22

25 3 0
                                    

Νίκολας

Πάνε πέντε μήνες από τότε και η δεύτερη αδελφή μου έχει εξαφανιστεί αλλά αυτή την φορά χωρίς κάποιον λόγο απλός γιατί έτυχε να είναι στο λάθος μέρος την λάθος στιγμή. Στο γράμμα που μας είχε αφήσει έλεγε ότι θα πήγαινε το βράδυ της εξαφάνισης στο σπίτι των κοριτσιών και ότι μετά θα πήγαιναν όλες μαζί σε ένα εξοχικό της οικογένειας των Τσαρτς πράγμα που ποτέ δεν έγινε...

Η μητέρα μου έχει βυθιστεί στην απελπισία και ο πατέρας μου κάνει ότι μπορεί ώστε να μην καταρρεύσει όταν έφυγε η Έφη τα πράγματα ήταν διαφορετικά ξέραμε τουλάχιστον ότι είναι καλά, τώρα όμως δεν ξέρουμε τίποτα για το που είναι πως μπορεί να είναι ακόμα και αν είναι ζωντανή. Στις εφημερίδες έλεγαν ότι το σπίτι ήταν τόσο διαλυμένο από την ληστεία που δεν μπορούσαν να βρουν κανένα στοιχείο που να μπορούσε να προδίδει τι μπορεί να έγινε η τι να έψαχναν. Το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι ότι η πόρτα της Λούσης ήταν κλειδωμένη και πως την γκρέμισαν, πιθανώς επειδή τα κορίτσια ήταν μέσα εκείνη την στιγμή... Και αυτό το συμπεραίνουμε από ένα κομμάτι μισό καμένο χάρτη που με το ζόρι βγάζαν κάποιες λέξεις νόημα αλλά αυτές που όλος ο κόσμος είναι σίγουρος ότι έλεγε το μαμά και το βοήθεια..

Για μήνες όλοι το συζητάνε καθώς και το σκάνδαλο που είχε γίνει την ίδια μέρα. Σύμφωνα με τα κουτσομπολιά ο Φρανς είχε μια έντονη διαφωνία με την Λούση και ακριβώς την επόμενη στιγμή ανακοίνωσε τους αρραβώνες του με μια από τις δυο αδελφές κατά πασά πιθανότητα την Λούση, καθώς η Μάγια ήθελε να παντρευτεί τον αδελφό του σύμφωνα με τα λεγόμενα της Μαρίνας κάτι δεν μου κολλάει με αυτόν τον Φρανς.

Επίσης ήταν αυτός που είχε πει ότι εκείνη την νύχτα είχε εξαφανιστεί ο αδελφός του και αμέσως το πρωί πήγε στο σπίτι των κοριτσιών... Και μάλιστα ακριβώς την στιγμή που είχε σταματήσει η επίδραση του υπνωτικού... Όλη η οικογένεια και το προσωπικό είχαν φάει από τον μάγειρα ο οποίος δεν ήταν μέσα στο κελάρι, και έτσι συμπεράνουμε πως αυτός έριξε υπνωτικό στην οικογένεια και άνοιξε στους ληστές καθώς η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί, ο ίδιος όμως δεν βρέθηκε οπότε το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ήταν ένας από αυτούς....

Πολλές συμπτώσεις βγαίνουν όσο το σκέφτομαι και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό... Και το γεγονός πως αυτός ο αλήτης έφυγε την ίδια μέρα με το πλοίο του με την πρόφαση να τις ψάξει με κάνει να μην τον εμπιστεύομαι ακόμα ποιο πολύ..

Το Πείσμα Της ΑγάπηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα