Capitolul 18

2.5K 198 4
                                    


"Neata pitico." aud o voce si ma ridic somnoroasa din pat.

"Ce vrei Harry? Lasa-ma sa dorm!" spun eu si imi capul intre perne.

"Ok atunci in sfarsit scap de tine si ma fac ca te-am uitat aici. Ai noroc ca Louis m-ar omora daca as face asta asa ca hai ridicate ca plecam inapoi acasa turneul s-a incheiat." spune el serios dar zambind umpic.

M-am ridicat repede si mi-am facut un dus fierbinte. M-am imbracat cu o pereche de blugi rosii , cu un tricou negru si cu conversii mei albi si am coborat la baieti.

"All noi o luam inainte dar te superi daca il iei tu pe Niall si veniti amandoi?" intreaba Zayn uitandu-se zambind la mine.

"E in regula ma ocup eu de fomist." spun eu chicotind.

M-am dus la cantina si l-am vazut pe Niall. Era in fata mea doar ca era aplecat deasupra mesei si cu spatele la mine. Hmmm as putea sa rad putin de el.

"BOO!" Tip eu si Niall scapa mancarea pe jos.

"Aw frate! De ce ai facut asta?" intreaba el cu o fata de catelus si parca imi parea rau acum..sau poate ca nu.

"Scuze... Mergem?" il intreb eu.

"Da dar unde sunt restul?" intreaba el luand un sandvis de pe masa.

"S-au dus inainte si m-au rugat sa vin sa te iau."ii spun eu dandu-i un pupic pe obraz.

"Hmm...interesant. Asta inseamna ca suntem noi doi singuri nu?" intreaba el dand din sprancene. Sa nu crezi ca nu o sa ma razbun pentru asta Horan.

"Aha noi doi singuri si cu Liam venind spre noi." ii spun eu razand.

Liam venise sa ne ia si am plecat impreuna la aeroport. Acolo fanele tipau disperate si spre amuzamentul meu le-au cam rupt hainele baietilor.

"Oh frate! Sunt dragute si ma bucur ca sunt fanele noastre dar mi-au luat mancarea!" spune Niall trantindu-se pe scaun si eu ma duc langa el sa-l impac. Nu nu e ciudat se presupune ca suntem "prieteni".

"Aww...gata nu mai fii trist ai mancare si aici in avion si daca vrei ii pot convinge pe baieti sa ne oprim la Nando's cand ajungem bine?" il intreb eu zambind si frecandu-l pe spate el stand aplecat si cu capul sprijinit in maini.

"Ieiii!" striga el si-mi da un pupic pe obraz care, spre ghinionul lui, a fost vazut de Louis.

"Si ce a vrut sa fie asta?" il intreaba Lou stand cu mainile la san si batand din picior.

"Ehm...eu eu.." se balbaie Niall fiind intimidat de reactia lui Louis.

"Oh haide Lou! Mi-a dat un pupic pe obraz pentru ca i-am promis ca o sa-l ducem la Nando's cand ajungem. Chiar trebuie sa reactionezi asa?" ii spun eu dandu-mi ochii peste cap.

"Ok asa sa fie cum zici tu.." spune Lou apoi se duce si o ia in brate pe El.

M-am dus langa Niall si mi-am rezemat capul de geam privind cum avionul isi ia zborul. Eram atat de obosita incat m-am intors cu picioarele spre locul meu si mi-am asezat capul pe picioarele lui Niall. M-am uitat la el si am vazut ca avea un ras mic si pervers dar dragut asa ca el.

"Ai stat prea mult pe langa Harry de ai zambetul ala pe fata?" il intreb eu si el rade." Noapte buna ursulet." ii spun eu in soapta sa nu fim auziti si el imi raspunde la fel.

One Direction- My famillyDonde viven las historias. Descúbrelo ahora