20

36 3 0
                                    

Μπραντ

Άγιε μου θεέ τι στο καλό έγινε? Νιώθω το κεφάλι μου ασήκωτο. Πιάνω το κεφάλι μου άλλο ένα χτύπημα... Θεέ μου τι σου έχω κάνει και με χτυπάνε όλο κατά κούτελα? Επεξεργάζομαι το γύρο χώρο και νομίζω ότι ξέρω που είμαι.

- Επιτέλους ξύπνησες ακούω την φωνή του αδελφού μου.

- Πόσες ώρες κοιμάμαι?

- Δεν λες καλύτερα μέρες? Κοιμάσαι εδώ και 3 μέρες είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι δεν θα ξανά ξυπνούσες.

- 3 μέρες? Μα καλά πόσο γερό ήταν αυτό το χτύπημα?

- Ήταν κάτι χειρότερο από χτύπημα Μπραντ αυτός που σε χτύπησε σε ήθελε νεκρό όχι απλός να σε ληστέψει, σε πέταξε από την προβλήτα με το που σε χτύπησε, από τύχη σώθηκες.

-Χα να και κάτι που δεν ακούς συχνά! Είπα ειρωνικά.. Και πως για να έχουμε καλό λόγο σώθηκα?

- Σε έσωσαν κάποιοι που είδαν την όλη σκηνή που για διπλά καλή σου τύχη ήταν μαζί τους και ο Ζακ (πρώην πλοίαρχος του πλοίου του Μπραντ)

- Δόξα τον Θεό νάνε καλά...

-Μπραντ τα πράγματα είναι άσχημα, κάποιος έχει απαγάγει τα κορίτσια των Τσαρτς. Εσύ ξέρεις ότι δίποτε ξέρεις που τις πάνε, ήσουν μαζί τους και πως βρέθηκες στο καλό εδώ ένα σε είχαν απαγάγει στην Αγγλία?

- Για να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα νομίζω ότι ήμουν με την Μάγια αλλά δεν θυμάμαι τίποτα καθαρά μάλλον φταίει το χτύπημα στο κεφάλι. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι στο καλό όμως γίνετε?

- Θα σου τα πω αργότερα τώρα ξεκουράσου είναι αργά. Έχουμε χρόνο.... Η φωνή του έμοιαζε σαν να μην ήταν και τόσο σίγουρη στην τελευταία του συλλάβει...

Flashback

- Μα πατέρα άκουσε με σε παρακαλώ !

- Δεν ακούω τίποτα ! Ποια είσαι εσύ που θα παίρνεις αποφάσεις?! Ποιος σου έδωσε αυτό το δικαίωμα μου λες !

Φώναζε θυμωμένα ο κύριος. Στην Λούση που έτρεμε από τον φόβο της, ήξερε καλύτερα από τον καθένα τι πάθαινε οποίος τον εκνεύριζε. Επί μια ώρα φώναζε και φώναζε με την βαριά του φωνή να ακούγετε σε όλα τα δωμάτια.

Είχε γίνει έξαλλος με την Λούση όταν είχε μάθει πως κόντεψε να πεθάνει από νευρική ανορεξία. Τόσο καιρό όλοι του το έκρυβαν γιατί φοβόντουσαν την αντίδραση του, και δεν είχαν και άδικο.

Το είχε μάθει τυχαία όταν συνάντησε έναν οικογενειακό φίλο, σε έναν πλειστηριασμό. Όπου τον ρώτησε πως ήταν η Υγεία της Λούσης. Φυσικά ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα έτσι εξεπλάγην που τον ρωτούσαν κάτι τέτοιο. Αφού συνήθως εκείνες τις εποχές δεν γίνονταν λόγος για γυναίκα σε δημόσιο χώρο παρά μόνο για κουτσομπολιό των κύριων. Οι άντρες όμως δεν έφερναν ποτέ την κουβέντα σε ένα γυναικείο πρόσωπο εκτός και αν είχε γίνει κάτι σοβαρό.

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now