Capitolul 20

2.9K 200 0
                                    

Niall Pov

Din momentul in care Louis ne-a vazut pe mine si pe Ally sarutandu-ne a inceput cel mai mare scandal de pana acum.

Ally i-a povestit cum a inceput chestia asta si i-a spus ca daca ne va cere sa ne despartim ea va pleca pentru totdeauna de aici si nu vom mai sti nimic de ea niciodata. Doamne nu as putea sa traiesc nici o zi fara ea!

Louis a ascultat cu atentie apoi ne-a cerut, bineinteles, sa ne despartim si m-a pocnit in fata. Ally i-a spus sa isi aminteasca ce i-a zis ca se va intampla daca ne va cere asta si logic ca idiotul de Louis a obligat-o sa ii spuna care e treaba cu trecutul ei daca vrea sa ne lase impreuna.

Am ascultat si am ramas socat la ce-mi auzeau urechile. De ce i-ar face cineva asta unei fete asa dragute si delicate ca ea? Dupa ce a spus totul a fugit plangand in camera ei si a trantit usa.

"Bravo Louis!" Ii spune Zayn si vine langa mine.

"Aham foarte buna abordarea frate." ii spune si Liam si vine si el langa mine.

"In mod normal nici eu nu as fi de acord cu relatia asta dar poate pentru ei inseamna mult." spune si Harry si la fel ca ceilalti doi vine langa mine.

"Uite ce e... Stiu ca am gresit si ca nu m-am gandit cand am facut asta dar nu e vina mea ca o iubesc bine? Si daca tu chiar vrei ca eu sa ma despart de ea voi incerca sa o fac sa inteleaga." ii spun eu apoi merg cu cei 3 sus la Ally.

Allyson POV

Am iesit putin pe hol si am auzit tot ce au spus baietii si chiar a fost dragut din partea lor. Cand am auzit ca urca am intrat inapoi in camera mea si mi-am bagat capul intre perne. Nu-mi place ca cineva sa ma vada plangand urasc asta.

"Hei putem intra?" il aud pe Harry intreband si dau din cap ca da.

M-am asezat in fund cu picioarele incrucisate si ei au venit langa mine luandu-ma in brate. Ceilalti s-au retras din imbratisare si am ramas doar in bratele lui Niall.

"Ally... Vrem sa ne cerem scuze in numele lui Louis pentru tot ce a facut si vrem sa iti spunem ca noi suntem de acord cu asta si ca i-am spus si lui ca ..." spune Liam dar e intrerupt de mine.

"E in regula baieti si mersi. Am auzit ce ii spuneati lui Lou si orice ar fi, Niall nu vreau sa ne despartim si nu o sa ma convingi orice ai spune." ii spun eu printre lacrimi.

"Nici eu nu vrea dar daca asta iti va afecta relatia cu fratele tau nu vreau sa o fac." spune el strangandu-ma in brate si toti spun un "awww" cand il sarut.

"Ahm.... Baieti ma puteti lasa singur cu Ally..?" intreaba Louis cu lacrimi in ochi si toti se ridica sa plece." Si Niall." Continua el cand Niall se ridica dar cand aude se aseaza inapoi.

"Daca ai venit iar sa ne spui sa ne despartim sa stii ca am auzit ce ti-a zis Niall si i-am spus si lui ca orice ar face nu voi renunta la el.." ii spun eu stergandu-mi lacrimile.

"Defapt am venit sa iti spun...sa va spun ca imi pare rau pentru reactia mea doar ca esti surioara mea si nu vreau sa te vad suferind ok?" spune el uitandu-se la noi.

"Iti jur ca nu o voi face niciodata sa sufere pentru ca ti-am zis , o iubesc." spune Niall luandu-mi mana intr-a lui si Louis zambeste cand vede asta.

"Deci.... Asta inseamna ca esti de acord cu relatia noastra?" il intreb eu sperand sa zica da.

"DA! Sunt de acord doar ca sa va vad fericiti in special pe tine surioara." spune el zambind si eu ii sar repede in brate.

"Mersi mersi mersi mersi mersi!" strig eu tinandu-l in continuare in brate.

"Tu de ce stai acolo? Nu participi si tu la imbratisare?" il intreaba pe Niall zambind si simt cum inima mai are putin si imi iese din piept.

One Direction- My famillyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum