Capitolul 29

2.1K 178 0
                                    

Am decis sa-i acord acea sansa pentru ca nu suport sa nu-l am langa mine si nu am putut sa stau sa-l vad cum plange. A trecut deja o saptamana de la acel incident, dar nu e chiar asa usor sa-l scoti din minte. Oricum toata saptamana Niall a stat lipit de mine incercand sa-mi recastige increderea. A reusit cat de cat dar nu in totalitate. Azi e duminica si au concert in centru. Nu am mai fost cu ei in ultima vreme cand au avut un concert sau un interviu dar de data asta ma voi duce.

"Ally esti gata?" il auzeam pe Louis tipand de jos.

"Sunt gata nu mai tipa atat!" ii spun eu calma coborand scarile.

"Arati minunat pitico!" il aud pe Zayn spunandu-mi. Chiar aratam minunat. Eram imbracata cu o rochie stramta visinie putin deasupra genunchilor, o pereche de pantofi negri cu toc si parul ondulat si putin machiaj.

"Mersi, nici tu nu arati rau frezatule!" ii spun eu zambind si ma duc in bratele fomistului." Omg! Ea arata cel mai bine!" spun eu aratand spre Christine si fugind sa o imbratisez. Cand am fugit spre ea eram gata sa-i sar in brate dar idiotul de Harry m-a impins in timpul ala si am ajuns pe jos." Auch!" spun eu .

"Ea e a mea si numai eu am voie sa o imbratisez." spune el scotand limba la mine." In plus si pe tine are cine sa te ia in brate." spune el intorcandu-se cu fata la Christine si sarutand-o.

"Gata cu cearta si toata lumea la masini!" spune Louis pe un ton superior.

Am mers cu doua masini. Louis a condus masina in care au fost Liam, Danielle si Eleanor si Zayn a condus cealalta masina in care am fost eu, Niall, Harry ,Christine si Perrie.

Harry a stat in spate cu Christine si eu am stat pe scaunul de langa sofer lasandu-l pe Niall langa cei doi amorezi.

"Ally pot sa vin langa tine?" il aud pe Niall intrebandu-ma.

"De ce? Acolo nu stai bine?" il intreb eu indiferenta. Da inca sunt suparata pe el si el stie bine asta.

"As sta daca astia doi nu s-ar linge intruna pe fata." spune el cu o fata scarbita.

"Mai rabda si tu 20 de minute." ii spune Zayn si Niall isi lipeste capul de geam uitandu-se pierdut si melancolic la un cuplu de pe strada.

"Asa eram si noi odata..." spune Niall in soapta crezand ca nu-l aud. Da stiu asa eram si noi odata dar cu toate astea nu m-a prezentat niciodata fanilor drept iubita sa. Mereu se ferea de asta.

"In sfarsit scap de imaginea cu voi doi!" striga Niall iesind repede din masina.

Am mers in spatele scenei cu fetele si baietii au urcat imediat pe scena. Au cantat cateva melodii iar cand erau gata sa termine s-au oprit si Niall a inceput sa vorbeasca. In secunda urmatoare m-am trezit pe scena si nu-mi venea sa cred ca a facut asta.

"Toata lumea stie ca ea e sora lui Tomlinson dar e ceva ce voi nu stiti. Inafara de sora, Allyson e si iubita mea, pe care o iubesc nespus de mult si fara care nu pot sta nici 10 minute. Relatia noastra are in jur de .6 luni. Sase luni in care a fost alaturi de mine, sase luni in care am avut parte de cele mai fericite si frumoase momente din viata mea. Intotdeauna am avut grija sa nu o ranesc,dar se pare ca din cauza unei betii, am ajuns sa o sarut pe prietena ei cea mai buna Christine, de fata cu ea. Mi-am dat seama imediat de ceea ce am facut si imi venea sa ma arunc de la etajul cel mai inalt al unui bloc. De ce? Pentru ca am ranit cea mai frumoasa fata, cea mai inteligenta, haioasa, nebunatica, perversa fata pe care am putut-o intalni si sa o iubesc! Am implorat-o sa-mi mai dea o sansa si ea a acceptat . Acum sper sa nu ma fii facut de ras si chiar daca am facut-o nu-mi pasa pentru ca tot ce-mi doresc e ca Ally sa fie langa mine mereu! TE IUBESC ALLYSON!" Termina Niall discursul si eu imi acopar fata care era uda de la atatea lacrimi de entuziasm, de uimire si de fericire.

"Si eu te iubesc Niall!" strig eu apoi ne sarutam lung de parca am fi fost singuri fara nimeni in jurul nostru. Cand buzele noastre s-au dezlipit, ne-am uitat zambind unul la altul si apoi el m-a luat in brate.

One Direction- My famillyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu