25

18 2 0
                                    

- Τι πιστεύεις για αυτό? Είπε η Σάντρα καθώς κοιτούσε την Λούση πολύ σκεπτική.

- Δεν νομίζω να είναι ψεύτικο, εδώ δεν παίζουν σε αυτά τα θέματα... Είπε τελικά η Λουση χαμογελώντας ειρωνικά... Ποιος να το φανταζόταν ότι θα έρχονταν έτσι τα πράγματα. Σκέφτηκε καθώς σήκωνε την άφησα από το γραφείο της..

- Και τώρα τι θα κάνουμε?

- Λούση!! Ακούστηκε μια δυνατή φωνή έξω από το γραφείο και με φορά εμφανίστηκαν 3 κορίτσια μέσα στο δωμάτιο. Θεέ μου σαν παιδιά κάνουν.. Είπε από μέσα της η Σάντρα καθώς συγκράτησε ένα μικρό γελάκι.

- Μαγιά τι είναι τόσο σοβαρό που σε έκανε να ξεχάσεις την ανατροφή σου και να μπουκάρεις έτσι.

Ειρωνεύτηκε την αδελφή της.

- Ασχολίαστο, είπε και ίσιωσε το φόρεμα της η Μαγιά. Θέλουμε να μάθουμε ποτέ θα γυρίσουμε πίσω. Είπε σοβαρά και οι άλλες δύο κοπέλας με ένα νεύμα του κεφαλιού τους συμφώνησαν μαζί της.

Σιωπή επικράτησε για λόγο όταν κάποιος χτύπησε την πόρτα.

- Περάστε. Απάντησε η Λούση

Μία μικρή κοπελίτσα πέρασε μέσα κάνοντας μια προσπάθεια να υποκλιθεί και είπε γλυκά.

- Δεσποινίς Λούση είναι ένας άντρας έξω που σας ζητάει.

Η Λούση καθώς και όλες οι κοπέλες παραξενευτήκαν μόλις άκουσαν πως κάποιος γνώριζε ποια ήταν η Λούση καθώς πολύ λίγα άτομα γνώριζαν την ύπαρξη τους σε αυτό το νησί πόσο μάλλον το όνομα.

Πριν 3 μέρες

Μπραντ

Πάει κιόλας τόσος καιρός από τότε που φύγαμε από την Αγγλία και πόσο μάλλον από τότε που χωρίστηκα από τα κορίτσια.. Στον Φρανς δεν νομίζω να του πω πότε τίποτα γιατί θα γίνει σίγουρα πυρ και μανία και το γεγονός ότι πάει και τόσο καιρός δεν θα βοηθήσει και πολύ... Έξω είναι βράδυ και εδώ και πόση ώρα έχουμε πιάσει λιμάνι σε ένα μικρό νησί. Το περισσότερο πλήρωμα έχει βγει στο λιμάνι και πολύ λίγοι έχουν μείνει στο πλοίο. Υπό άλλες συνθήκες θα ανησυχούσα αλλά από την στιγμή που δεν είμαστε δεμένοι σε προβλήτα καθώς τα νερά είναι πολύ ρηχά για να πλησιάσει το πλοίο, οπότε είμαστε αγκυροβολημένοι στα ανοιχτά..

Ακούγετε ένας χτύπος στην πόρτα και βλέπω το κεφάλι του αδελφού μου να ξεπροβάλει καθώς μπαίνει μέσα στην καμπίνα μου.

- Τι κάνεις εκεί αδελφέ? Με ρώτησε σηκώνοντας το ένα του φρύδι. Το κάνει πάντα όταν είναι περίεργος η δεν πείθεται για κάτι.

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now