Capitolul 10

3.2K 236 13
                                    

Am fugit destul de mult incercand sa-mi tin lacrimile. Am ajuns intr-un parc unde m-am asezat langa o banca. Nu am mai putut sa-mi tin lacrimile si am inceput sa plang.

Stateam cu capul in jos rezemat de picioarele care le aveam stranse la piept si plangeam. Dintr-odata am simtit cum o mana imi atinge mainile mele. Am tresarit si am ridicat capul usor sa vad cine e. Am ramas surprinsa cand am vazut cine statea in fata mea.

" Esti bine?" Ma intreaba si dau din cap. Ma ia in brate si ma duce in masina punandu-ma pe scaunul de langa sofer. Am reusit sa ma opresc putin din plans si m-am uitat catre Niall.

" De ce ma ajuti?" il intreb eu cu vocea tremuranda.

" Pentru ca faci parte din familie si in plus toti te cautam inclusiv Louis caruia ii pare rau pentru ce ti-a spus" zice Niall uitandu-se in continuare la drum.

Am ajuns acasa si am coborat din masina. Louis si ceilalti asteptau pe canapea. Cand am intrat Louis s-a ridicat repede si m-a luat in brate strangandu-ma tare. L-am vazut pe Liam si ceilalti plecand in bucatarie si lasandu-ne singuri.

" Ally... Imi pare atat de rau pentru tot ce am spus mai devreme. Nu am crezut nimic din cuvintele alea jur si promit ca nu te voi mai rani niciodata!" spune el cu lacrimi in ochi.

" Si mie imi pare rau pentru ce am spus... Nu te urasc ba chiar te iubesc pentru ca esti fratele meu si m-ai ajutat cand nu aveam pe nimeni. Putem doar sa uitam ce s-a intamplat si doar sa ne impacam?" spun eu cu un zambet mic pe buze.

" Normal si sa stii ca si eu te iubesc ." spune el si ne imbratisam din nou.

" Hei gata deja incepeti sa deveniti siroposi si e scarbos." il auzim pe Harry spunand si eu si Louis ne uitam unul la altul apoi la Harry si scoatem limba la el apoi incepem sa radem.

Niall POV

E ora .7 .dimineata. Cobor in bucatarie sa caut ceva de mancare. Ceeee? Mi-e foame! Ah la naiba se pare ca Zayn a uitat sa scoata lacatul de la frigider. Asta e se pare ca va trebui sa-l trezesc.

Urc in camera lui si il zgudui incet apoi intreaba ce vreau.

" Unde e cheia de la lacatul de la frigider?" il intreb eu incet.

"Nu e la mine e la Ally acum lasa-ma sa dorm fomistule!" spune si arunca cu perna dupa mine ca sa plec.

Zayn a zis ca e la Ally asa ca va trebui sa o deranjez si pe ea. Intru incet in camera ei si ma apropii de pat. Awww ce draguta e cand doarme si arata ca un ingeras atat de perfect si... Ce tot spun?! Cred ca foamea imi afecteaza creierul si totusi e atat de frumoasa... Nu nu nu! Oprestete Niall nu poti simti ceva pentru ea sau poti? Nu nu asta e de la foamea care ma chinuie mai mult ca sigur.

" Ally...Ally!" tip eu putin mai tare si ea se trezeste si se ridica brusc uitandu-se ciudat la mine.

" Ce... E ora .7:30 Niall ce naiba vrei la ora asta?!" Ma intreaba ea uitandu-se urat la mine. Doamne e asa frumoasa cand e suparata... Ce? Ce naiba e cu mine?!

" Mi-e foame Ally si Zayn a zis ca cheia e la tine..." ii zic eu si ea se ridica din pat frecandu-si ochii. " Ce faci.. doar da-mi cheia." ii zic eu si ea se uita la mine.

" Crezi ca mai pot dormi din moment ce m-ai trezit? Mda asa credeam si eu... Dute jos si asteapta-ma si vin si eu in cateva minute." spune ea apoi se intoarce si intra in baie si eu cobor.

Ally POV

Oh Doamne! Idiotul fomist m-a trezit la ora .7:30 doar pentru ca ii era foame. Nu da ce zic eu aici? Eu si Zayn suntem responsabili pentru asta pentru ca nu am mai scos lacatul de la frigidef...

Am intrat in baie si mi-am facut un dus rapid apoi m-am imbracat cu o pereche de colanti negri si un tricou negru cu initiala "N" pe el si am coborat cu cheia in mana indreptandu-ma catre bucatarie.

" In sfarsit! Credeam ca o sa lesin pe aici de foame." spune fomila zambind aratandu-si dintii albi perfecti si stralucitori si cu ochii aia albastri si ... Ce naiba tot spun?! M-am tampit de tot sau ce? Cum pot spune asta despre Niall?!

Ii deschid frigiderul si ma impinge bagandu-se in frigider si scotand mancare. Oau chiar ii e foame si totusi e atat de dragut cand ii e foame.. Ce naiba? Lipsa de somn mi-a afectat creierul si acum spun numai tampenii.

" Hei aia e a meaa!" spune el cu o fata de catelus atunci cand ii iau din fata salata.

" Mi-e foame nu e vina mea!" Ii spun si scot limba la el in timp ce iau si cateva clatite cu ciocolata.

" O doamne e asa draguta cand imi fura mancarea..." il aud spunand si scuip totul inecandu-ma la cuvintele lui. " Hei esti bine?" intreaba el uitandu-se la mine mirat.

" Ce ai spus?!" il intreb eu asteptand sa vad daca isi da seama.

Niall POV

" Ce ai spus?! ma intreaba Ally cu o fata ciudata.

"Ce am spus?" o intreb eu.

" Tocmai ai spus ca sunt draguta cand iti fur mancarea." spune ea si se uita in continuare la mine. La spusele ei mi-am dat seama ca tocmai ce am gandit cu voce tare... Mda bravo idiotule!

" Ehm..pai..pai asta asa e..." Ma balbai eu..

"Stai crezi ca sunt draguta?" intreaba ea si se uita la mine.

" Pai... Ehm... Da..." ma balbai eu din nou si vad cum se inroseste lasand capul in jos.

One Direction- My famillyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora