Capitolul 19

2.4K 205 4
                                    

Dormeam atat de bine dar se pare ca iar a trebuit sa se certe cineva asa ca m-a trezit. Mda era Louis care iar il certa pe Niall si se lua de felul in care eu dormeam. Nu m-am trezit si am simtit cum doua maini ma apuca bine si ma tin asa pana la masina lor.

"Hei neata!" strig eu si ei se uita la mine ceva de genu: "cum de esti asa energica abia te-ai trezit."

"Cum de te-ai trezit atat de vioaie?" intreaba Zayn.

"A pai tipetele lui Louis m-au trezit inca din avion dar mi-era lene sa ma ridic asa ca m-am prefacut ca inca dorm." le spun eu si incep sa rada.

"Nu credeam ca voi zice asta vreodata dar ma bucur ca sunt acasa!" tip eu intrand in casa si ducandu-ma repede in camera mea.

"Ally noi mergem la magazin sa luam mancare! Tu ramai acasa cu Niall sau mergi cu noi?" Intreaba Harry.

"Acasa.." strig eu inapoi.

"Hei Niall.." il strig eu de sus dar nu se auzea nimic.

"Ghici cine e?" Il aud spunand din spatele meu tinandu-mi mainile la ochi.

"Hmmm... Nu stiu poate e un fomist dragut si simpatic?" il intreb eu.

"Raspuns aproape corect! Ai uitat partea cu iubitul tau." spune el razand apoi ma ia in brate si incepem sa ne sarutam.

"CE MAMA NAIBII SE INTAMPLA AICI?!!!" il auzim pe Louis tipand si ne dezlipim unul de altul uitandu-ne la el speriati.

"Am intrebat ceva!" Tipa el si mai tare." Daca in 2 minute nu sunteti jos cu explicatia adevarata va jur ca eu cu voi nu mai am nicio legatura!" tipa el nervos si simt cum pe obraji mi se scurg lacrimile.

Coboram tinandu-ne de mana si il vedem pe Louis nervos cum se opreste din plimbatul de colo colo atunci cand ne vede.

"Sa auzim ce aveti de spus." Spune el incercand sa se calmeze.

"Uite... Stiu ca nu iti place ce ai vazut dar vrei adevarul bine ti-l voi spune de la cap la coada. Dar iti jur ca daca dupa ce afli tot ne obligi sa ne despartim eu plec din casa asta pentru totdeauna si nu ai sa ma mai vezi niciodata!" spun eu abtinandu-mi lacrimile.

"Mai vorbim dupa despre asta acum sa aud ce aveti de spus." spune el asezandu-se pe pat cu mainile la piept.

"Totul a inceput in ziua petrecuta cu Niall. Am facut inghetata aia si a cazut pe jos niste frisca. Am vrut sa o ocolesc dar am calcat pe ea si asteptam impactul cu podeaua . Asta nu s-a intamplat pentru ca Niall m-a prins si cand mi-am deschis ochii l-am vazut. Atunci ne-am uitat unul la altul si ne-am apropiat incet pana cand ne-am sarutat dar apoi ati venit voi si ne-am comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Seara eu si Niall ne-am spus unul altuia ce simtim unul pentru altul si atunci am hotarat sa fim mai mult decat prieteni. Asta e tot ce s-a intamplat." spun eu rasufland putin usurata.

"Aham... Niall tu chiar asa de idiot esti? Are doar 17 ani! Tu chiar nu gandesti deloc?!" tipa Louis la el apoi ii da un pumn peste fata.

"Louis!" tip eu la el si ma asez langa Niall dand drumul lacrimilor.

"Din momentul asta voi doi nu veti mai fii impreuna!" tipa Louis la noi.

"Ba da vom fi pentru ca daca tu imi ceri asta in continuare ti-am spus ce se va intampla!" ma uit eu urat la el si ii spun.

"Ok nu vrei sa va cer asta? Atunci imi vei povesti tot ce s-a intamplat in trecutul ala pe care nu vrei sa ni-l zici ca sa te ajutam!" spune Louis nervos si simt cum toate acele momente imi trec prin fata ochilor.

"Nu face asta All..." spune Niall uitandu-se la mine dar ii spun ca trebuie sa o fac.

"Vrei sa stii? Ok iti voi spune! Ce vrei sa stii ca in prima familie adoptiva am fost abuzata si da abuz de genul ala?! Sau ca in alte familii eram si abuzata sau inchisa intr-o camera cu saptamanile fara mancare? Asta vrei sa stii? Bine acum sper ca esti fericit acum ca ai aflat!!" tip eu si fug in camera mea plangand.

One Direction- My famillyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum