7

64 5 0
                                    

     Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο βαρετή θα ήταν η ζωή αν γίνονταν τα πάντα έτσι όπως τα ήθελες ?.

Η Μάγια και η Λούση περίμεναν μέχρι αργά το απόγευμα ως που να έρθει η λαίδη Μαρίνα που για κάποιον ανεξήγητο λόγο αργούσε πολύ κάνοντας τα δύο κορίτσια εντελώς ανυπόμονα.

Τελικά γύρο στης εννέα το βράδυ έφτασε η Μαρίνα και ξοπίσω της έρχονταν και η Φιλ. Η Μάγια που τόση ώρα έπαιζε με τον Ρικ, τον άφησε γρήγορα, γρήγορα κάτω άρπαξε την Μαρίνα από το μπράτσο και ανέβηκαν γρήγορα τις σκάλες ως το δωμάτιο της Λούση.

Η Μαρίνα έμεινε έκπληκτη από την πολυτέλεια του δωματίου. Είχε ένα μικρό σαλονάκι μπροστά από το τζάκι με έναν τριθέσιο καναπέ με μπλε κάλυμμα ενώ αριστερά και δεξιά του ήταν δύο πολυθρόνες στο ίδιο χρώμα και στην μέση ένα μικρό τραπεζάκι, ποιο πέρα ήταν το γραφείο της, ακόμα ποιο πέρα η ντουλάπα της και τέλος προς το παράθυρο ήταν το μεγάλο κρεβάτι της με τον ουρανό.

Η Λούση κάθονταν στην πολυθρόνα που τους είχε γυρισμένη την πλάτη έτσι δεν τις είδε ούτε τις άκουσε καθώς φαίνονταν πολύ απορροφημένη στο βιβλίο της. Η Μάγια καθάρισε λίγο τον λαιμό της και τότε της κατάλαβε άφησε το βιβλίο της πάνω στο τραπέζι και γύρισε και τις κοίταξε χαμογελώντας. Τους έκανε νόημα να καθίσουν και χτύπησε το κουδουνάκι της για να έρθει η Σάντρα.

" Με φωνάξετε "

" Σάντρα γλυκιά μου μπορείς να μας φέρεις κάτι να πιούμε και να τσιμπολογήσουμε όσο θα μιλάμε ?"

" Φυσικά κυρία" είπε και εξαφανίστηκε γρήγορα στον διάδρομο.

" Λοιπόν Μαρίνα έχουμε να σου κάνουμε κάποιες σημαντικές ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τον νεαρό κύριο που συνάντησες εχθές το βράδυ." Ξεκίνησε να λέει Μάγια μη χάνοντας άλλο χρόνο.

" Για τον Φρανς εννοείς?"

" Έτσι τον λένε?" πετάχτηκε η Λούση

" Ναι μήπως τον γνωρίζεις ?" αναρωτήθηκε Μαρίνα

" Όχι χθες το βράδυ τον συνάντησα πρώτη φορά"

Λούση

Το ξέρω είπα ψέματα και το απεχθάνομαι αυτό. Αλλά τι να έκανα ? να της έλεγα: ναι τον ξέρω πολύ καλά γιατί παραλίγο να με σκοτώσει και η οικονόμος μου που παραλίγο να του ανοίξει το κεφάλι? Αλλά το όνομα του μου φαίνεται πολύ γνωστό. Κάποιον που γνώριζα πρέπει να τον έλεγαν έτσι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα τώρα.....

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now