Capitolul 37

1.8K 160 0
                                    

"Buna ziua doamnelor si domnilor. Dupa cum stiti astazi ii avem alaturi de noi pe cei din trupa 1D si frumoasa iubita a lui Niall Horan." spune prezentatorul zambind la camere." Spuneti-ne domnisoara, e adevarat ca sunteti insarcinata?" intreaba el zambind in continuare.

"Da este foarte adevarat ca eu si Niall vom avea doi copii." raspund eu zambind larg.

"Wow este fantastic doi copii? Stiti cumva ce vor fi ?" intreaba el amabil.

"Da am aflat si noi astazi ca vom avea doi gemeni, o fata si un baiat." raspunde Niall zambind si el.

"Louis, ce parere ai despre relatia celor doi? Dar voi baieti?" ii intreaba prezentatorul pe Zayn, Liam si Harry apoi.

"Pai pentru mine la inceput a fost greu, avand in vedere diferenta de varsta. Dar am stat si m-am gandit si mi-am dat seama ca nu pot sta in calea a doua persoane care se iubesc enorm de mult asa ca m-am obisnuit cu asta si sunt mandru de ei." spune Louis uitandu-se la noi zambind.

"E adevarat? Chiar a fost impotriva relatiei voastre?" ne intreaba George,prezentatorul.

"Da e adevarat. Ne-a surprins sarutandu-ne si s-a suparat foarte tare si a tipat dar a stat o ora pentru a se calma si a venit la noi si ne-a spus ca accepta relatia noastra." spun eu zambind.

"Acum sa continuam si sa auzim ce spun ceilalti baieti despre relatia voastra. Care a aflat primul despre ea?" intreaba George uitandu-se la baieti.

"Eu. Eu am aflat primul despre relatia lor si chiar mi s-au parut potriviti unul pentru celalalt." spune Zayn mandru si zambitor.

"Dar voi baieti cand ati aflat?" intreaba George indreptandu-si atentia spre Liam si Harry.

"Eu am aflat odata cu Louis si nu am avut nimic de obiectat. Chiar se potrivesc si arata dragut impreuna." spune Liam uitandu-se la noi.

"Eu am aflat tot odata cu Louis si la fel ca si Liam nu am avut nimic impotriva acestei relatii. Cum i-am spus si lui Louis, varsta lor e diferita si poate ca e un lucru gresit dar cand doi oameni se iubesc atat de mult ar face orice sa ramana impreuna in ciuda deciziilor celorlalti." spune Harry si noi restul facem un"aww".

"Foarte frumoase cuvintele voastre si mai ales ale tale Harry." spune George." Cum vi se pare ce au spus ceilalti si ce parere aveti despre ei?" intreaba el indreptandu-si privirea spre noi.

"Pai eu ii cunosc de cativa ani pe baieti si sunt foarte haiosi, nebuni si o familie buna, iar ce au spus acum a fost foarte dragut din partea lor." spune Niall zambind si uitandu-se la ei.

"Eu nu ii cunosc de atata timp, dar pot spune ca sunt niste imaturi care au un ego mare si care stau ore in sir doar ca sa se aranjeze si sa arate bine, dar sunt familia mea si ii iubesc enorm pe toti dar cel mai mult pe Niall." spun eu zambind si luandu-l in brate pe Niall." Vizavi de ce au spus, a fost dragut din partea lor dar cel mai mult m-a impresionat ce a spus Harry, a fost profund cretule." spun eu razand la fel si ceilalti.

"Bun va multumesc ca ati fost alaturi de noi in seara asta si sper ca ne vom revedea?" spune George uitandu-se la noi.

"Cu siguranta. Cand vreti sa ne mai vedem ne dati un telefon si aranjam o noua seara." spune Louis zambind apoi ne luam la revedere si plecam.

"Hei Styles! Dragute cuvinte." ii spun eu zambind si luandu-l in brate.

"Mersi domnisoara Tomlinson." spune el razand raspunzandu-mi la imbratisare.

Am urcat in masina si am pornit spre casa. In masina am cantat alaturi de baieti piesa care se auzea la radio,'Roar' by Katy Perry. Am ajuns acasa si am intrat. Eu m-am dus la bucatarie cu Niall sa mancam ceva, Zayn, Liam si Harry s-au dus sa vorbeasca la telefon cu iubitele lor si Louis s-a dus sus la bebe mic si Eleanor.

"Hei pot sa te intreb ceva?" Ma intreaba Niall.

One Direction- My famillyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum