17

35 3 0
                                    

Λούση

Καθαρός ουρανός, ήρεμη θάλασσα, ευνοϊκός άνεμος . Μια τέλεια μέρα στην θάλασσα

- Ααααααααα.

Η έτσι ήλπιζα να ήταν.

Η Μάγια είναι κλεισμένη στο δωμάτιο του Μπραντ και περιμένει μέχρι να ξυπνήσει ήταν, που ήταν από το μεθύσι χάλια των από τελείωσε και το χτύπημα στο κεφάλι. Ελπίζω να συνέλθει γρήγορα γιατί το κοντινότερο λιμάνι απέχει περίπου 2 εβδομάδες σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου. Ευτυχώς η καταιγίδα που έρχονταν δεν μας πρόλαβε, αλλά μας πρόλαβε η συμφορά Μαρίνα. Σκεφτόμουν καθώς άφηνα κάποιον άλλο στο τιμόνι για να δω τι έπαθε πάλι.

- Τι έγινε πάλι Μαρίνα ?

- Λούση δεν μου είχες πει ότι τα ταξίδια κρατάνε τόσο πολύ! Βαριέμαι και δεν έχω τίποτα να κάνω έξω δεν έχει τίποτα να κανείς πέρα από το να βλέπεις την θάλασσα !! Θέλω να κάνω κάτι να πάω μια βόλτα κάτι !!!

- Μήπως να την πατάξουμε σε μια βάρκα όλο και κάποιο πλοίο θα την βρει. Μου ψιθύρισε η Σάντρα.

Δελεαστική ιδέα αλλά μετά θα ξέμενα με από βάρκες γιατί θα πρέπει να πετούσαμε και την Μάγια και τον Μπραντ και τον Νικ. Αν είναι δυνατών.... τι άλλο θα συμβεί.

- Λούση τρέχα !!! Ούρλιαξε η αδελφή μου. Τι το θελα και το άνοιγα το στοματάκι μου.

Βγαίνουμε έξω και βλέπω την αδελφή μου να κυνηγά τον Μπραντ σε όλο το κατάστρωμα.

- Δεν ήθελες να κανείς κάτι Μαρίνα? Ε τώρα τρέχα να βοηθήσεις ! Είπα στην Μαρίνα που χαμογελούσε και άρχισε και αυτή να τον κυνηγά.

Τον κακόμοιρο σχεδόν τον λυπήθηκα. Αλλά τα πράγματα σε κάποια στιγμή βγήκαν εκτός ελέγχου όταν πλησίασε επικίνδυνα την κουπαστή, απειλώντας πως θα πηδούσε στο νερό... Ειλικρινά τι του βρήκε?....αχαχ

- Κυρίες μου κάντε λίγο ποιο πίσω αφήστε τον άνθρωπο να πάρει μια ανάσα.

Μπραντ

Το κεφάλι μου με πονούσε τόσο πολύ που νόμιζα θα σπάσει. Αλλά με το που άνοιξα τα μάτια μου αυτό που είδα με έκανε να τρομάξω τόσο ώστε να με κάνει να ξεχάσω και τον πονοκέφαλο και όλα Η ΜΑΓΙΑ !

Μα τι στο καλό έκανε εδώ, αλλά βασικά που είναι το εδώ? Η Μάγια ήταν κοιμισμένη πάνω σε μια καρέκλα και εγώ βρισκόμουν σε μια καμπίνα !! Πήγα να φύγω από την καμπίνα με την ελπίδα πως το καράβι δεν θα είχε σαλπάρει. Την ώρα που άνοιξα την πόρτα ώμος έκανε ένα δυνατό θόρυβο που την ξύπνησε και πετάχτηκε πάνω σαν ελατήριο.

Το Πείσμα Της ΑγάπηςUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum