Capitolul 82

694 53 8
                                    

Timpul a trecut destul de repede toti facand pregatirile pentru nunta celor doi. In ziua in care cei doi le au dat tuturor vestea ca se vor casatori toti au sarit fericiti sa i felicite. Erau perfecti impreuna.
Ziua nuntii a venit si cei doi erau foarte emotionati in special Rebeca. Totul era gata mai trebuia doar sa fie oficializata casnicia.
- O iei in casatorie pe domnisoara Rebeca Horan?intreaba preotul.
- Te referi la broscuta aia?spune el si toti rad. Da!zambeste el privind o.
- Domnisoara Rebeca il iei in casatorie pe acest tanar gluet iubitor de amfibieni. Erick ?intreaba preotul.
- DA!raspunde ea sigura.
        - Pai in cazul asta. Va declar sot si sotie iar tu tinere poti saruta mireasa!
        Cei doi au zambit Erick prinzandu si actuala sotie de talie sarutand o toti incepand sa aplaude si sa chiuie de fericire.
         Ziua nu a fost speciala doar pentru ceremonia facuta ci si pentru faptul ca cei doi au aflat ca vor fii parinti. Se pare ca ziua asta a venit cu multe surprize.
     ----Rebeca POV----
         A trecut aproape un an de la numta si pot spune ca sunt foarte fericita in acest moment. Am tot ce mi puteam dori. Doi parinti minunati , un frate minunat la fel ca sotia sa si un sot incredibil. Familia s a marit intre timp. Micul Jay a crescut , Tommy si Jess au adoptat o fetita minunata pe nume Hannah ce are numai 2 anisori si este foarte adorabila. Eu si Erick vom avea se pare trei copilasi dintre care doi baieti si o fetita. Inca nu ne am decis ce nume le vom da insa suntem incantati de asta chiar daca prichindeii astia mici sunt cam grei si ma chinuie.
         Totul e perfect asa cum e. Suntem o familie fericita si unita si ii iubesc pe toti si nu stiu ce as face daca i as pierde! Nimic nu e mai important decat familia!
         Sfarsit...

One Direction- My famillyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora