10

56 3 0
                                    

Μάγια

Από την ώρα που ήρθαμε δεν έχω δει την Λούση και ανησυχώ μην κάνει καμία γκάφα. Όχι ευτυχώς να την χορεύει, μα ποιος στο καλό είναι αυτός πάλι? Τελικά δεν είμαι σίγουρη αν είναι τόσο καλά τα μασκέ ...

" Εε που ταξιδεύεις?"

" Μαρίνα ! Με κατατρόμαξες !" από που ήρθε αυτή?

" Μάγια πολύ αφηρημένη είσαι αν δεν με πιστεύεις ρώτησε και την αδελφή σου... Α να την έρχεται "

Όντος έρχονταν αλλά όχι προς το μέρος μας, πέρασε από δίπλα μας και ούτε που μας πρόσεξε έμοιαζε λες και είχε δει φάντασμα έτσι κάτασπρη που ήταν.

" Τι λες να έπαθε?" ρώτησε η Μαρίνα

" Δεν έχω ιδέα " Τι στο καλό έπαθε πριν μια χαρά ήταν, να της είπε εκείνος.

Να πάρει όλα χάλια πάνε, που είναι και αυτός ο Μπραντ ?

" Νομίζω καλά θα κανείς να πας να δεις τι κάνει η αδελφή σου"

" Δίκιο έχεις θα πάω ( δεν πρόλαβα να τελειώσω όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα ο Μπραντ και ευτυχώς δεν φορούσε ακόμα μάσκα) μόλις τελειώσω μια δουλίτσα" είπα και έφυγα γρήγορα, γρήγορα για να τον προλάβω. Συγγνώμη Λούση θα έρθω να σε δω σε λίγο, προτεραιότητα έχει άλλος αυτή την στιγμή.

Η Μάγια όλο χαρά έπιασε το χέρι του Μπραντ και εκείνος μόλις την κατάλαβε της χαμογέλασε πλατιά και την οδήγησε στην πίστα χορού. Εν το μεταξύ στον κήπο, η Λούση είχε καθίσει σε ένα παγκάκι και χάζευε τον καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό. Τις είχε λείψει τόσες μέρες. Αναστέναξε και ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια της. Κρατούσε την μάσκα στα χεριά της και την παρατηρούσε πίσω από τα δάκρυα της.

Λούση

Άραγε όλος ο κόσμος μας έτσι είναι? Άνθρωποι που φοράνε μάσκες για να κρύψουν τα δάκρια τους, τις αδυναμίες τους ? Ποιος ο λόγος όμως να ζεις σε ένα κόσμο υποκριτών? Αν όλοι είναι έτσι τότε εγώ δεν θέλω να τους μοιάζω. Ποιο το νόημα να υπάρχεις άμα είσαι η αντιγραφή κάποιου άλλου... Αν χρειαστεί δεν θα ξανά γυρίσω ποτέ πίσω δεν θέλω να μια απομίμηση κάποιον κανόνων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα γίνω όμως σαν τους πειρατές σφαγές, ποτά, κλέψιμο Ψέμα. Όταν μπαίνεις στην έρημο χρειάζεσαι χαρτί για να βγεις από εκεί ζωντανός.

Πολύ φιλοσοφία ξαφνικά με χτύπησε. Αχ μάλλον πρέπει να πάω μέσα λείπω ήδη πολύ ώρα.

Η Λούση έβαλε την μάσκα της και μπήκε ξανά μέσα. Έψαξε λίγο να βρει την αδελφή της αλλά τίποτα, ούτε η Μαρίνα φαίνονταν να ήταν εδώ κοντά γυρνάει να φύγει όταν.

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now