Capitolul 15

2.6K 207 0
                                    

Cand am deschis ochii am vazut cum toata lumea zambea si ma aplauda. Am coborat de pe scena si m-am dus la baieti care m-au luat in brate inclusiv Eleanor.

"Ai fost minunata ti-am zis ca poti s-o faci!" striga Louis strangandu-ma tare in brate. Mi-a dat drumul si a urcat pe scena.

"Ce credeti ar trebui sa-si tina ascunsa vocea sau nu?" intreaba si toata lumea incepe sa strige tare "nuuu!". Ochii mi s-au incetosat si mi-au dat lacrimile, de fericire normal. Atunci baietii au zis un "awww" in cor si m-au luat iar in brate. Eram obosita si Louis i-a spus lui Niall sa mearga cu mine la hotel ca ei vor mai ramane putin.

"Hei, nu vii sa-mi tii de urat?" il intreb eu pe Niall care atunci cand aude i se lumineaza fata si ii apare un zambet pe ea.

"Normal!" spune el si ma ia de mana apoi mergem amandoi in camera mea.

"Ai fost minunata asta seara sa stii." spune el uitandu-se atent la mine.

"Mersi." ii spun eu si ma asez langa el.

Se uita la mine zambind si ma saruta. Isi incolaceste mainile in jurul taliei mele si eu in jurul gatului sau si ne sarutam in continuare. Concentrati pe ceea ce faceam nu am auzit cand cineva a ciocanit la usa.

"Hopa! Uite doi porumbei."spune cel care a intrat in camera si noi ne-am intors repede spre el. Zayn." Stiam eu ca intre voi se intampla ceva." continua el zambind.

" Ehm... Zayn...ehm.. Ce cauti aici?" il intreb eu ridicandu-ma sa inchid usa repede.

"Voiam sa te felicit pentru seara asta dar se pare ca Niall mi-a luat-o inainte. Ce se intampla intre voi doi sau mai bine zis de cat timp?" intreaba el rezemandu-se de usa.

M-am dus langa Niall si am inceput sa-i explic tot ce s-a intamplat din prima zi in care ne-am sarutat pana acum inclusiv partea cu Harry din avion.

"Awww. Ce dragut!" spune el cu o fata zambareata.

"Zayn promiti sa nu-i spui nimic lui Louis? Nu am chef sa-mi iau vreo bataie de la el sau sa se certe cu Ally.." spune Niall tinandu-ma in continuare de mana.

"Normal ca nu-i zic nimic. Puteti conta pe mine!" spune el si ne ia in brate." Ce bine va sta impreuna!" spune el rupand imbratisarea.

"Eu ma duc in camera mea. Noapte buna si ne vedem maine dimineata!" spune Niall si ma saruta.

Sper ca totul sa fie bine deocamdata. M-am bagat in pat pentru ca maine dimineata plecam de aici din New York spre Paris.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now