5

57 5 0
                                    

Λούση

Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τον ουρανό του κρεβατιού μου. Συλλογίζομαι λίγο τα χτεσινά γεγονότα, πως τα κατάφερα έτσι πάλι. Η Μάγια πρέπει να με μισεί μετα από το φιάσκο που της έκανα, δεν πιστεύω να μου το συγχωρέσει ποτέ. Μάλλον θα μου κρατάει μούτρα μέχρι να φύγω.

Τα έχω θαλασσώσει, το ξέρω είμαι αδικαιολόγητη αλλά όλα αυτά για καλό λόγο δεν γίνονται έτσι?

 Έσφιξα σφιχτά στο χέρι μου το μικρό σπαθί που κρέμονταν πάντα από το λαιμό μου το οποίο έμοιαζε πολύ με ασημένιο σταυρό.

Όμως για κάτσε λίγο.... γιατί έχω αμφιβολίες για το αν έκανα το σωστό?.

Μάγια

Βρήκα την πόρτα της αδελφής μου μισάνοιχτη οπότε μπήκα μέσα. Ήταν ξαπλωμένη, και κρατούσε σφιχτά στο χέρι της το κόσμημα από τον κολιέ της. Ξαφνικά ένιωσα θυμό να με κυριεύει. Το ήξερα καλά αυτό το κόσμημα. Πάλι ΑΥΤΟΣ μπροστά μου !!!!. Μα καλά ακόμα και νεκρός είναι παντού .

Θυμάμαι καλά την ημέρα που της το έδωσε. Ήταν βράδυ και γυρνούσαμε Αγγλία από τις θερινές διακοπές μας, είχα πάει να την βρω και τότε την πέτυχα να μιλάει μαζί του, ενώ εκείνος της έδειχνε κάτι στον ουρανό. Δεν ήμουν αρκετά κοντά ώστε να ακούσω τι έλεγαν αλλά είδα πολύ καλά την στιγμή που της το έδωσε. Το πρόσωπο της έλαμπε από χαρά. Από εκείνη την στιγμή και μετά δεν σταμάτησε να μιλάει για αυτόν σε τέτοιο βαθμό όμως που να θέλεις να φωνάξεις !!!!.

Τελικά ώμος η ευχή μου δεν εισακούστηκε γιατί μετά τον θάνατο του η αδελφή μου το πήρε τόσο άσχημα που σχεδόν ξέχασε ότι υπήρχα. Μόνο εκείνος την ένοιαζε ως που τελικά έφυγε. Ειλικρινά ώμος δεν ξέρω αν το άξιζε όλο αυτό. Δηλαδή η Λούση ήταν μόνο δεκατέσσερα χρόνων όταν τον γνώρισε και την τελευταία φορά που τον είδε ήταν στα δεκαέξι της. Αμφιβάλω αν εκείνος ένιωθε ότι ένιωθε η Λούση για κοινόν.

" Μάγια ποτέ μπήκες? Δεν σε άκουσα" μου είπε.

Τέρμα η σκέψεις ώρα για δουλειά.

" Ήρθα γιατί μου χρωστάς κάτι εξηγήσεις για το χτεσινό ρεζιλίκι σου !" Τα ματιά της άνοιξαν διάπλατα, ίδια και απαράλλαχτη ποτέ δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματα της. Τουλάχιστον όχι σε εμένα.

" Σχετικά με αυτό, τι ακριβώς τι θα ήθελες να μάθεις ? " Με ρώτησε αποστρέφοντας το βλέμμα της από μένα.

" Τα πάντα ! Θέλω να μάθω τι του έκανες του ανθρώπου που έτσι και σε θυμηθεί μπορεί να οδηγηθεί όλη η οικογένεια στην κρεμάλα!"

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now