

"Uite acum ca suntem impreuna... putem te rog sa tinem asta ascuns? Baietii nu ar reactiona bine daca ar afla mai ales Louis." ii spun eu si el da din cap afirmativ.

"Asta voiam sa te rog si eu. Doar nu eram nebun sa le spun si sa-mi iau bataie de la Louis." spune el razand.

Stateam unul langa altul si dintr-odata cineva ciocane la usa. Ne uitam unul la altul si ne ridicam repede. Pe usa intra Louis care se uita ciudat la noi.

"Niall ce dracu cauti tu in camera ei?!" intreaba Louis evident curios.

" Iar a venit sa-mi ceara cheia de la frigider." spun eu dandu-mi ochii peste cap.

"Hei nu e vina mea ca iar ati pus lacat la frigider." spune el cu o fata de catelus.

"Ok lasa ca iti iei mancare din aeroport." spune Louis repede.

"Stai cum adica din aeroport unde plecati?" il intreb eu uitandu-ma la el atenta.

"Plecam in turneu si tu mergi cu noi asa ca fa-ti bagajul intr-o ora trebuie sa plecam." spune el si iese fugind din camera.

"Se pare ca vei vedea cum e sa mergi in turneu cu noi." spune Niall zambind apoi imi da un pupic scurt si pleaca sa-si faca bagajul.

Mi-am facut bagajul sau mai bine bagajele si am tipat la baieti sa vina sa ma ajute. Bineinteles ca niciunul nu m-a ajutat pana cand Louis a auzit tipetele mele si l-a trimis pe Harry sa ma ajute.

"Esti scutita de efort de nu ti le cari singura?" intreaba Harry dandu-si ochii peste cap.

" Oh scuze dar nu erai tu cel care spunea ca am doar 7 ani?" spun eu ironica.

"Oh buna! Tu trebuie sa fii Allyson nu?" Imi spune o femeie care statea in fata mea.

"Tu cine esti?" o intreb eu.

" Ally ea e Eleanor prietena mea. Eleanor ea e Ally noua mea sora." ne prezinta Louis. Hmm e draguta .

" Louis m-a rugat sa vin cu voi in turneu si sa iti tin de urat. Te superi?" intreaba ea zambind.

"Sa ma supar? Normal ca nu! In sfarsit imi voi petrece timpul cu altcineva decat cu niste baieti imaturi." spun eu razand si o iau in brate.

" Ha ha! Hai acum sa mergem." spune Zayn.

Am plecat si am pornit spre aeroport. Eu si Eleanor sau El cum ii zic eu pe scurt am ramas ultimele la lift. Mda...baietii se certau care sa intre primul...imatuuri. Am urcat in avion si ne-am asezat fiecare la locul lui. El si Louis au stat impreuna, Liam si Zayn la fel, Harry si Niall la fel(din pacate) si eu singura. Hmm totusi e bine ca stau singura asa pot sa ma intind sa dorm mai bine.

One Direction- My famillyOnde histórias criam vida. Descubra agora