Capitolul 4

4K 276 5
                                    

"Dar de ce? De ce crezi ca nu e in regula sa stai aici?"ma intreaba el asteptand raspunsul meu.

  "Pentru ca asta e casa voastra nu a mea si in plus ma simt ca o straina."ii spun eu simtind cum o lacrima mi se scurge pe obraz.

   "Hei nu mai spune asta! De acum asta va fi si casa ta ok si eu nu cred ca nu ti-ai dori sa stai cu noul tau frate nu-i asa?"ma intreaba el si eu fac ochii mari la auzul cuvintelor ' noul tau frate'.

   "C-Ce vrei sa spui cu noul meu frate?"il intreb eu inca surprinsa si el incepe sa-mi povesteasca tot ce s-a intamplat cat eu am fost inconstienta.

    "Cat tu erai in salon inca inconstienta din cauza loviturii la cap eustateam pe hol si am vazut cum un barbat si o femeie se indreapta spre salonul tau. Atunci eu i-am oprit si i-am intrebat ce vor aducandu-mi aminte ca ei sunt cei cu care te certai. Atunci ei au spus ca vor sa intre sa vada cum te simti si sa-ti spuna ca le pare rau dar nu mai pot fi parintii tai si ca te vor duce la orfelinat inapoi. La auzul acelor cuvinte mi-am dat seama ca nu te vei simti bine acolo asa ca m-am dus cu ei acolo sa rectific actele care ma fac responsabilul tau."spune el dintr-o suflare si mie imi dau lacrimile cand am auzit ce a facut pentru mine.

    E incredibil! Nu pot sa cred ca cineva ar face asta pentru mine!

   " Nu pot sa cred ca ai facut asta pentru mine chiar daca nu ma cunosti!"spun eu luandu-l in brate si el facand la fel.

  "Hei ce e aici imbratisare fara noi? Lou stim ca e sora ta mai mica dar chiar asa aveti un moment de imbratisari si pe noi nu ne chemati?"spune Harry vrand sa para nervos.

   "Voi stiti despre asta?"ii intreb eu cu lacrimi in ochi, de fericire evident.

   " Normal ca stim! Louis nu ne-ar ascunde niciodata asa ceva!"spune Liam fericit.

   "Imbratisare de grup!"tipa Niall venind din bucatarie cu o cutie de inghetata in mana.

    "Serios frate? Inca mai poti manca?"il intreaba Zayn cu o fata neutra la el.

    "Ce vrei? Mi-e foame si in plus sunt in crestere!"spune el  si noi incepem sa radem.

   "Da in crestere in inaltime sau latime?"il intreaba Louis si incepem sa radem si mai tare.

   "Ok hai sa-ti aratam camera in care vei dormi All."spune Louis zambind.

      Am urcat la etaj si m-a condus intr-o camera cu un pat mare asezat langa geam, o baie si un dulap deja plin cu haine. Era atat de frumoasa!

    "Si... Ce parere ai de noua ta camera?"ma intreaba Louis.

    "E minunata! Nu-mi vine sa cred ca ati facut asta pentru mine! Multumesc multumesc multumesc!"strig eu si ii iau in brate.

    "A da era sa uit! Geanta cu care erai in aeroport e sub pat. Acum te vom lasa putin singura."spune el zambind larg.

     "Ok mersi din nou!"ii spun eu inapoi.

      Am ramas singura si m-am uitat sub pat pentru a-mi lua geanta. Am cautat in ea pana am gasit ce cautam.Jurnalul meu. Trebuia sa scriu undeva despre asta! Asa ca am inceput:" Draga jurnalule, este cea mai frumoasa zi din viata mea! Am aflat ca de azi voi avea o noua familie chiar daca e formata doar dintr-un frate mai mare, Louis si colegii sai de trupa sunt ca o familie deja pentru mine. Deabia astept sa-i cunosc mai bine si sa incerc in sfarsit sa fiu fericita. Toata ziua asta incepuse prost cand m-am certat cu parintii mei acasa apoi am sfarsit  tot printr-o cearta la aeroport  apoi tot ce mai stiu  e ca am dat cu capul de perete si urmatorul lucru pe care il stiu e ca m-am trezit la spital cu Louis in camera. Oricum cam atat momentan sper sa fiu fericita fata de cum eram in fostele mele familii si stiu ca(,) chiar daca voi incerca va fii imposibil sa uit toate acele lucruri groaznice care s-au petrecut in viata mea." Am terminat de scris si am inchis jurnalul apoi l-am bagat sub pat.

One Direction- My famillyWhere stories live. Discover now