11

46 3 0
                                    


"Θα σε σκοτώσω !!! Μείνε ακίνητη !! "

" Μάγια ηρέμησε να σου εξηγήσω !!" είπε ενώ έτρεχε πανικόβλητη η Λούση γύρο από το τραπέζι του δωματίου της Μάγιας.

Λίγη ώρα νωρίτερα

Η Μάγια τα είχε χάσει δεν ήξερε τι να πει. Την κρατούσε στο χέρι! μια λάθος κίνηση και το παιχνίδι θα τελείωνε. Είχε και όλο αυτόν τον κόσμο να τους κοιτάει!! Μέσα στην έβραζε σε τρελούς βαθμούς και ήδη τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει. Όταν ώμος σιγουρεύτηκε πως κανείς δεν την έβλεπε άρπαξε την ευκαιρία και του έδωσε μια γερή κλωτσιά στο καλάμι του ποδιού και έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια από κοντά του. Το βλέμμα της ήταν δολοφονικό δεν θα ήταν καλή ιδέα να την πλησιάσει κάποιους αυτή την στιγμή όταν ξαφνικά κάποιος την τράβηξε.

Μάγια

Έτσι και είναι η Λούση καλύτερα να αρχίσει να τρέχει γιατί δεν θα το βγάλει το βράδυ.

Όχι ζωντανή τουλάχιστον !!

" Μπραντ εσύ είσαι " του είπε και του χάρισε ένα γλυκό χαμόγελο, είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα αλλάζει εκφράσεις πριν σκότωνε ενώ τώρα έκανε σαν χαζοχαρούμενο κοριτσάκι.

Μάγια

" Τι παιχνίδια παίζεις μαζί μου Μάγια !?" ορίστε? μου το ξανά λέτε, τι έπαθε ?

" Τι, τι εννοείς?"

" Μην μου κανείς το κορόιδο, και έλεγα εγώ πως γίνεται μια κοπέλα να με θυμάται... Και το ποιο περίεργο να με θέλει κιόλας !! Τι βλάκας που είμαι !!" Για μια στιγμή τι λέει και αυτός δεν καταλαβαίνω? Και γιατί μονολογεί? Χάζεψαν όλοι σήμερα? Και πάνω από όλα Γιατί αμφιβάλει για μένα ?

" Τι λες δεν καταλαβαίνω?"

" Α ώστε δεν καταλαβαίνεις και όλα αυτά με τον αδελφό μου τι είναι?! " τον αδελφό του? Τώρα κατάλαβα, το είχα ξεχάσει εντελώς ότι ο Φρανς είναι ο αδελφός του !...

" Μπραντ δεν κατάλαβες καλά έγινε μια τεράστια παρεξήγηση άφησε με να σου εξηγήσω "

" Σκασμός !! Δεν ακούω τίποτα δεν θέλω να ακούσω τίποτα πλέον !!! και πάνω από όλα δεν θέλω να ξανά δω !!" μου είπε και έφυγε.

Μα τι έπαθα γιατί τρέμω? Εγώ ποτέ δεν έτρεμα και ποτέ δεν άκουγα κανέναν, ούτε καν το ίδιο τον Πατέρα μου. Τώρα ώμος γιατί τρέμω σαν το ψάρι? Γιατί δεν τρέχω να τον προλάβω?! Τι έχω πάθει?!

Η Μάγια είχε μείνει στην θέση της καρφωμένη, με το βλέμμα της να καρφώνει στο κενό. Την πλησίασε η Λούση και άρχισε να της λέει κάτι. Τίποτα όμως δεν άκουγε, ήρθε και η Μαρίνα και άρχισε να την ταρακουνάει τίποτα... δεν αντιδρούσε. Τα κορίτσια είχαν κατά τρομάξει έτσι την πήραν γρήγορα, γρήγορα και έφυγαν. Σε όλη την διαδρομή δεν έλεγε τίποτα απλός ήταν κάπου χαμένη στον κόσμο της.

Το Πείσμα Της ΑγάπηςWhere stories live. Discover now