19

29 3 0
                                    

- Στο επόμενο λιμάνι που θα πιάσουμε θέλω να φύγω.

Η Λούση είχε στραμμένο το βλέμμα της σε κάτι χαρτιά, αλλά στο άκουσμα αυτών των λόγων του Μπραντ γύρισε και τον κοίταξε.

- Είσαι σίγουρος για αυτό? Και με την Μάγια τι θα γίνει.

- Είμαστε μαζί σε αυτό το πλοίο πάνω από 3 εβδομάδες αν και την πρώτη δεν μιλούσαμε καν... Έκανε μια μικρή παύση και συνέχισε.

Από τις συζητήσεις μας όμως και τον χρόνο που περάσαμε μαζί, φαίνεται δεν ταιριάζουμε τελικά όσο πιστεύαμε... Μάλλον ήταν ένας ενθουσιασμός, μια παλιά επιθυμία και τίποτα άλλο... Της απάντησε πιάνοντας τα μαλλιά του από την αμηχανία του αλλά και από το αγνός που ένιωθε από όλη αυτήν την αμήχανη στιγμή.

- Τι να πω, εσείς γνωρίζεται καλύτερα, ότι και αν πω η γνώμη μου δεν έχει σημασία, Εσείς γνωρίζεται καλύτερα. Αν είναι να είστε μαζί τότε θα είστε αν όχι τότε ελπίζω να βρείτε πραγματικά αυτό που ψάχνετε, σας το εύχομαι από τα βαθύ της ψυχής μου.

Ο Μπραντ της χαμογέλασε ευγνωμονώντας την για τη κατανόηση της και έφυγε από την καμπίνα της, και με ένα βαθύ αναστεναγμό έπεσε στην καρέκλα της.

" Ελπίζω να ξέρετε τι κάνετε" σκέφθηκε και κοίταξε έξω από το παράθυρο της.

" Σε λίγες ώρες πιάνουμε λιμάνι".

Φρανς

Ανάθεμα τους χάσαμε εντελώς εξαετίας εκείνης της καταιγίδας !! Ευτυχώς δεν απέχει πολύ από την πορεία μας ένα λιμάνι! Ας ελπίσουμε ότι θα τους βρούμε εκεί....

Ο Φρανς αφήνει το τιμόνι σε ένα ναύτη και κατεβαίνει στην καμπίνα του.

- Το λιμάνι που θα πιάσουμε ανήκει στην αμερικανική επικράτεια η εξουσία μας περιορίζεται στα αυτά τα νερά, πρέπει να μην τραβήξουμε πολύ την προσοχή... Σκέφτηκε καθώς κοιτούσε τους χάρτες του.

Πράγματι εκείνα τα χρόνια οι σχέσεις Αγγλίας και Αμερικής ήταν τεταμένες και ένα πλοίο του πολεμικού ναυτικού μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη αναταραχή και μόνο με την παρουσία του.

Άγνωστος

Που να πάρει ο διάολος!! Την χάσαμε εντελώς ! Αλλά δεν πειράζει ξέρουμε που πάνε και να είναι σίγουρη πως θα την περιμένουμε !

Ένα ρίγος διαπέρασε την Λούση καθώς αποβιβάζονταν από το πλοίο της στην αποβάθρα, γύρισε και κοίταξε προς την ανοιχτή θάλασσα και είδε δυο αετοί να τραυματίζουν έναν κατάλευκο γλαρό. Δεν ήταν προληπτική, και δεν πίστευε στα σημάδια αλλά αυτό το θέαμα την αναστάτωσε. " Κίνδυνος" σκέφθηκε και φώναξε στο πλήρωμα της.

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now