14

34 3 0
                                    

Λούση

Ο πρωινός ζεστός αέρας μου χαϊδεύει το πρόσωπο καθώς βλέπω για τελευταία φορά την ακτή της Αγγλίας. Δεν είμαι σίγουρη αν θα μου λείψει με τόσα που έχουν γίνει. Η Μάγια είναι κλεισμένη στην καμπίνα της Μαρίνας και την βοηθάει κατά κάποιο τρόπο να συνέλθει από τις ναυτίες της... Έχουμε περίπου 2 ώρες που έχουμε σαλπάρει αλλά ακόμα είμαστε πολύ κοντά στην ακτή.

- Ανοίξτε τα πανιά πρέπει να απομακρυνθούμε όσο ποιο δυνατόν γρηγορότερα. Φωνάζω στα κορίτσια που είναι πάνω στο Παρατηρητήριο του μεσαίου καταρτιού.

Ο Μπραντ ακόμα κοιμάται ο κακόμοιρος θα έχει έναν πονοκέφαλο όταν ξυπνήσει.

2 ώρες νωρίτερα

- ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ?! Φώναξε ο Νικ και πετάχτηκε από το κάθισμα της άμαξας σαν ελατήριο...

- Σσσ μην φωνάζεις!! Τον μάλωσε η Μάγια.

Δεν είχαν περάσει ούτε δέκα λεπτά που τον είχαν συναντήσει αλλά η Μάγια του τα εξήγησε όλα τόσα γρήγορα που η Λούση θα έδινε και όρκο ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα. Αλλά ο Νικ την διέψευσε, τα είχε καταλάβει όλα και μάλιστα τα είχε πάρει και πολύ άσχημα με τον Φρανς.

- Άκου εκεί το κάθαρμα! Τι σκαρφίστηκε για να επωφεληθεί....

Η Μάγια φυσικά είχε παραλείψει να του πει βέβαια ένα βασικό στοιχείο της ιστορίας ότι η Λούση είχε και δεύτερη ζωή, αλλά ποιος νοιάζονταν για αυτό τώρα?.

Εν το μεταξύ ο Μπραντ από το πολύ ποτό είχε ζαλιστεί τόσο που κάθε τρείς και λίγο έχανε την ισορροπία του και έπεφτε κάτω. Αφού δεν το σήκωνε ποτέ το ποτό τι το έπινε?...

Μετά από πόση ώρα κατάφερε να φτάσει μέχρι την είσοδο του πανδοχείο του, όταν ξαφνικά μια άμαξα σταμάτησε δίπλα του, και όταν γύρισε να δει τι ήταν αυτό που προκαλούσε τόσο θόρυβο, γιατί μέσα στην ζάλη του ποιος ξέρει τι νόμιζε ότι ήταν... ΜΠΑΜ!!. Και παρτόν κάτω...

- Τελικά ήταν ποιο εύκολο από ότι νομίζαμε, είπε η Φιλ που τον είχε χτυπήσει με την πόρτα της και τον έβγαλε νοκ άουτ.

- Ιιι πάει ο ανθρωπάκος τον φάγαμε !!! Τσίριξε η Σάντρα...

- Σσσ μην φωνάζεις. Της έκλεισε το στόμα ο Νικ.

Η Λούση πήγε κοντά του και πήρε το σφυγμό του και γύρισε προς τους υπόλοιπους...

- Μια χαρά είναι... Απλός λιποθύμησε η από το χτύπημα η από το πολύ ποτό Χριστέ μου. είπε και έπιασε την μύτη της. Μα καλά Ποσό ήπιε?!

Τα κορίτσια μπήκαν στην άμαξα και ο Νικ μαζί με τον οδηγό βάλθηκαν να τον σηκώσουν.

- Χριστέ μου ασήκωτος είναι... Παραπονέθηκε ο Νικ

Φρανς

Είμαι στο δωμάτιο και περιμένω τον Μπραντ εδώ και πόση ώρα να γυρίσει μετα από ότι έγινε στο χώρο είχε φύγει αρών, αρών χωρίς να ακούσει καμία εξήγηση... Μα καλά που είναι αυτό το παιδί? Ακούω ένα δυνατό γδούπο και βγαίνω έξω να δω τι γίνετε ! Αυτό που βλέπω με αφήνει άφωνο. Ο Μπραντ πεσμένος κάτω και δύο τύποι να τον τραβάνε προς το εσωτερικό μίας άμαξας!!

- Αφήστε τον ! Φωνάζω αλλά δεν με ακούν αρπάζω το σπαθί μου και βγαίνω φουριόζος έξω ξυπόλητος, ημίγυμνος να προλάβω τους απαγωγείς !!! Κατεβαίνω τις σκάλες, βγαίνω έξω από το πανδοχείο την ώρα ξεκινάνε και τους περνώ στο κυνήγι.

Μέσα στην τελευταία άμαξα κάθονταν η Μάγια, η Μαρίνα και Λούση.

- Κορίτσια έχουμε πρόβλημα λέει η Μαρίνα καθώς κοίτα πίσω από το παράθυρο της άμαξας

- Τι έγινε πάλι Μαρίνα ρωτάει κουρασμένα η Λούση...

- Τίποτα το σπουδαίο απλός ένας ημίγυμνος Φρανς μας ακολουθεί...

- α ο Φρανς... Λέει η Μάγια χαλαρά αλλά όταν το ξανά σκέφτεται πετάγεται μαζί με την Λούση

- Ο ΦΡΑΝΣ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ!?

- Ελληνικά δεν μιλάω? Ναι και έχει τέλειο σώμα μεταξύ μας...

Η Μάγια προσπαθεί να συγκρατηθεί από το να πνίξει την φίλη της ενώ η Λούση λέει στον άμαξα να πάει ποιο γρήγορα..

Ευτυχώς από ένα σημείο και μετά έχασε την μάχη με την αντοχή του και τις έχασε από τα μάτια του.. Βλασφήμησε άσχημα για το σφάλμα του να αφήσει τον αδελφό του μόνο του και ακόμα χειρότερα να τον απαγάγουν μπροστά στα μούτρα του!!! Ορκίστηκε πως οποίος το έκανε αυτό θα το πλήρωνε σκληρά, και ένα κρύο ρίγος διαπέρασε την Μάγια η οποία γελούσε σατανικά για τον εξευτελισμό που του είχε προκαλέσει..

Το Πείσμα Της ΑγάπηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα