Capitolul 21

2.7K 202 8
                                    

#Dimineata#

Louis Pov

"Ally trezestete ce naiba? Azi ai scoala!" Spun eu incercand sa o trezesc dar se pare ca nu a mers. M-am oprit si mi-a venit o idee geniala. O sa arunc cu apa pe ea.

"Louis ce dracu faci?!" tipa ea ridicandu-se uda din pat.

"Trebuia sa te trezesc cumva. Acum hai schimbarea si la scoala." ii spun eu serios apoi plec si o las sa se pregateasca.

Am fost inspirat ca am trezit-o cu o ora inainte pentru ca atat i-a luat sa se pregateasca. Am urcat in masina si am plecat spre noua ei scoala.

"Ally sa nu cumva sa aud ca chiulesti sau vorbesti urat colegilor bine?" ii spun eu serios si ea da din cap ca da si imi da un sarut pe obraz.

Ally POV

Azi e prima mea zi de scoala. Urasc sa fiu fata noua ma simt ca o ciudata.

Am intrat in clasa si cum ma asteptam toti se uitau la mine ciudat.

"Tu trebuie sa fii Allyson Tomlinson nu?" intreaba profesoara si dau din cap ca da." Copii v-o prezint pe noua voastra colega Allyson Tomlinson. Dute si ia un loc." continua ea si ma duc in ultima banca.

"Buna eu sunt Christine." spune o fata din banca de langa mine.

"Buna." ii raspund eu.

"Tu esti sora lui Louis Tomlinson din 1D nu?" intreaba ea si dau din cap ca da.

Orele s-au terminat repede si chiar am luat un zece la desen. Trebuia sa facem un desen propriu si am desenat toata ora un tablou in care erau reprezentati cei 5 imaturi de acasa.

"Allyson asteapta putin." o aud strigand pe Christine. Azi am vorbit toata ziua asa ca suntem prietene.

"Hei s-a intamplat ceva?" o intreb eu . Christine era o fata frumoasa cu parul negru si cu suvite verzi si niste ochi caprui.

"Nu doar ca voiam sa iti spun ca m-am distrat azi cu tine esti o prietena buna dar pot sa te rog ceva?" imi spune ea si dau din cap ca da." Stiu ca o sa ma crezi proasta pentru ca fac asta dar....mi-as dori foarte mult o poza cu autograful baietilor." spune ea lasand capul in jos.

"Hei daca nu as face asta ce fel de prietena as fi? Iti voi aduce sau si mai bine nu vrei sa vii la mine acum?" O intreb eu zambind.

"Normal !" striga ea si ma ia in brate. Wow nu am mai avut niciodata o prietena buna.

#Acasa#

"Baieti am ajuns. Baieti?" strig eu." Ahm... Baietii sunt plecati la Nando's cu Niall vor ajunge imediat ." spun eu dupa ce citesc biletelul de pe frigider.

"Ok nu-i nimic pana la urma am venit sa stau cu tine nu cu ei." spune ea razand.

"Haide sa-ti arat camera mea!" ii spun eu si o iau de mana si o trag dupa mine.

I-am aratat camera mea si chiar si pe cele ale baietilor. I-am dat o poza cu ei si cu autograf apoi ne-am asezat pe canapea si ne-am uitat la niste filme.

"Ally am ajuns!" tipa Niall cu o voce bucuroasa.

"Hei vreau si eu ce ati adus." ii spun eu dupa ce ma saruta.

"Ahm... Ally?" o aud pe Christine si imi dau seama ca am uitat de ea.

"Oh... Da scuze Christine. Baieti ea e noua mea prietena si chiar cea mai buna , Christine. Christine ei sunt Niall, Zayn, Louis si Liam." Ii spun eu uitandu-l intentionat pe Harry.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now