13

42 3 0
                                    

      Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μάγιας ο Νικ σύχναζε σε μια βραδινή ταβέρνα του λιμανιού με το όνομα " το μαύρο Διαμαντή". Αυτό το μέρος δεν είχε και την καλύτερη φήμη καθώς μαζεύονταν κάθε καρυδιάς καρύδι, από ναυτικούς μέχρι αριστοκράτες... Για τα πέντε κορίτσια αποτελούσε μεγάλο ρίσκο γιατί έτσι και ανακάλυπτε κανείς την αλήθεια πίσω από τα φαρδιά παντελόνια και πουκάμισα ήταν μια σκέψη που καμιά τους δεν ήθελε να φανταστεί.

Η Λούση είχε να δει τον Νικ πάνω από ένα χρόνο καθώς λίγο καιρό καθώς πριν φύγει έλειπε ταξίδι ο ίδιος μαζί με την οικογένεια του.

Μάγια

Λοιπόν αυτό ήταν είμαστε έξω από την πόρτα αλλά καμία μας δεν είναι πρόθυμη να κάνει το πρώτο βήμα.. Οπότε μάλλον θα κάνω εγώ την αρχή πάλι... Έλεος ποια ο χρόνος μας είναι πολύτιμος για να τον χαλάμε έτσι! Με το που μπαίνω μέσα με χτυπά στο πρόσωπο η μυρουδιά του αλκοόλ και του καπνού ενώ η ατμόσφαιρα είναι απελπιστικά αποπνικτική. Τα κορίτσια ακολουθούν δειλά από πίσω μου! Σοβαρά τώρα?! Υποτίθεται πως είμαστε άντρες και συχνάζουμε σε τέτοια μέρη και το μόνο που κάνουν μέχρι τώρα είναι να κοιτούν σαν χαζές....

Μία σερβιτόρα με παρά πολύ κοντή φούστα και αποκαλυπτικό μπούστο πλησιάζει τα κορίτσια και αρχίζει να τρίβετε πάνω στην Μάγια.

Λούση

Μία κοπέλα μας πλησιάζει και ευτυχώς δεν μας κατάλαβέ αντίθετα πίστεψε πως ήσασταν αγόρια. Ευτυχώς το σχέδιο πέτυχε.. Έως εδώ τουλάχιστον... Η Μάγια έχει γουρλώσει τα μάτια

της. Ξέρω πως σε άλλη περίπτωση θα ούρλιαζε αλλά τώρα κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες... Αλλά το κήρυγμα δεν το γλυτώνω μόλις πάμε στο πλοίο...

- Τι ψάχνετε παλικάρια μου ? Μας ρώτησε η σερβιτόρα ακουμπώντας τον ώμο της Μάγιας

- Ψάχνουμε τον κυρ μας... Απάντησα εγώ όσο ποιο αντρικά μπορούσα...

- Εδώ μέσα είναι λίγο δύσκολο να τον εντοπίσετε ε πείτε μου ποιος είναι να σας τον εύρω εγώ.

Είπε και έκανε νόημα ότι θα ήθελε πληρωμή για αυτό. Αφού της έδωσα 4 χρυσά νομίσματα, που τα έκρυψε μέσα στο στήθος της μας έκανε νόημα να την ακολουθήσουμε προς τα μέσα.

- Πως τον λένε τον κυρ σας παιδιά? Μας ρώτησε

- Νικ Οντερσον.

- Α του Νικ είστε? Καλός πελάτης με γερό παραδάκι κάνατε την τύχη σας.

Μετά από αυτή την σύντομη συνομιλία την ακολούθησαν μέχρι την καρδία του μαγαζιού όπου ο Νικ κάθονταν και χαρτόπαιζε με έναν ναύτη ενώ μια σερβιτόρα του έκανε τα γλυκά μάτια, ενώ του γέμιζε το ποτήρι του με μπύρα.

Λίγο έλειψε να πνίγει όταν αντίκρισε την Μάγια και την Λούση να τον κοιτούν κυριότερα η Μάγια με ανοιχτώ το στόμα. Άφησε γρήγορα, γρήγορα ότι έκανε και τις έκανε νόημα να τον ακολουθήσουν έξω. Όταν ο κρύος βραδινός αέρας χτύπησε τα πρόσωπα τους ένιωσαν να φεύγει από πάνω του ένα τεράστιο βάρος.

- Μα καλά είστε Χαζές?! Έχετε ιδέα τι θα γίνονταν αν σας ανακάλυπταν?! Και το στο καλό κάνετε τέτοια ώρα έξω!

- Δεν έχουμε χρόνο για εξηγήσεις τώρα θα στα που με όλα στον δρόμο αλλά τώρα θα χρειαστούμε την βοήθεια σου ! Του είπε αυστηρά η Μάγια και τον άρπαξε από το μπράτσο οδηγώντας τον προς τις άμαξες που τις περίμεναν.

Εν το μεταξύ στο σπίτι των κοριτσιών.

Άγνωστος

- Που να πάρει και να σηκώσει ! Δεν είναι πουθενά !! Ούρλιαξα τα νεύρα μου! Που στο διάολο μπορεί να το έχει πάει?! Έχουμε κάνει τα δωμάτια άνω κάτω και ο χρόνος μας τελειώνει όπου νάνε θα ξυπνήσουν από την επίδραση του υπνωτικού όλοι στο σπίτι ! Έχουμε κάνει όλα τα δωμάτια φίλο και φτερό αλλά πουθενά δεν είναι!!.

- Κάπτεν ! Δείτε το βρήκαμε στο δωμάτιο των γωνιών!.

Ένα γράμμα?. Το διαβάζω γρήγορα, γρήγορα και το πετάω στο αναμένω τζάκι! Να πάρει μας ξέφυγαν μέσα από τα χέρια μας

- Άντρες μαζέψτε τα φεύγουμε έχουμε να πάμε για κυνήγι !

Τα κορίτσια έγραφαν ότι πάνε ταξίδι? Άρα αν θέλουν να φύγουν πρέπει να προλάβουν την πρωινή παλίρροια σε 1 ώρα πρέπει να τις προλάβουμε πάση θυσία !

Η φωτιά έκαψε το γράμμα της Λούση προς την μητέρα της αλλά ο αέρας που έμπαινε από τα ανοιχτά παράθυρα πάρε σύρε μακριά κάποιες λέξεις

" Μαμά" "βοήθεια"

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now