Capitolul 28

2.2K 180 0
                                    

Am urcat in masina si am plecat spre club. Am ajuns si baietii s-au dus sa vorbeasca cu prietenii lor sau sa danseze cu iubitele lor. Eu am ramas la bar cu Christine.

"Deci tu si Harry sunteti impreuna acum?" o intreb eu zambitoare.

"Da si stiu ca tu l-ai incurajat sa ma sarute in seara asta asa ca mersi mult!" spune ea si ma i-a in brate.

"Macar atat sa fac si eu. Uite cine vine." ii spun eu aratand spre Harry.

"Vrei sa dansezi?" o intreaba el pe Christine si ea da din cap ca da.

Era aproape 00:00. si baietii urcasera pe scena.

"Toata lumea sa numere acum: 10,9,8,7,6,5,4,3,2..." Cand trebuia sa zica 1, luminile s-au stins brusc apoi s-au aprins la fel de brusc si am ramas uimita de ceea ce vedeam.

"Multi ani traiasca multi ani traiasca la multi ani!" cantau baietii si restul lumii. " LA MULTI ANI ALLY!" striga baietii in cor si eu ma uit la ei lacrimile curgandu-mi pe fata.

"Ally vrem sa-ti uram la multi ani , sa ai parte de atatea momente frumoase cate n-ai avut pana acum si sa ai langa tine o persoana speciala care sa te iubeasca si tu la fel pe ea." spune Louis si imi da mana sa urc pe scena.

"Multumesc mult baieti. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine si pentru ca mi-ati fost alaturi cand aveam nevoie de cineva. Sunt sigura ca voi avea momente frumoase dar asta numai daca voi veti fii pe langa mine. Ceea ce ai zis cu persoana aceea speciala tin sa te anunt ca deja am gasit-o si ca o iubesc enorm." spun eu zambind larg lacrimile inca curgandu-mi pe obraji.

"Si eu te iubesc scumpo! Iti promit ca voi fii langa tine mereu si tin si eu sa te anunt pe tine ca nu vei scapa asa usor de mine!" spune el si apoi ma saruta si aud cum toata lumea spune un'awww'.

Am suflat in lumanari apoi chelnerii au taiat tortul si au dat fiecarei persoane de acolo. Cand am coborat de pe scena fiecare persoana ma oprea sa-mi spuna la multi ani si sa ma ia in brate. Am petrecut o noapte minunata alaturi de baieti si fete si restul persoanelor de acolo. Am facut nenumarate poze cu lumea mai ales cu familia mea. Ma uitam la Niall cum fura tortul unor persoane si incepeam sa rad. Am plecat acasa cu fetele lasandu-i pe baieti sa se mai distreze.

"Ally trezestete te rugam!" auzeam 4 voci de fete.

"Ally baietii sunt beti jos si nu stim cum sa-i potolim." am auzit-o pe Perrie spunand.

M-am ridicat somnoroasa si mi-am luat telefonul de pe noptiera.

"Nu trebuie sa faceti nimic decat sa va uitati la el si sa radeti sunteti de acord?" le intreb eu zambind si ele dau din cap ca da.

Ne-am asezat pe trepte si eu am pornit telefonul si am inceput sa-i filmez pe baieti. Fetele stateau si se uitau la ei cum faceau si radeau cu pofta. Louis si Harry erau catarati pe masa din bucatarie si dansau tango. Liam si Zayn se tarau pe jos cum face rama si Niall venea zambind spre noi.

"Hei frumoaso!" spune el zambind.

"Hei!" ii raspund crezand ca vorbeste cu mine.

"Urgh!" spune el cand ma aude." Vorbeam cu Christine nu cu tine." spune si se apleaca si o saruta pe Christine. Cand am vazut asta m-am ridicat si am fugit in camera mea.

Nu pot sa cred ca a facut asta! A mai fost beat dar niciodata nu a facut asta! E un nemernic! Cand ma gandesc ca azi era si ziua mea! A distrus totul si toata increderea mea in el!

Era dimineata deja si eu inca stateam ghemuita intr-un colt al camerei si plangeam si nu puteam sa ma opresc. Fetele venisera iar la usa mea si ma rugau sa le deschid. M-am ridicat cu greu si le-am deschis nu inainte de a ma asigura ca nu mai e nimeni cu ele.

"Hei...." spun ele in cor. M-am uitat la ele si am vazut-o pe Christine stand cu capul in jos si nemiscandu-se din locul in care era.

"Hei...." spun si eu. "Christine.... E in regula... Nu e vina ta!" ii spun eu printre lacrimi.

Cand a auzit a venit si m-a luat imediat in brate la fel si celelalte fete. Le-am rugat sa ma lase singura si le-am promis ca nu voi face nimic prostesc iar ele au plecat.

Stateam in continuare ghemuita in coltul camerei si am auzit un ciocanit la usa.

"Ally... Te rog lasa-ma sa intru..." Il aud pe Niall spunand cu o voce suparata.

Am luat veioza si am aruncat cu ea in usa tipand la el sa plece dar nu a avut niciun efect.

"Te rog....trebuie sa vorbim... Te rog!" il auzeam pe el si nu puteam face nimic. Nu am mai rezistat si m-am ridicat incet de jos si i-am deschis usa. "Hei...." spune el cand ma vede.

"Ce vrei Niall?" il intreb eu incercand sa-mi abtin lacrimile.

"Uite... Imi pare foarte foarte rau. Imi pare sincer rau pentru ce am facut aseara. Nu stiu ce a fost cu mine dar iti jur ca nu as face niciodata asta! Te rog spune-mi ca ma crezi!" spune el cu lacrimi in ochi.

"Te cred dar cel mai bine ar fi ca o vreme sa lasam distanta intre noi..." spun eu lacrimile curgandu-mi pe obraji.

"Nu.... Nu nu face asta te rog! Nu pot sta departe de tine!" spune el aproape plangand." Doar.... Doar acorda-mi o ultima sansa te rog mult si iti promit ca daca voi gresi iar te voi lasa in pace!" spune el uitandu-se in ochii mei si lacrimile curgandu-i pe obraji. M-am uitat in ochii lui apoi am lasat capul in jos.

" Bine.. Iti mai acord o sansa." spun eu stergandu-mi lacrimile de pe obraji.

"Multumesc!" tipa el si isi afunda capul in tricoul meu.

"Deci...sunteti iar impreuna?" il aud pe Harry spunand din usa.

"Da de ce?" il intreb eu.

"Nimic doar intrebam. Dar acum pot sa-ti spun Horan ca daca o mai saruti o singura data pe Christine vei ajunge la spital ai inteles?" spune Harry cu un ton plin de ura

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now