Capitolul 17

2.6K 202 1
                                    

Am plecat de acolo si am mers la un club pentru a-i sarbarori pe cei doi "porumbei". M-am imbracat cu o rochie rosie stramta, mi-am ondulat parul , m-am machiat si mi-am luat in picioare o pereche de pantofi cu toc negri cu buline albe.

Am dat sa ies din camera dar ceva sau mai bine zic cineva m-a impins inapoi in camera. Niall. M-a luat inapoi in camera si m-a sarutat apoi am iesit impreuna din camera si am dat peste Louis. Noroc ca nu ne tineam de mana.

" Tu din nou in camera ei?!" spune Louis ducandu-si mainile la piept.

"Linistestete frate am venit doar sa o iau si sa plecam." spune Niall calmandu-l pe Lou.

Am urcat in masina si am plecat spre club. Cand am intrat in club toata lumea a inceput sa-i felicite pe Ell si pe Lou acestia multumindu-le.

Am stat vreo 2 ore si apoi am plecat cu Ell la hotel lasandu-i pe baieti acolo sa se distreze in continuare. Am mers in camera unde m-am schimbat si m-am bagat in pat.

Dormeam asa bine si brusc un zgomot puternic m-a trezit. M-am ridicat din pat si am vazut-o pe El cum incerca sa-i linisteasca pe baieti care erau beti. Ma uitam la ei cum faceau si ma bufnea rasul. Liam se tara dintr-un capat in celalalt, Harry vorbea cu un mop pe care il si saruta, Louis dansa si era imbracat doar cu blugii si fara tricou, Niall isi musca mana si saliva crezand probabil ca e o friptura si Zayn se uita in oglinda si vorbea cu ea de parca era o alta persoana.

"Date batuta El." ii spun eu ei si vine langa mine. Pana la urma i-am inchis pe baieti in camera lui Liam si a lui Zayn.

Dimineata ne-am dus sa ii trezim pentru a pleca la aeroport. Azi trebuia sa plecam in Las Vegas orasul unde toate dorintele se implinesc.

"Ahh... Capul meu mai are putin si explodeaza." spune Niall incercand sa se ridice.

"Nu e vina mea sau a lui El ca ati baut atat de mult aseara." spun eu intorcandu-ma si plecand.

"Eu ma duc sa mananc... Poate asa imi revin." Il aud pe Niall spunandu-le baietilor.

#Peste cateva ore#

In sfarsit am aterizat si am plecat spre hotel. Baietii s-au dus sa doarma pentru ca peste cateva ore au un interviu. Eu i-am lasat sa doarma si am plecat sa ma plimb putin si sa vizitez cat de cat orasul.

Am mers prin multe locuri si am ramas uimita de cat de frumos poate fii orasul asta.

"Hei frumoaso te duc undeva?" aud o voce familiara venind din spatele meu. Era Niall care statea rezemat de masina si se uita zambind la mine.

"Nu mersi ma descurc si singura." ii raspund eu indiferenta. Da eram putin suparata pe el pentru ca in ultimele zile m-a cam lasat balta...

"De ce? Te roooog!" spune el cu o voce de copil.

"Pff... Ok." ii spun eu in continuare indiferenta.

Mi-a deschis portiera si am intrat in masina apoi a intrat si el. A pornit motorul , iar eu mi-am sprijinit capul de geam privind trista la cuplurile de pe strada.

"Hei esti bine?" ma intreaba el uitandu-se putin la mine apoi iarasi la drum.

"Da sunt bine..." ii spun eu incet sperand sa nu ma auda.

"Oh haide te cunosc mai bine decat pe mine si stiu ca ai ceva." spune el serios.

"Serios sunt bine doar ca.... Mi-as dori sa fim si noi ca ei..." ii spun eu si arat catre cuplurile de pe strada.

"Orice ar fi eu tot te iubesc si te asigur ca vom fi si noi asa curand." spune el si apoi raspunde la telefonul care tot suna. "Era Louis.. Trebuie sa ne intorceam. Interviul a fost reprogramat mai devreme... Esti ok cu asta?" intreaba el cu o voce trista.

"Da e in regula trebuie sa mergi nu pot sa dezamagesti lumea." ii spun eu si-i dau un sarut pe obraz apoi cobor din masina si urc in camera mea.

Stiu ca asta e cariera lui si nu vreau sa spun ca nu-mi place dar... Dar mi-as dori sa nu trebuiasca sa ne ascundem si sa putem petrece mai mult timp impreuna.

One Direction- My famillyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora