Capitolul 49

1.8K 154 1
                                    

Niall POV

Azi e ziua mult asteptata. Azi in sfarsit ii voi schimba lui Ally numele din Tomlinson in Horan. Diamne am atatea emotii.

" Hei esti gata trebuie sa incepem!" spune Louis bagand capul pe usa si apoi ies din camera si cobor.

Curtea era amenajata special pentru aceasta ocazie. M-am dus langa preot si asteptam sa vina mireasa mea. Mi-am intors capul si am vazut-o venind la brat cu Louis.

Allyson POV

Si acum vine partea cea mai interesanta. Mergeam la brat cu Louis si ma rugam sa nu ma impiedic sa cad si sa ma fac de ras. Am ajuns din fericire cu bine la altar si m-am asezat in fata lui Niall zambind.

Preotul a inceput sa citeasca din cartea lui timp in care eu si Niall ne uitam zambind unul in ochii celuilalt.

Momentul mult asteptat a venit.

" Niall James Horan o iei de sotie pe Allyson Tomlinson?" spune preitul uitandu-se la Niall.

" Da!" spune Niall neintrerupand contactul vizual.

" Allyson Tomlinson il iei de sot pe Niall James Horan?" ma intreaba si pe mine preotul.

" Da!" spun eu hotarata neintrerupand contactul vizual.

" Atunci va declar sot si sotie! Si acum poti saruta mireasa." spune preotul zambind.

Niall s-a uitat cu un zambet larg la mine si m-a sarutat dulce si apasat. Toata lumea aplauda si zambea si ne felicita.

Autor POV

Cei doi s-au casatorit si s-au bucurat de viata lor ce va continua pentru mult mult timp. La petrecere au ras si s-au bucurat de felicitarile primite de la invitati. Copiii lor s-au jucat impreuna cu ai lui Louis si Eleanor.

Daca tot e o zi minunata de ce sa nu afle si alte trei vesti minunate? Liam si Danielle , Christine si Harry si nu in ultimul rand Zayn si Perrie vor fi proaspat casatoriti in curand. Fetele au marturisit ca sunt insarcinate si ca in curand baietii vor avea probabil o mini echipa de fotbal.

Peste cateva luni fetele au nascut si ele. Perrie a avut un baietel pe care l-au numit Tayler. Christine a avut o fetita pe care au numit-o Emma si un baietel pe care l-au numit Matt.Danielle a avut doi baieti si o fetita. Da a avut tripleti. Pe cei doi baietei i-au numit James si Edward , iar pe fetita au numit-o Anais.

In casa nefiind destul loc pentru toti, s-au mutat in case asezate una langa alta. Fetele ieseau mereu impreuna sa plimbe copiii iar baietii erau ocupati cu concertele iar in timpul lir liber se jucau cu ingerasii lor bucurandu-se de viata lor minunata.

One Direction- My famillyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum