Capitolul 25

2.1K 173 2
                                    

Am intrat in camera mea cu Niall dupa mine. Ne-am bagat in pat si mi-am pus capul pe pieptul lui si el si-a pus mana in jurul taliei mele.

"Imi pare rau pentru faza cu cadoul. Ar fi trebuit sa-mi dau seama de ce am zis. In plus tu mi-ai luat ceva dar eu nu tie." spune Niall amarat.

"Nu nu e nimic nici eu nu trebuia sa reactionez asa. In plus mi-ai dat ceva. Mi-ai dat dragostea ta pe care i-o puteai oferi oricarei alte fete." ii spun eu uitandu-ma in ochii lui.

"Awww! Ce dlaguta esti!" spune el cu o voce de copil si ma saruta." Te iubesc pitico!" spun el zambind.

"Si eu te iubesc fomistule!" spun eu si-l apuc de obraji el incercand sa scape dar fara reusita.

"Inceteaza! Parca esti bunica cand ma ciupesti de obraji." spune el razand apoi ma impinge pe spate si el se pune deasupra mea.

"Ce faci? Ma gadili!" spun eu razand. Se aplecase spre mine si dupa ce m-a lins pe obraz ca un catel a inceput sa-mi lase pupici pe gat si acolo ma gadil eu.

"De parca nu ti-ar place." spune el razand si apoi sarutandu-ma dulce pe buze.

"Stii, nu-i corect ce se intampla aici." ii spun eu zambind.

"La ce te referi?" intreaba el nedumerit.

"Pai vezi tu nu ai tricou pe tine si eu am... Nu e corect. Poate mi-e cald cu tricoul asta." spun eu razand si el la fel. Dupa ce spun ce am de spus ma saruta si imi apuca tricoul de margini scotandu-mi-l. Am ramas in sutien si el s-a uitat zambind la mine apoi a continuat sa-mi lase saruturi scurte pe gat si pe abdomen. A tras patura peste noi si a continuat ceea ce ar fi cam a treia oara in relatia noastra.

Louis POV

Azi la 00:00 Ally va implini in sfarsit 18 ani. Azi impreuna cu baietii ii vom pregati o superpetrecere. Niall a dormit in camera ei asa ca m-am dus sa-l trezesc si sa-l iau la cumparaturi. Am intrat in camera si am spus ca tip cand i-am vazut pe cei doi goi si infasurati in cearceaf. M-am abtinut si l-am trezit incet pe Niall si i-am spus sa se imbrace cu ceva apoi sa vina jos.

"Deci vom face asa: eu si Niall mergem sa luam mancare, Liam si Harry merg dupa decoratiuni si Zayn tu ramai aici cu ea,daca esti de acord. A da Christine a plecat acasa sa-i spui si ei asta." Ii instruiesc eu pe baieti..

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now